EverEarth Drveni igrači centar za razvijanje motorike 5u1, manji

Ocjena: 5 1 ocjena Brand: EverEarth Naš broj: 629505

EverEarth Drveni igrači centar za razvijanje motorike 5u1, manji

Zabavno dizajnirani drveni igrači centar za razvijanje motorike koji će vašem djetetu pomoći pri razvoju spretnosti s različitim igrama kao što su labirint, prepoznavanje oblika, rotiranje predmeta… Cijeli opis

409
5 1

409 Kn

Naš broj: 629505

Opis

Opis artikla

Marku EverEarth odlikuje više od 45 godina iskustva pri oblikovanju i proizvodnji drvenih igrački. Ekipa za razvijanje igrački se brine da imaju igraču vrijednost i da potiču djetetov prirodni razvoj.

Svi proizvodi EverEarth su najstrože testirani i ispunjavaju sve zahtjevane međunarodne standarde kao što su EN71 i ASTM.

Igračke EverEarth su napravljene od drva uzgojenog u nasadima koje je potvrdila organizacija Forest Stewardship Council (FSC). To je međunarodna organizacija koja udružuje ljude s namjerom da bi pronašli rješenja koja potiču odgovornu brigu za svjetske šume. Osim toga, svi proizvodi su obojani samo bojama na vodenoj osnovi koje imaju manje kemikalija nego akrilne boje koje obično koriste ostali proizvođači igračaka. Za kraj treba spomenuti i da je sva ambalaža izrađena od najmanje 70% recikliranoga materijala i oslikana bojama koje su ekološki prihvatljivi.

Zabavno dizajnirani drveni igrači centar za razvijanje motorike koji će vašem djetetu pomoći pri razvoju spretnosti s različitim igrama kao što su labirint, prepoznavanje oblika, rotiranje predmeta…

Cijela igračka je napravljena s samo jednim ciljem da dijete maksimalno razvije motoričke sposobnosti te upozna različite boje i oblike.

Dimenzije: 20×20×38 cm

Sigurnosna upozorenja


Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Preporučena dob od 18 mjeseci