Addo hodajući jednorog
145,74 Kn 127,90 Kn

S ovim divnim jednorogom djeca će se dugo zabavljati. Hodajući jednorog je stvarno čarobna životinja! Obožava duge šetnje. Štoviše, ima prekrasan svjetlosni trup, kopita i ljubičasti rep.

Addo Mali zeko

Addo Mali zeko

Ocjena: 4
91 Kn

Posljednji komad!

Mali zeko napravljen je za zabavu. Veseli zec će odmah postati vaš prijatelj. Zec obožava djecu. Sretno skače, pomiče nos, ispušta zvukove i ima duge uši. Ali budite oprezni! Ne smiješ mu dugo ne pridavati pažnju, ne sviđa mu se!

Addo Psić u šetnji
144,37 Kn 124,12 Kn

S ovim divnim psićem djeca će se dugo zabavljati. Plišani četveronožni prijatelj za djecu koji radi na baterije. Psić može nekoliko stvari, a djeci će postati sjajan prijatelj.

Addo Mali zeko, bijela
91 Kn

Mali bijeli zeko spreman je skočiti od radosti. Veseli zec će odmah postati vaš prijatelj. Zec obožava djecu. Sretno skače, pomiče nos, ispušta zvukove i ima duge uši. Ali budite oprezni. Ne smiješ mu dugo ne pridavati pažnju, ne sviđa mu se to!

Addo Mali zeko, sivo-bijela
91 Kn

Mali zeko napravljen je za zabavu. Veseli zec će odmah postati vaš prijatelj. Zec obožava djecu. Sretno skače, pomiče nos, ispušta zvukove i ima duge uši. Ali budite oprezni. Ne smiješ mu dugo ne pridavati pažnju, ne sviđa mu se to!

Addo veseli zec koji skače
144,37 Kn 125,48 Kn

Veseli zec koji će odmah postati vaš prijatelj. Zec obožava djecu. Sretno skače, pomiče nos, ispušta zvukove i ima duge uši. Plišani 4-nožni prijatelj za djecu koji radi na baterije.

Addo sluz, velika, 750 g
71,18 Kn

Velika posuda 750 g sadrži klasičnu gadnu sluz koja dosljedno klizi kroz prste! Ovo je upravo ono sa čime se djeca zabavljaju! Nudimo 3 boje (zelenu, plavu i narančastu).