Svatko može birati između širokog asortimana proizvoda iz kategorije Sjemena na MALL.HR. Osim alata, opreme i ukrasa, pronaći ćete i profesionalne uređaje koji će vaš posao učiniti zabavnim.

Pokaži više
  • Vaše narudžbe dostavljamo na području cijele Hrvatske.
  • Robu iz kategorije Sjemena dostavit ćemo u vaš dom ili je možete preuzeti na jednom od naših mjesta za preuzimanje u Zagrebu.
  • Naša služba za podršku je ovdje za Vas ako zatrebate pomoć.
  • Vašu narudžbu možete platiti online kreditnom karticom (jednokratno ili do 12 rata), ili prilikom preuzimanja (gotovina ili kartica) .
  • Ako vam se artikl ne sviđa, možete ga vratiti u roku od 14 dana.

Ne zaboravite pogledati proizvode na akciji. Njih također možete filtrirati po najnižoj cijeni ili najbolje ocijenjenim od strane drugih kupaca.

Na MALL.HR možete pronaći više od 107.000 proizvoda. Možda će vam se svidjeti i proizvodi iz sličnih kategorija kao što su Organsko gnojivo, Mahunarke, Žitarice, Uzgoj biljaka, Sjeme trave.

Urbanscape poklon set I love you - čili
38x

Urbanscape poklon set I love you - čili

38,90 Kn
Odlična cijena

Razmišljate što biste poklonili nekome tko je s vama u dobru i u zlu. Poklonite chilli i promatrajte kako se razvija zajedno s vašom ljubavlju i u konačnici začinite vaš odnos s njom. Poseban dar koji će također rasti na vašem balkonu ili polici.

Dostava MALL
Plantella Contessa sjeme za travu, 1 kg
4x

Plantella Contessa sjeme za travu, 1 kg

83 Kn

Plantella Contessa je posebna mješavina trave, koja sadrži obložene sjemenke trave i pogodna je za vrtne travnjake, parkove, rekreacijske površine i sportska igrališta. Pakiranje: 1 kg.

Dostava MALL