MA-FRA Sgrasso High Tech univerzalni višenamjenski odmašćivač

Ocjena: 4,5 2 ocjena Brand: MA-FRA Naš broj: 1384255

MA-FRA Sgrasso High Tech univerzalni višenamjenski odmašćivač

Univerzalni, višenamjenski odmašćivač koji ne ostavlja tragove i mrlje, pogodan je za čišćenje na bilo kojoj podlozi. Cijeli opis

40
4.5 2

40 Kn

Naš broj: 1384255

Opis

Opis artikla

Sgrasso High Tech univerzalni višenamjenski odmašćivač

Inovativni višenamjenski odmašćivač koji ne zahtijeva ispiranje. Sgrasso High Tech je proizvod vrhunske tvrtke MA-FRA koja ima više od 60 godina iskustva u čišćenju i higijeni te istovremeno posjeduje certifikat ISO 9001 (Kvaliteta), ISO 14001 (Okoliš) i OHSAS 18001 (Sigurnost).

Ovaj visokokvalitetni proizvod ne ostavlja nikakav trag ili lisicu i stoga se može koristiti izravno na bilo kojoj površini, a da je ne ošteti. Njegova posebna formulacija omogućuje uporabu ovog proizvoda na duže vrijeme, bez ikakvih posljedica za korisnika ili površinu. Također je idealno za svakodnevno čišćenje indukcijskih ploča za kuhanje.

Upute za uporabu: Raspršite proizvod izravno na hladnu površinu koju želite očistiti, koristite vlažnu spužvu i uklonite suhom krpom. Unaprijed uklonite oštrije opekline s pločom za kuhanje. U osjetljivim i vrijednim područjima isprobajte proizvod u malom skrivenom području.

Sgrasso High Tech univerzalni višenamjenski odmašćivač

Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla