Ugradbena perilica rublja

Trebate li savjet?

Rado ćemo vas savjetovati u našem vodiču za odabir Kako odabrati perilicu?

Ugradbene perilice su dimenzijama prilagođene tako da ih možete smjestiti u kuhinju, u kuhinjske elemente. Popularne su ugradbene perilice rublja sa sušilicama. Što je odlučujuće prilikom odabira? Savjetovat ćemo vas!

Pokaži više

Prednosti ugradbene perilice rublja

✓ Manje dimenzije zbog ugradnje (nema raznih ploča i stranica).

✓ Nenametljive su, potpuno integrirane u namještaj.

✓ Obično su to vrlo tihi modeli.

✓ Opremljene su sustavom za sprječavanje vibracija (ovisno o modelu).

✓ Jednostavno održavanje (nema potrebe za čišćenjem površine i stranica).

Ugradbenu perilicu rublja možete ugraditi i u kuhinjski element

Ugradbenu perilicu rublja moguće je ugraditi i ispod radnog pulta u kuhinji. Visina ugradbene perilice je od 82 do 90 cm, a širina od 59 do 59,6 cm. U donjem dijelu ugradbene perilice rublja predviđeno je mjesto za cokl i tamo je potrebno ugraditi ventilacijsku rešetku. Kod ugradbene perilice rublja na vratima se nalaze kopče za postavljanje prednje ploče koju možete izabrati u istoj boji kao i kuhinjska vrata. Perilice nakon ugradnje budu potpuno skrivene, u pravilu dolaze opremljene s lijevim otvaranjem.

Važni parametri ugradbenih perilica rublja

  • Vrsta motora – odaberite inverterski motor jer je tiši i ima manju potrošnju.
  • Energetski razred – potrošnja električne energije navedena je na naljepnici.
  • Potrošnja vode – modeli se razlikuju po potrošnji vode. Najekonomičnije perilice rublja po ciklusu pranja troše oko 45 litara. Potrošnja vode smanjuje mogućnost izbora ekonomičnog programa).
  • Kapacitet pranja rublja – ugradbene perilice namijenjene su za pranje 7 do 9 kg rublja. Trebate li pranje većih količina rublja, preporučujemo da se odlučite za samostojeće modele.
  • Ugradbene mjere – provjerite i dimenzije uređaja i podatke o. mjerama za ugradnju. Modeli su obično do 82 cm visoki, 60 cm široki i 58 cm duboki.

Buka ugradbenih perilica rublja

Budući da ugradbenu perilicu obično postavljate izvan kupaonice, bučnost perilice rublja postaje jedan od najvažnijih kriterija za izbor.

Tihi modeli imaju razinu buke do 45 dB.

Pribor i korisne funkcije ugradbenih perilica rublja

Odgođeni početak rada – omogućuje uključivanje kada niste kod kuće. Tako vam buka neće smetati.

Sigurnosna brava za djecu – zaključavanje upravljanja uređajem koje sprječava slučajne pritiske na upravljačkoj ploči.

Signal završetka pranja – s obzirom na to da se perilica ne vidi, signal je praktična funkcija.

Zaštita od prelijevanja – sprječava oštećenje podova u slučaju neočekivanog događaja.

Ugradbena perilica rublja sa sušilicom

Ako vam nedostaje prostora, bit će vam drago da postoje ugradbene perilice rublja sa sušilicom. Umjesto dva uređaja, kupujete samo jedan. Ugradbene perilice sa sušilicom namijenjene su za pranje 6 do 9 kg rublja i sušenje 4 do 6 kg rublja (ovisno o konkretnom modelu).

SAVJET!

Kada kupujete perilicu rublja, ne zaboravite kupiti i prašak za pranje i omekšivač. U ponudi su i proizvodi koji ne onečišćuju okoliš.

Za navedene kriterije pretrage nema ni jednog pronađenog rezultata.

Ugradbene perilice rublja

Ugradbene perilice rublja su popularne i možete ih smjestiti u kuhinju. Prilikom odabira oslonite se na provjerene marke. Možete odabrati i ugradbene perilice rublja sa sušilicama, čime postižete dvostruku uštedu prostora.

Ugradbena perilica rublja LG

Perilice rublja LG popularne su zbog male potrošnje energije. Modele možete kupiti i u slim izvedbi. Među programima su i program pranja za alergičare ili brzo pranje (ovisno o modelu). Perilice rublja LG imaju učinkovitu centrifugu, a emisija buke im je niska.

Ugradbena perilica rublja Whirlpool

Modeli ugradbenih perilica rublja Whirlpool opremljeni su tzv. šestim čulom. Perilica rublja sama regulira pranje prema opterećenju. Funkcija FreshCare+ održava rublje svježim i nakon završetka ciklusa.

Ugradbena perilica rublja Electrolux

Ugradbenu perilicu rublja Electrolux možete kupiti opremljenu tehnologijom SteamCare. Ova tehnologija dodaje malu količinu pare pred kraj pranja, čime se smanjuje gužvanje rublja.

Ugradbena perilica rublja Bosch

Ugradbene perilice rublja Bosch opremljene su izuzetno tihim motorom s dugim vijekom trajanja. Među dostupnim programima su i program za osobe koje boluju od alergija i pranje s automatskom detekcijom napunjenosti. Kod perilica rublja Bosch svidjet će vam se mogućnost dodavanja komada odjeće čak i tijekom pranja rublja.