Woof & Brew šampanjac za pse i mačke
41,14 Kn

Šampanjac je u cijelosti napravljen od prirodnih sastojaka, kao što su cvijet lipe, ruže i rooibosa. Piće je bez alkohola, grožđa i mjehurića. Woof & Brew Champaws Šampanjac za pse i mačke je sjajan i neobičan dar. Dočekajte Novu godinu u stilu!

Woof & Brew Tonic napitak za pse, 330 ml
85,91 Kn

Proizvod sadrži tvari koje blagotvorno djeluju na izlučni sustav psa, koji neutralizira kiselost njegove mokraće. To učinkovito smanjuje pojavu izgorjelih mjesta na travnjaku kada je to potrebno. Woof & Brew Tonic za pse protiv mrlja na travnjaku ima antioksidanse, vitamine i minerale.

Woof & Brew Bottom Sniffer pivo za pse
30 Kn 28,46 Kn

Pivo za pse proizvedeno je od prirodnih sastojaka, poput lopatice i maslačka, koji pružaju energiju. Piće je bez alkohola i bojila. Woof & Brew Bottom Sniffer Pivo za pse je odličan i neobičan dar. Kucnite se – svaki sa svojim pivom!

Woof & Brew Pawsecco White pivo za pse i mačke
31,96 Kn

Prosecco izrađen je od isključivo prirodnih sastojaka poput borovnica i lipe s ginsengom. Piće je bez alkohola i bojila. Woof & Brew Pawsecco White za pse i mačke odličan je i neobičan dar. Kucnite se – svaki sa svojim pivom!

Woof & Brew Tonic biljni tonik za pse, 330 ml
88,81 Kn

Biljni tonik za pse od 4. godine nadalje. Prirodni sastav podržava mentalnu i fizičku ravnotežu psa. Prikladan je za upotrebu protiv stresnih situacija poput vatrometa ili vožnje. Woof & Brew Tonic biljni tonik za pse, 330 ml posve je siguran.