Coasto daska SUP na napuhavanje Turbo 12.6

Brand: Coasto Naš broj: 1182977

Coasto daska SUP na napuhavanje Turbo 12.6

Inovativan dizajn Coasto SUP-ova osmišljen je za natjecateljske događaje. Coasto Turbo 12.6 pruža više pravim prvacima. Tehnologija Thermo Twins Skin u kombinaciji s Kick Pad Tail i profesionalnom Eva površinom pruža iznimnu udobnost i stabilnost. Cijeli opis

4979

6.972,55 Kn Uključujući PDV
4.979 Kn
-28%

Naš broj: 1182977

Opis

Opis artikla

SUP za ljetne užitke

SUP daska na napuhavanje Coasto Turbo 12.6 je izvrsna daska za početnike i već iskusne (stand-up paddling) SUP-ere. Proizvod je lagan i nudi mnoge mogućnosti za upotrebu – bit će odličan za SUP-anje u mirnim vodama, SUP-anje na valovitijim površinama, a uz neke prilagodbe (kajak-sjedalo) možete ga koristiti kao poseban kajak.

Proizvod je namijenjen za muškarce i žene, a dimenzije 381×76×15 cm dopuštaju lako rukovanje i stabilnost unatoč vjetru. Širina nudi dovoljno površine za stabilnost, bez da se daska značajno usporava zbog toga. Dizajn je posebno prilagođen te nudi sve za potpunu i udobnu sportsku aktivnost – savršeno za početak sudjelovanja u ovoj popularnoj sportskoj aktivnosti.

western-digital

Brojne prednosti

Daska nudi brojne korisne detalje – reljefna podloga kick-pad zajedno s površinom SUP-a omogućuje stabilnost i sprječava klizanje čak i u turbulentnijim vodama. Prstenovi su izvrsni za pričvršćivanje kajak sjedala, a ispred njega je kabel za nošenje tereta, s kojim možete priložiti sve što je potrebno za vodene avanture.

Dodatna oprema koju dobivate uz SUP izvrsna je oprema za početnike, kao i iskusnije SUP-ere. Pribor uključuje torbu za pohranjivanje na kotačima i uzicu za vezanje, visokokvalitno trodjelno veslo, pumpa, sigurnosna traka i kit za popravak SUP-a.

western-digital

TEHNIČKI DETALJI

Značajke:
  • Sadrži: SUP, trodjelno veslo, torbu na kotače, pumpu, sigurnosno uže, set za popravak. 
  • Tehnologija Thermo Twin Skin
  • EVA površina
  • Ručka za nošenje
  • Kick Pad Tail
  • Prstenovi za postavljanje sjedala
  • Elastična vrpca
Tehničke specifikacije:
  • Dimenzije (L x W x H): 381×76×15 cm
  • Nosivost: najviše 170 kg

Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Nosivost 170 kg
Ukupna duljina 381 cm
Ukupna širina 76 cm
Boja crveno-plava