Bugga sandale za djevojčice
117 Kn

Posljednji komad!

Lijepe sandale za dječake u sportskom dizajnu osiguravaju vašem djetetu udobnost na svakom koraku.

Bugga B00160-04 sandale za dječake
154 Kn

Posljednji komad!

Sandale za dječake od marke Bugga, odličan su izbor za tople dane. Sportske sandale izrađene su od visokokvalitetnog materijala i imaju gumeni vrh. Sandale su idealne ne samo za grad, već i za izlete u prirodu.

Bugga B00159-04 sandale za dječake
154 Kn

Posljednji komad!

Sandale za dječake marke Disney razveselit će svakog dječaka. Sportske sandale izrađene su od visokokvalitetnog materijala i imaju gumeni vrh. Primjerena je za svakodnevno nošenje po gradu ili prirodi. Sandale su praktično i udobno pričvršćene.

Bugga B00160-03 sandale za djevojčice
154 Kn

Posljednji komad!

Sportske sandale za djevojčice, od marke Bugga, vrlo su ugodni za ležerno nošenje, kao i za izlete u prirodu. Sportske sandale izrađene su od visokokvalitetnog materijala i imaju gumeni vrh. Praktična zakopčavanje, dobra prozračnost i zanimljivi dizajn čine ih vrlo popularnom obućom za tople ljetne dane.

Bugga B00161-03 sandale za djevojčice
154 Kn

Posljednji komad!

Sportske sandale za djevojčice, od marke Bugga, vrlo su ugodni za ležerno nošenje, kao i za izlete u prirodu. Sportske sandale izrađene su od visokokvalitetnog materijala i imaju gumeni vrh. Cipele se praktično kopčaju na čičak. Suvremeni dizajni čine ih popularnim izborom za ljetne dane.

Bugga B00161-04 sandale za dječake
154 Kn

Posljednji komad!

Sandale za dječake marke Buga razveselit će svakog dječaka. Sportske sandale izrađene su od visokokvalitetnog materijala i imaju gumeni vrh. Sportske sandale odlikuju se visokokvalitetnom završnom obradom, dobru prozračnost i gumenim vrhom.

Bugga B00162-19 tenisice za dječake
154 Kn

Posljednji komad!

Sporstske tenisice za dječake, od marke Bugga, pružaju vašem djetetu udobnost na svakom koraku. Izrađene su od visokokvalitetnog materijala i lako se pričvršćuju na čičak. Tenisice su vrlo udobne za ležerno nošenje, izlete i sportske aktivnosti.

Bugga B00116-04 sandale za dječake
31 Kn

Odlična cijena

Sandale za dječake, češke marke Bugga, su odličan odabir u toplim danima za šetnje po gradu, kućnu upotrebu, itd. Plave sandale s ukrasom su izrađene od laganog materijala Phylon s EVA potplatom.

Bugga sportske tenisice za djevojčice
123 Kn

Odlična cijena

Savršena softshell dječja obuća šarenog dizajna za cjelogodišnje nošenje u različitim uvjetima – pogodna za cjelodnevno nošenje, kako za sport tako i za putovanja. Cipele su udobne, imaju čvrstu petu, sigurne prste i čvrst potplat s uzorkom. Jednostavno i brzo obuvanje omogućava pričvršćivanje na čičak. Kvalitetan dizajn cipela održava djetetovo stopalo u ispravnom i zdravom položaju.

Bugga sportske tenisice za djevojčice
117 Kn

Odlična cijena

Sportske tenisice za djevojčice u narančasto rozoj boji vašoj će djevojčici pružiti udobnost na svakom koraku.

Bugga B00114-03 sandale za djevojčice
31 Kn

Odlična cijena

Sandale za djevojčice, češke marke Bugga, su odličan odabir u toplim danima za šetnje po gradu, kućnu upotrebu, itd. Roze sandale s ukranim srcima su izrađene od laganog materijala Phylon s EVA potplatom.

Bugga B00159-03 sandale za djevojčice
154 Kn

Odlična cijena

Sandale za djevojčice od marke Bugga, odličan su izbor za tople dane. Sportske sandale izrađene su od visokokvalitetnog materijala i imaju gumeni vrh. Cipele su pogodne za slobodno vrijeme i obiteljska putovanja. Sandale su praktično i udobno pričvršćene.

Bugga B00162-03 tenisice za djevojčice
154 Kn

Odlična cijena

Sporstske tenisice za djevojčice, od marke Bugga, pružaju vašem djetetu udobnost na svakom koraku. Izrađene su od visokokvalitetnog materijala i lako se pričvršćuju na čičak. Njihove žive boje i elegantan dizajn doprinose njihovom ionako izvrsnom dizajnu.