Hyle Uredska stolica HY-7006C, crna

Hyle Uredska stolica HY-7006C, crna

Broj: 1355063
Ergonomsko dizajnirana uredska stolica HY-7006C ima Relax mehanizam, koji mogućava naginjanje. Ima sjedalo koje se može prilagoditi po visini, naslon za glavu koji se može podesiti po visini i naslone za ruke koji se mogu podesiti po visini. Dostupan je u atraktivnoj kombinaciji boja. Cijeli opis
1.130 Kn
Uključujući PDV
Dostava MALL

Na zalihi 4 artikla

Već danas predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
Mjesta za preuzimanje
 
20.10. dostava za Zagreb i okolicu
 
20.10. dostava za ostale županije

Broj: 1355063

Opis

Uredska stolica HY-7006C

Uredska stolica HY-7006C suvremena je stolica dizajnirana za urede, a zahvaljujući svom dizajnu, moći ćete ne samo u uredu. Ima odličan omjer visoke kvalitete i relativno niske cijene

Opremljena je s ergonomsko oblikovanim naslonom, koji je izrađen od prozračnog mrežastog materijala i podesivim po visini. Sjedalo podesivo po visini je dobro obloženo i pruža dugotrajnu udobnost Da bi se osiguralo savršena udobnost, naslon za glavu i nasloni za ruku su također podesive po visini.

Podnožje uredske stolice u obliku zvijezde izrađeno je od čvrste plastike i pruža dobru stabilnost. Ima 5 kotača izrađenih od izdržljivog poliuretana, što stolicu čini pogodnom i za tvrde podove, poput parketa, jer ih ne oštećuje.

Podešavanje visine sjedala osigurava plinski mehanizam, a ima i Relax mehanizam koji omogućava naginjanje i zaključavanje u prednjem položaju.


Tehnički detalji:

Visina stolice bez naslona za glavu 94 – 104 cm
Visina stolice s naslonom za glavu 104 – 130 cm
Visina sjedala 46 – 51 cm
Dimenzije sjedala 48 × 48 cm
Boja crna

Jamstvo: 1 godina