Native dječje gležnjače Monaco Mid CT jiffy black CT/shell white-67%
494,93 Kn 161,55 Kn

Odlična cijena

Moderne i bezvremenske gležnjače Monaco Mid CT su jednostavne, ali vrlo elegantnog oblika, tako da će impresionirati svakog dječaka. Zatvarač s unutarnje strane cipele olakšava obuvanje. Jednostavan crni dizajn s geometrijskim uzorkom obuće odgovara svaku odjeću.

Native dječje sandali Charley Child RgtaBl/ShlWht/TfeBr-66%
259 Kn 87,99 Kn

Odlična cijena

Sandale za dječake idealne su za vruće ljetne dane. Razvedena unutrašnjost s uloškom EVA, koji odvaja znojenje i ugodno hodanje. S potplatom koji ne klizi, vaše dijete će moći hodati savršeno gdje god se nalazili, na pijesku i na popločanoj površini. Sandale Narley Child RgtaBl/ShlWht/TfeBr su izrađene od dvije trake na čičak i imaju tvrđi vrh na prednjem dijelu potplata.

Native dječje sandale Charley Child PrsPnk/ShlWht/TfeBr-61%
229 Kn 87,99 Kn

Odlična cijena

Sandale za djevojčice idealne su za tople dane, a svidjet će se vašoj djevojčici. Udobna unutrašnjost EVA pomaže kod poboljšane prozračenosti. Obrada protiv klizanja na potplatu omogućuje djetetu da prevlada prepreke, bilo da se radi o šumskom putu ili o gradskom asfaltu. Native Charley Child PrsPnk / ShlWht / TfeBr sastoji se od dvije čičak trake u području gležnja i u donjem dijelu noge.