Praćenje dostupnosti

Dostupnost

Prilikom odabira artikla osim cijene sigurno vas zanima da li je artikl na skladištu.

Jesu li artikli na skladištu? Hoće li naručeni artikli biti uistinu isporučeni u navedenom roku? Jesu li kod artikla navedeni samo informativni rokovi isporuke?

Svojim kupcima nastojimo pružati što točnije informacije o dostupnosti artikla. U našem je skladištu većina artikala uvijek na zalihi, putem elektroničkog povezivanja s dobavljačima i proizvođačima možemo točno odrediti rok isporuke i za artikle koji trenutno nisu na našem skladištu. Ako za isporuku određene vrste artikla ne možemo jamčiti, narudžba se ne može predati (zato artikla ima oznaku rok isporuke nepoznat).

Zanima vas jesu li artikli dostupni?

Sigurno se pitate: „Što ako želim naručiti artikl za koji je rok isporuke nepoznat?“ Nudimo vam jednostavno rješenje: Dostupnost možete pratiti funkcijom Moje praćenje. Jednostavno odaberite mogućnost Zainteresiran/a sam. E-mailom ćete biti obaviješteni o svim promjenama. Kako funkcionira praćenje artikla? Kad odaberete mogućnost Zainteresiran/a sam, najprije se morate prijaviti u sistem svojom e-mail adresom. Ako kod nas kupujete prvi put, onda morate odabrati i lozinku.

E-mailom ćemo vam odmah poslati obavijest o praćenju pojedinog artikla. Od tog trenutka obavještavati ćemo vas o svakoj promjeni dostupnosti artikla i o mogućem datumu isporuke.

Ako praćenje traje više od 14 dana, emailom ćemo provjeriti zanima li vas još uvijek odabrani artikl. Pobrinut ćemo se za sve. Možete biti bez brige.

Slični artikli

Za artikle koji nisu dostupni, dostupna je ponuda sličnih artikala koje možete kupiti odmah, bez čekanja. Riječ je o posebno odabranim artiklima sa sličnim karakteristikama i usporedivom cijenom.