Fiskars mačeta WoodXpert XA23 (126005)

Fiskars mačeta WoodXpert XA23 (126005)

Broj: 660669
Univerzalna mačeta WoodXpert XA23 namijenjena je sječu velikih grana, manjeg drveća i grmlja. Također je primjerena za guljenje kore s debla ili za pripremu drveta za potpalu logorske vatre. Cijeli opis
82,06 €
Dostava MALL

Kod dobavljača

8.4.2024 predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
 
9.4.2024 dostava za Zagreb i okolicu
 
9.4.2024 dostava za ostale županije
Broj: 660669

Opis

Univerzalna mačeta WoodXpert XA23 namijenjena je sječu velikih grana, manjeg drveća i grmlja. Također je primjerena za guljenje kore s debla ili za pripremu drveta za potpalu logorske vatre. Sadrži plastični pokrov, koji povećava sigurnost tijekom nošenja i prijevoza.

Oštrica je izrađena od posebnog ugljičnog čelika, kojeg je moguće jednostavno brusiti. Zaključni dio oštrice smanjuje trenje za 25 % i štiti oštricu od korozije. Drška je izrađena od FibreComp materijala, koja je pojačana sa staklenim vlaknima, zbog čega je snažna, izdržljiva i lagana te otporna na sve vremenske uvjete. Dizajnirana je tako da apsorbira vibracije i da je udobna za prijem. Osim toga sprječava kliženje mačete iz ruke.

Plastično kućište za Fiskars sjekiru i mačetu

Elegantno dizajnirano kućište za Fiskars sjekiru ili mačetu štiti oštricu kod nošenja, pohranjivanja ili tijekom prijevoza. Kućište ima namješteno sigurnosno zaključavanje, koje se jednostavno otvara i zatvara. Također sadrži udobnu ručku za nošenje i vješanje.

Tehnički detalji:

  • Vrsta mačete: univerzalna
  • Dužina: 950 mm
  • Težina: 0,990 kg

Jamstvo: 10 godina

Video

Video

Video