Vrtlarski alati

Typ: motika

Svatko može birati između širokog asortimana proizvoda iz kategorije Vrtlarski alati na MALL.HR. Osim alata, opreme i ukrasa, pronaći ćete i profesionalne uređaje koji će vaš posao učiniti zabavnim.

Pokaži više
  • Vaše narudžbe dostavljamo na području cijele Hrvatske.
  • Robu iz kategorije Vrtlarski alati dostavit ćemo u vaš dom ili je možete preuzeti na jednom od naših mjesta za preuzimanje u Zagrebu.
  • Naša služba za podršku je ovdje za Vas ako zatrebate pomoć.
  • Vašu narudžbu možete platiti online kreditnom karticom (jednokratno ili do 12 rata), ili prilikom preuzimanja (gotovina ili kartica) .
  • Ako vam se artikl ne sviđa, možete ga vratiti u roku od 14 dana.

Ne zaboravite pogledati proizvode na akciji. Njih također možete filtrirati po najnižoj cijeni ili najbolje ocijenjenim od strane drugih kupaca.

Na MALL.HR možete pronaći više od 107.000 proizvoda. Možda će vam se svidjeti i proizvodi iz sličnih kategorija kao što su Uzgoj sadnica, Škare za vrt, Ručne škare za živicu, Vrtlarenje, Zaštitna oprema.

  • Typ
    motika
    ×
Fiskars motika s tri funkcije QuikFit 3 (136513)
17x

Fiskars motika s tri funkcije QuikFit 3 (136513)

109 Kn
Posljednji komad!

Motika za korov Fiskars QuikFit 3 služi za okopavanje i plijevljenje. Oštar rub je ojačan legiranim čelikom, primjerena je za sve standardne i male drške.

Dostava MALL
Fiskars Motika QF_136503
40x

Fiskars Motika QF_136503

103 Kn
Posljednji komad!

Fiskars QuikFit motika je veoma učinkovita za uklanjanje korova između redova biljaka ili za rahljenje tla.

Dostava MALL
Fiskars dvostruka motika Quikfit (137572)
79x

Fiskars dvostruka motika Quikfit (137572)

89 Kn

Dvostruka motika sadrži dvije različite funkcije u jednom priključnom alatu. Omogućuje rahljenje zemlje i usitnjavanje gruda te čupanje korova.

Dostava MALL