Schleich dinosaur Dimetrodon
79 Kn

Posljednji komad!

Proširite svoju farmu s ovim vrlo lijepim, ručno oslikanim i gotovim motivima lijepe figure dinosaura Dimetrodona. Njegovo jedro na leđima sastojalo se od kože i kostiju i pomagalo mu je da se zagrije na suncu. Kad se htio ohladiti, jedro je postalo paralelno sa sunčevim zrakama.

Schleich Tiranosaur 15003
160 Kn

Posljednji komad!

Tiranosaur ili "kralj guštera“ bio je vrlo moćan dinosaur. Imao je divovske kandže promjera preko 1 metra. Do danas, nitko nije znao zašto mu treba takvo oružje. No, vjerojatno je da su korišteni za zaštitu ili za branje lišća s drveća.

Schleich prapovijesna figura - mladi Therizinosaurus
110 Kn

Posljednji komad!

Kvalitetna i detaljno obrađena te ručno oslikana figura Therizinosaurusa. Therizinosaurus je bio bezopasni biljojed s dugim i oštrim kandžama. Slatko mladunče spremno je boriti se s drugim mladuncima dinosaura slične dobi.

Schleich Dinogorgon 15002
58 Kn

Posljednji komad!

Figurica Dinogorgon, koji se nazivaju i „užasnim gorgonom“, nadopunit će vašu kolekciju dinosaura. Dinogorgon potječe iz izumrle gordonopsija Rubidgeine i bio je poznat po sabljastim zubima. Na tom je području živio više od 250 milijuna godina.

Schleich prapovijesni kućni ljubimac - Kentosaurus
100 Kn

Posljednji komad!

Kvalitetna i detaljno obrađena te ručno oslikana figura Kentosaurusa. Kentosaurus je bio dinosaur biljojed, ali daleko od toga da je bio bezopasan. U slučaju napada mogao je ozbiljno ozlijediti svojim bodljama na vratu i tijelu. Najveći strah bio je njegov rep na kojem je imao do 73 cm duge bodlje.

Schleich Psittacosaurus 15004
57 Kn

Psittacosaurus bio je sličan „papagajskom gušteru“, bio je visok do 2 metra i težio je 20 kg. Bio je dinosaur biljožder. Živio je prije 135 do 105 milijuna godina. Imao je oštru, kljunastu njušku s kojom je trgao biljnu hranu.

Schleich dinosaur Animantarx
60 Kn

Posljednji komad!

Proširite svoju farmu s ovim vrlo lijepim, ručno oslikanim i gotovim motivima lijepe figure dinosaura Animantarxe-a. Animantarx je bio dug 3 m i imao je tvrdi koštani oklop.

Schleich dinosaur Dimorphodon
58 Kn

Posljednji komad!

Proširite svoju farmu s ovim vrlo lijepim, ručno oslikanim i gotovim motivima lijepe figure dinosaura. Dimorphodon je dinosaur s velikom glavom i velikim zubima.

Schleich dinosaur Giganotosaurus
154 Kn

Proširite svoju zbirku dinosaura s ovim lijepim, ručno oslikanim i dorađenim motivom figure dinosaura Giganotosaura, koji je bio duljine 12 do 13 metara, a mozak mu je bio samo 30 cm.

Schleich Oviraptor 15001
58 Kn

Oviraptor poznat i kao „kradljivac jaja“ živio je prije otprilike 75–70 milijuna godina. Bio je dugačak oko 2 m i težio je oko 40 kg, pernati dinosaur. Oviraptor je imao kratku i visoku glavu s zanimljivo oblikovanim kljunom i velikim kandžama svojih prednjih nogu.

Schleich adventski kalendar 2019, Dinosauri
227 Kn

To su čekali svi ljubitelji dinosaura! Adventski kalendar sadrži pojedinačne figure dinosaura i mnogo dodataka za stvaranje cijele scene igara. Pričvršćeni dijelovi biljaka. Zatvoreno jaje dinosaura. Ova igračka je odličan dar za sve ljubitelje dinosaura.

Safari Ltd. Tuba - dinosauri mesožderi
116 Kn

Kolekcija Safari Ltd® TOOBS® skup je ručno oslikanih minijaturnih replika životinja izrađenih pažljivo i s naglaskom na njihovu stvarnost i točnost detalja, što djeci olakšava prepoznavanje osobina životinja. Imena životinja na engleskom mogu se naći na trbuhu figurice.

Schleich Pretpovijesna životinja - Baryonyx 15022
114 Kn

Duga, uska i ravna glava Baryonyxa je veoma slična glavi krokodila, zbog čega je posebno uznemiravajuć pretpovijesni reptil Vjeruje se da je ovaj dinosaur uglavnom lovio u vodi i mogao bi svoj savršeno oblikovani nos umočiti u vodu kako bi ulovio ribu. Imao je i neobično velike i teške palčeve u obliku kuke s kojima je držao svoj plijen.

Schleich Pretpovijesna životinja - Agustinia 15021
114 Kn

Duge uske leđne bodlje Agustinie su tako jedinstvene i nije ju moguće pomiješati s drugim dinosaurusom. Njeno tijelo je prekriveno koštanim pločama neprirodnog izgleda. Kao bezopasan biljojed je vjerojatno trebala bodlje na leđima i tvrdu okoštalu kožu kako bi se zaštitila od drugih mesojednih dinosaurusa.

Schleich Pretpovijesna životinja - Postosuchus s pomičnom čeljusti 15018
78 Kn

Postosuchus je bio arhosaurus i bliski rod modernih krokodila. Imao je primjetno okoštanu kožu i dugu usku čeljust. Kretao se na četiri noge. Moga je stati samo na stražnje noge kada je trebao kandžama uhvatiti plijen. Kada Postosuchus otvori svoju snažnu čeljust vide se njegovi oštri, istaknuti zubi

Schleich Vrećica iznenađenja - mini dinosauri L, serija 1
79 Kn

Kolekcionarske životinje Dinosauri. Otkrijte 3 od 10 različitih životinja Schleich mini dinosaura! Schleichove figure raščlanjene su do najsitnijih detalja koje djeca mogu naučiti dok se igraju. Ovaj je proizvod dio tematskog svijeta Dinosaura. Provjerite koje se 3 životinje kriju u vrećici!