TREK Andes 10 muške cipele-34%
749 Kn 489 Kn

Posljednji komad!

Muške čizme za gležnjače Trek Andes 10 izrađene su od visokokvalitetnih kožnih materijala. Ovaj model ima veliki naglasak na udobnosti i funkcionalnosti, jer je model koji se koristi na srednjim i teškim terenima. Ovaj model ima posebnu membranu otpornu na vremenske uvjete, koju karakterizira kombiniranje moderne tehnologije s tradicionalnom obradom materijala od kože.

TREK Andes 3 cipele-34%
749 Kn 489 Kn

Odlična cijena

Muške cipele za gležnjače Trek Andes 3 izrađene su od visokokvalitetnih kožnih materijala. Ovaj model ima veliki naglasak na udobnosti i funkcionalnosti, jer je model koji se koristi na srednjim i teškim terenima. Ovaj model ima posebnu membranu otpornu na vremenske uvjete, koju karakterizira kombiniranje moderne tehnologije s tradicionalnom obradom materijala od kože.

TREK Andes 95-46-06 muške planinarske cipele-34%
749 Kn 489 Kn

Odlična cijena

Muške planinarske cipele Trek Andes 95–46–06 su do gležnja i izrađene su od visokokvalitetne kože. Ovaj model daje veliki naglasak na udobnost i funkcionalnost. Model ima posebnu membranu otpornu na vremenske uvjete. Obuća je pogodna za terene srednje zahtjevnosti.

TREK Fiord 4 ženske cipele-34%
749 Kn 489 Kn

Odlična cijena

Muške cipele za gležnjače Trek Fiord 4 izrađene su od visokokvalitetnih kožnih materijala. Ovaj model ima veliki naglasak na udobnosti i funkcionalnosti, jer je model koji se koristi na srednjim i teškim terenima. Ovaj model ima posebnu membranu otpornu na vremenske uvjete, koju karakterizira kombiniranje moderne tehnologije s tradicionalnom obradom materijala od kože.

TREK Park 5 muške gležnjače-33%
725 Kn 479 Kn

Odlična cijena

Muške čizme za gležnjače Trek Park 5 izrađene su od visokokvalitetnih kožnih materijala. Ovaj model ima veliki naglasak na udobnosti jer je riječ o cipelama urbanog stila. Ovaj model ima posebnu membranu otpornu na vremenske uvjete, koju karakterizira kombiniranje moderne tehnologije s tradicionalnom obradom materijala od kože.

TREK Park 95-22 muške gležnjače-33%
725 Kn 479 Kn

Odlična cijena

Muške čizme za gležnjače Trek Park 95–22 izrađene su od visokokvalitetnih kožnih materijala. Ovaj model ima veliki naglasak na udobnosti jer je riječ o cipelama urbanog stila. Ovaj model ima posebnu membranu otpornu na vremenske uvjete, koju karakterizira kombiniranje moderne tehnologije s tradicionalnom obradom materijala od kože.

TREK Parklady muške gležnjače-33%
725 Kn 479 Kn

Odlična cijena

Muške čizme za gležnjače Trek Parklady izrađene su od visokokvalitetnih kožnih materijala. Ovaj model ima veliki naglasak na udobnosti jer je riječ o cipelama urbanog stila. Ovaj model ima posebnu membranu otpornu na vremenske uvjete, koju karakterizira kombiniranje moderne tehnologije s tradicionalnom obradom materijala od kože.

TREK Sport 77-23 muške gležnjače-33%
665 Kn 439 Kn

Odlična cijena

Muške čizme za gležnjače Trek Sport 77–23 izrađene su od visokokvalitetnih kožnih materijala. Ovaj model ima veliki naglasak na udobnosti jer je riječ o cipelama urbanog stila. Ovaj model ima posebnu membranu otpornu na vremenske uvjete, koju karakterizira kombiniranje moderne tehnologije s tradicionalnom obradom materijala od kože.

TREK Turist 22 cipele-34%
989 Kn 649 Kn

Odlična cijena

Unisex cipele u stilu gležnjača Trek Turist 22 izrađene su od visokokvalitetnih kožnih materijala. Ovaj model ima veliki naglasak na udobnosti i funkcionalnosti, jer je model koji se koristi na teškim terenima. Model ima posebnu membranu otpornu na vremenske uvjete. Model Turist je primjeren za temperature do –35 °C.