Demar dječje čizme

Demar dječje čizme

Ocjena: 4,5
129 Kn

Posljednji komad!

Kvalitetne trajne čizme u crvenom dizajnu idealne su cipele za cijelu sezonu.

Demar izolirane dječje čizme Demar Hawai Lux AF
99 Kn

Posljednji komad!

Elegantne dječje čizme marke Demar sa uzorkom očarat će sve najmlađe. Potplat s grubim uzorkom i višim profilom. Odvojiva podloga za zagrijavanje Izolirani model sa gornjim rubom za niže temperature i kišno vrijeme.

Demar izolirane dječje čizme Stormer Lux Print AC jeans star
99 Kn

Posljednji komad!

Elegantne dječje čizme marke Demar sa uzorkom očarat će sve najmlađe. Potplat sa grubom strukturom, visokim profilom i podrškom za petu. Odvojiva podloga za zagrijavanje Izolirani model sa gornjim rubom za niže temperature i kišno vrijeme.

Demar dječje čizme Stormer Print A
83 Kn

Posljednji komad!

Elegantne dječje čizme marke Demar sa uzorkom patke očarat će sve najmlađe. Lagan model za kišno vrijeme. Potplat sa grubom strukturom, visokim profilom i podrškom za petu. Podignut zaštitni vrh.

Demar dječje čizme Vibes C
129 Kn

Posljednji komad!

Izolirane dječje čizme VIBES C marke Demar su kvalitetne, otporne i pogodne za cijelu sezonu. Imaju robustan neklizajući potplat. Uklonjiv termo uložak omogućava ostanak stopala na suhom i toplom. Imaju odsjevnu traku na peti za veću vidljivost.

Demar dječje čizme
129 Kn

Lijepe čizme izrađene od visokokvalitetnog PVC materijala u narančastom dizajnu s motivom žirafe ne biste smjeli propustiti.

Demar dječje čizme MAMMUT-S E
129 Kn

Tople dječje čizme MEMMUT-S E marke DEMAR idealne su za kišno jesensko ili zimsko vrijeme. Imaju grubi potplaz koji ne klizi za veću sigurnost. Imaju odsjevni trak za veću vidljivost i sigurnost.

Demar dječje natikače IBIZA D
66 Kn

IBIZA dječje natikače marke Demar izrađene su od kvalitetnog i ekstra laganog EVA materijala. Papuče su prikladne za vodu, bazen, vrt ili samo za ležerno nošenje kod kuće ili na otvorenom.

Demar izolirane dječje čizme Demar Hawai Lux AH, prugaste
99 Kn

Elegantne dječje čizme marke Demar sa uzorkom očarat će sve najmlađe. Potplat s grubim uzorkom i višim profilom. Odvojiva podloga za zagrijavanje Izolirani model sa gornjim rubom za niže temperature i kišno vrijeme.

Demar izolirane dječje čizme Hwai Lux Print HF
99 Kn

Stilski dorađene dječje čizme marke Demar sa uzorkom, koji će očarati svakog najmlađeg člana. Potplat s grubim uzorkom i višim profilom. Odvojiva podloga za zagrijavanje Izolirani model sa gornjim rubom za niže temperature i kišno vrijeme.

Demar Twister Lux Print HH dječje čizme, podstavljene, s motivom zebre
99 Kn

Dječje gumene čizme Twister Lux Print HH marke Demar su kvalitetne i otporne, a pogodne su za cijelu sezonu. Imaju robustan neklizajući potplat. Uklonjiv termo uložak omogućava ostanak stopala na suhom i toplom. Čizme imaju refleksivnu traku za dodatnu sigurnost

Demar natikače za djevojčice IBIZA A
66 Kn

IBIZA natikače za djevojčice marke Demar izrađene su od kvalitetnog i ekstra laganog EVA materijala. Papuče su prikladne za vodu, bazen, vrt ili samo za ležerno nošenje kod kuće ili na otvorenom.

Demar Twister Lux Print Hi dječje čizme, podložene, borovnice
99 Kn

Podložene dječje čizme Twister Lux Print Hi su kvalitetne, otporne i primjerene za cijelu sezonu. Imaju robustan neklizajući potplat. Odvojivi termo uložak omogućuje da stopala vaše djece ostanu suha i topla. Čizme imaju refleksivnu traku za dodatnu sigurnost

Demar Teddy C dječja zimska obuća
158 Kn

Novo

Dječje zimske čizme Teddy C marke Demar za hladno vrijeme i snijeg. Potplat ne klizi i osigurava sigurnost tijekom kretanja, a vezica za zatezanje omogućava fiksaciju noge.

Demar Teddy B zimska obuća za djevojčice
158 Kn

Novo

Dječja zimska obuća Teddy B marke Demar za snijeg i hladnoću, jer ima podstavljen materijal od ovčje vune. Potplat ne klizi i osigurava sigurnost tijekom kretanja, a vezica za zatezanje omogućava fiksaciju noge.