Vibro ploče

Svatko može birati između širokog asortimana proizvoda iz kategorije Vibro ploče na MALL.HR. Osim alata, opreme i ukrasa, pronaći ćete i profesionalne uređaje koji će vaš posao učiniti zabavnim.

Pokaži više
  • Vaše narudžbe dostavljamo na području cijele Hrvatske.
  • Robu iz kategorije Vibro ploče dostavit ćemo u vaš dom ili je možete preuzeti na jednom od naših mjesta za preuzimanje u Zagrebu.
  • Naša služba za podršku je ovdje za Vas ako zatrebate pomoć.
  • Vašu narudžbu možete platiti online kreditnom karticom (jednokratno ili do 12 rata), ili prilikom preuzimanja (gotovina ili kartica) .
  • Ako vam se artikl ne sviđa, možete ga vratiti u roku od 14 dana.

Ne zaboravite pogledati proizvode na akciji. Njih također možete filtrirati po najnižoj cijeni ili najbolje ocijenjenim od strane drugih kupaca.

Na MALL.HR možete pronaći više od 107.000 proizvoda. Možda će vam se svidjeti i proizvodi iz sličnih kategorija kao što su Aku višenamjenski alat, Vrtna spremišta, Građevinski materijal, Podne obloge, Podno grijanje.

Scheppach vibracijska ploča VS 1000
4x

Scheppach vibracijska ploča VS 1000

8.251 Kn
Posljednji komad!
Dodatnih 10 % popusta na odabrane artikle s promo kodom 10POPUST.Ponuda vrijedi do 29. 5. 2022 ili do isteka zaliha.
Vibracijska ploča nudi odličan omjer između cijene i kvalitete. Ploča je pogodna za poravnavanje pijeska, šljunka, gline, miješanih i kohezivnih tla, čak i na mjestima kojima je teško pristupiti strojevima – područja oko zidova, cijevi, područja iskopa različitih vodova, jaraka itd.
Dostava MALL