Krups aparat za kavu na kapsule KP 1201 NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me

Ocjena: 4,7 98 ocjena Brand: Krups Naš broj: 583268

Odlična cijena

Krups aparat za kavu na kapsule KP 1201 NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me

Aparat za kavu na kapsule Dolce Gusto Mini Me KP1201 vrlo je praktičan i koristan, kuha odličnu kavu koja će vam biti pri ruci u svako doba dana. Cijeli opis

539
4.7 98

539 Kn

Naš broj: 583268

Opis

Opis artikla

Aparat za kavu je nastao zajedničkim naporima dvije vodeće firme. Firma Krups – vodeća u proizvodnju kućanskih aparata i firma Nescafe – vodeća u proizvodnji kave. Aparat za kavu omogućava izuzetno jednostavnu pripremu kave. Za pripremu šalice „crnog zlata“, dovoljno je nekoliko jednostavnih koraka. Kapsulu sa kavom Nescafe Dolce Gusto stavite u aparat za kavu, pritisnete ručicu i šalica kave sa jednokratnom aromom je spremna. Zbog visokog tlaka od 15 bara i dovoda vruće vode u kapsulu, okus kave je izuzetan. Aparat za kavu je napravljen za one koji ne žele trošiti svoje dragocjeno vrijeme. Šalica kave će biti spremna u 30 sekundi.

Aparat za kavu na kapsule Dolce Gusto Mini Me KP1201 ima automatsko prekidanje ciklusa kada je postigao određenu količinu napitka. Ima tlak od profesionalnih 15 bara. Aparat omogućava pripremu toplih i hladnih napitaka. Za sigurnost brine automatsko isključivanje nakon 5 minuta, što i štedi energiju. Moguće su 3 postavke visine pladnja za otjecanje tekućina. Spremnik za vodu ima kapacitet 0,8 l.

Aparat za kavu je primjeren za korištenje u uredu i za kućnu upotrebu.

Jamstvo 2 godine

tekst


Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Vrsta espressa za kapsule
Funkcija Auto-Cappuccino ne
Automatsko ispiranje ne
Tlak 15 bar
Zaslon ne
Boja bijela
Zapremnina rezevoara za vod 0.8 l
Funkcija za vruću vodu ne
Funkcija zagrijavanja šalica ne
Ulazna snaga 1500 W
Podesiva memorija uređaja ne
Korištenje kave u porcijama da
Smart ne