Peg Perego vlak Santa Fe

Peg Perego vlak Santa Fe

Broj: 1242239
San svakog djeteta koje je fascinirano vlakovima i Djedom Mrazom na Sjevernom polu – je imati svoj vlastiti pravi vlak koji će vas odvesti u zemlju Djeda Mraza! Odličan je za vožnju po asfaltu, betonu ili u kući. Cijeli opis
272,03 € (2.049,61 Kn)
Dostava MALL

Kod dobavljača

2.10. predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
 
3.10. dostava za Zagreb i okolicu
 
3.10. dostava za ostale županije
Broj: 1242239

Opis

Polarni vlak u dječjoj sobi!

Priprema, pozor, sad!

San svakog djeteta koje je fascinirano vlakovima i Djedom Mrazom na Sjevernom polu – je imati svoj vlastiti pravi vlak koji će vas odvesti u zemlju Djeda Mraza! Odličan je za vožnju po asfaltu, betonu ili u kući. Vlak se zaustavlja kada dijete pritisne gumb za zaustavljanje. Tijekom vožnje se čuje zviždanje vlaka ču – ču. Njegov izgled podsjeća na vlak s dalekog zapada, s karakterističnom lokomotivom na paru, s dimnjakom i prostorom za ugljen.

Vlak Santa Fe s dodatnom prugom je zbog snage i veličine namijenjena za djecu stariju od 2 godine.

Priložena je i kružna pruga radijusa 195 cm. Vlak može kretati bez pruge.

western-digital

Tvrtka s dugom tradicijom

Vlak Santa Fe ima zatvorenu šasiju koji štiti vozača od električnih žica, brine za zaštitu vozila od vode, blata i pijeska. Akumulator 6 V / 4,5 Ah je instaliran u vozilu ispod poklopca motora i zaštićen je bravom za djecu. Vozilo je opremljeno baterijom i punjačem.

Peg Perego proizvodi su svjetski poznati kao iznimno visoke kvalitete, tehnološki i vizualno sofisticirani. Napravljeno i dizajnirano u Italiji, gdje imaju 65 godina dugu tradiciju.

western-digital

Tehnički detalji:

  • Pogodno za: djecu 2 – 6 godine
  • Punjiva baterija: 6 V – 4,5 Ah
  • Boja: zelena – crvena – žuta

Tehnički detalji:

  • Nije prikladno za djecu mlađu od 36 mjeseci. Sadrži male dijelove koji mala djeca mogu progutati ili udahnuti i može uzrokovati gušenje!
  • Zbog svoje maksimalne brzine ova igračka nije prikladna za djecu mlađu od 3 godine!

Jamstvo: 1 godina