Geox Balu’ B022ZA_0AJ13_C0550 tenisice za djevojčice
349 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za djevojčice Balu’ u rozoj boji marke Geox idealne su za svakodnevicu, a također su savršeni dodatak odjeći male dame. Imaju praktičan zatvaranje na čičak, anatomski oblikovan umetak, i zahvaljujući Geox Respira tehnologiji, maksimalna udobnost vašeg djeteta na svakom koraku je zajamčena.

Geox tenisice za djevojčice Ciak-50%
469 Kn 230,90 Kn

Posljednji komad!

Udobne tenisice plave boje sa srebrnim srcima oduševit će svaku mladu damu.
Niske tenisice Ciak iz kolekcije proljeće/ljeto 2019 izrađene su od visokokvalitetnih materijala i zahvaljujući njihovoj posebnoj tehnologiji pružaju udobnost na svakom koraku.

Geox tenisice za djevojčice GISLI B021MA_05410_C0673
389 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za djevojčice marke Geoxa su napravljene za male djevojčice te donose eleganten izgled. Tenisice su obrađene elegantnim zvijezdama i doslovno sjajnim srebrnim dizajnom pete. Svaka mala dama će na svakom koraku cijeniti jednostavno obuvanje na velcro i visoku udobnost

Geox gležnjače za djevojčice Hadriel-51%
689 Kn 335,90 Kn

Posljednji komad!

Gležnjače za djevojčice Hadriel iz kolekcije jeseni/zima 2018 su dostupne u crnoj boji te će potpuno dopuniti bilo koji zimski trendi outfit. Cipele su privlačnog dizajna, odlikuje ih posebna dorađena tehnologija poznate marke Geox, koja vam jamči udobnost na svakom koraku.

Geox sandale za djevojčice Borealis-50%
509 Kn 253,90 Kn

Posljednji komad!

Moderne ljetne sandale Borealis u ljubičasto ružičastoj boji, pogodne za šetnju gradom ili prirodom. Sandale su izrađene od visoko kvalitetnih materijala, imaju anatomski oblikovan kožni umetak, slobodan prst i čičak traku.

Geox ženske tenisice Nebula D621EA 00011-26%
979 Kn 719 Kn

Posljednji komad!

Ženske tenisice marke Geox donose dodatni komfor zahvaljujući tehnologiji Nebula. Posebnost ovog modela su otvori na potplatu koji omogućuju pravilnu termoregulaciju; i vezanje na vezice sve do gležnja.

Geox New Balu gležnjače za djevojčice-51%
509 Kn 245,90 Kn

Posljednji komad!

Gležnjače za djevojčice New Balu' u plavo-roza boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih sintetičkih materijala i imaju praktično pričvršćivanje na čičak. Pogodna je za hladne zimske dane.

Geox zimske čizme za dječake Buller-51%
639 Kn 308,90 Kn

Posljednji komad!

Tenisice Buller, plavo-sive boje, dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih sintetičkih materijala i imaju praktično pričvršćivanje na čičak. Pogodna je za hladne zimske dane.

Geox sandale za dječake Borealis
469 Kn

Posljednji komad!

Moderne ljetne sandale Borealis u atraktivnoj kombinaciji boja, iz kolekcije proljeće/ljeto 2019 pogodne su za šetnje gradom i prirodom. Sandale su izrađene od visoko kvalitetnih materijala, imaju anatomski oblikovan kožni umetak, slobodan prst i čičak traku.

Geox sandale za djevojčice Karly-47%
429 Kn 224,90 Kn

Posljednji komad!

Slatke sandale Karly iz kolekcije proljeće / ljeto 2018. idealan su izbor za mlađe korisnice. Odlikuje se udobnošću i optimalnom prozračnošću te su pogodne za razne blagdanske prilike.

Geox B021MC_010QD_C0673 tenisice za djevojčice
389 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za djevojčice plave boje sa srebrnim detaljem. Geox GISLI imaju potplat od najlonske mreže i podlogu od pamučnog platna. Površina od poliestera i pamučnog platna. Fleksibilan potplat od gume omogućuje prirodno kretanje stopala na svakom koraku. Praktično zatvaranje na čičak.

Geox dječje tenisice XLED
809 Kn

Posljednji komad!

GEOX X-LED … Predstavlja novost na tržištu.  Prve cipele koje možete povezati s aplikacijom. Moderne tenisice za dječake XLED su inovativne, interaktivne i prije svega udobne. Nevjerojatna kombinacija tehnologija preusmjerava hodanje i ulični ples u potpuno novu dimenziju.

Geox Heira tenisice za djevojčice
389 Kn

Posljednji komad!

Tenisice Heira u tamnoplavoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih sintetičkih materijala i imaju praktično pričvršćivanje na čičak.

Geox tenisice za djevojčice Maltin J0200A_0NFKC_C1028
429 Kn

Posljednji komad!

Dječje tenisice srebrne boje s ružičastim detaljima. Geox Maltin ima uložak od tekstilne mreže i poliestersku oblogu. Površina od poliuretanskih i tekstilnih mreža. Fleksibilan gumeni potplat omogućuje prirodno kretanje na svakom koraku. Praktično obuvanje s Velcro pričvršćivanjem.

Geox Gisli J025CB_010FE_C4226 tenisice za dječake
389 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za dječake imaju jednostavno zakopčavanje na čičak. Imaju gumeni potplat koji je vrlo izdržljiv i jednostavan za održavanje. Tenisice za dječake Geox Gisli J025CB_010FE_C4226 su idealne za šetnje, izlete i svakodnevno nošenje.

Geox Trivor zimske čizme za djevojke-51%
609 Kn 293,90 Kn

Posljednji komad!

Zimske čizme za djevojke Trivor, plavo – roza boje, iz kolekcije jesen / zima 2019. držat će noge vaše djece na toplom i suhom. Cipela je na gornjem dijelu izrađena od potpuno nepropusnog materijala. Čizme imaju toplu unutrašnjost, prilagodljive gumene potplate i praktično zatvaranje na čičak.

Geox Dakin svjetlucave tenisice za djevojčice
469 Kn

Posljednji komad!

Tenisice za djevojčice Dakin u rozoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih sintetičkih materijala i imaju praktično pričvršćivanje na čičak. Pogodna je za hladne zimske dane.

Geox Balu čizme za djevojčice
389 Kn

Posljednji komad!

Udobne gležnjače za djevojčice Balu‛ iz kolekcije jesen/zima 2019 osiguravaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele imaju praktičan patent na unutarnjoj strani i atraktivan dizajn.

Geox Flexyper zimske čizme za dječake, crne-48%
729 Kn 374,90 Kn

Posljednji komad!

Zimske čizme za dječake Flexyper u crnoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih sintetičkih materijala i imaju praktično pričvršćivanje na čičak. Pogodna je za hladne zimske dane.

Geox gležnjače za dječake Toledo
509 Kn

Posljednji komad!

Gležnjače za dječake Toledo u smeđoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih materijala i praktičnih čičak traka.

Geox tenisice za djevojčice XLED
729 Kn

Posljednji komad!

GEOX X-LED je ovdje … Predstavlja novost na tržištu.  Prve cipele koje možete povezati s aplikacijom.

Moderne stilske tenisice za djevojčice XLED su inovativne, interaktivne i prije svega udobne. Nevjerojatna kombinacija tehnologija preusmjerava hodanje i ulični ples u potpuno novu dimenziju.

Geox zimske cipele za djevojke Omar
599 Kn

Posljednji komad!

Cipele za djevojčice Omar, sive boje, iz kolekcije jesen/zima 2019, osiguravaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Izrađene su od kvalitetnih materijala Praktični zatvarač s unutarnje strane čizama.

Geox Eclair gležnjače za djevojčice-52%
769 Kn 366,90 Kn

Posljednji komad!

Gležnjače za djevojčice Eclair u crnoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Izrađene su od kvalitetnih materijala Praktično zatvaranje patentnim zatvaračem

Geox Flexyper zimske čizme za dječake, plave
769 Kn

Posljednji komad!

Gležnjače za dječake Flexyper u plavoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih sintetičkih materijala i imaju praktično pričvršćivanje na čičak. Pogodna je za hladne zimske dane.

Geox gležnjače za dječake Omar
599 Kn

Posljednji komad!

Gležnjače za djevojčice Omar u plavoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih materijala, imaju toplu unutrašnjost i praktičan zatvarač s unutarnje strane cipele. Pogodna je za hladne zimske dane.

Geox Hosmos ženske zimske čizme D84AUC 04611-30%
1.159 Kn 809 Kn

Posljednji komad!

Moderne ženske čizme marke Geox drže noge na toplom tijekom cijele zime. Ove zimske čizme impresioniraju sa predivnim dizajnom u crnoj boji. Topla podstava izrađena je od umjetnog krzna, gornja je od kvalitetne kože i najlona. Na snijegu ćete cijeniti snažni neklizajući potplat.

Geox Kalispera gležnjače za djevojčice-48%
599 Kn 306,90 Kn

Posljednji komad!

Gležnjače za djevojčice Kalispera u zlatnoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Izrađene su od kvalitetnih materijala Praktično zatvaranje s patentnim zatvaračem

Geox Kalispera gležnjače za djevojčice, sive-51%
599 Kn 288,90 Kn

Posljednji komad!

Gležnjače za djevojčice Kalispera, sive boje, iz kolekcije Panda jesen/zima 2019, osiguravaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih materijala i praktično zatvaranje na patentni zatvarač. Pogodna je za hladne zimske dane.

Geox Kuray zimske čizme za dječake, crne
689 Kn

Posljednji komad!

Čizme za djevojčice Kuray u crnoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Cipele su izrađene od kvalitetnih sintetičkih materijala i imaju praktično pričvršćivanje na čičak. Pogodna je za hladne zimske dane.

Geox Kuray zimske čizme za djevojke-51%
689 Kn 331,90 Kn

Posljednji komad!

Tenisice Kuray u crnoj boji dolaze iz kolekcije jesen/zima 2019. i pružaju maksimalnu udobnost na svakom koraku. Izrađene su od kvalitetnih materijala Praktično zatvaranje na čičak

Geox tenisice za dječake Alben
639 Kn

Posljednji komad!

Nova kolekcija za godinu 2019. modnih tenisica Alben u punom dizajnu. Cipele se vežu vezicama, imaju anatomski oblikovan umetak, atraktivan dizajn i zahvaljujući Geox tehnologiji reprodukcije, maksimalna udobnost vašeg djeteta na svakom koraku je zajamčena.