Aqua Wave dvodijelni kupaći kostim Aniba
121,59 Kn

Posljednji komad!

Dvodijelni kupaći kostim Aquawave Aniba pogodan je za plažu i bazen. Gornji dio kupaćeg kostima je uklonjiv zajedno s jastučićima i veže se iza vrata, pa je odličan za sunčanje. Donji dio kupaćeg kostima ojačan je u struku kako bi se spriječilo klizanje s kukova.


Aqua Wave dvodijelni kupaći kostim Aziba
121,48 Kn

Posljednji komad!

Dvodijelni kupaći kostim Aquawave Aziba pogodan je za plažu i bazen. Gornji dio kupaćeg kostima je uklonjiv zajedno s jastučićima i veže se iza vrata, pa je odličan za sunčanje. Donji dio kupaćeg kostima ojačan je u struku kako bi se spriječilo klizanje s kukova.


Aqua Wave muške kupaće hlače Apeli-40%
86,77 Kn

52 Kn

Odlična cijena

Muške kupaće hlače Aquawave Apels oduševit će svakog plivača. Upotrijebljeni materijal je jak i otporan na habanje. Savršeno odgovaraju tijelu i pružaju udobnost. Elastični materijal ne ometa kretanje i savršeno poboljšava izgled figure.


Aqua Wave muške kupaće hlače Kiogen
257,54 Kn

Muške kupaće gaće Aquawave 1340436 pogodne su za muškarce koji cijene udobnost. Kupaće hlače na prvi pogled ističu se svojim klasičnim krojem hlača. Kupaće hlače pogodne su za korištenje u bazenu, izvrsne su za odmor i opuštanje na plaži ili za kupanje u moru.


Aqua Wave muške kupaće kratke hlače Campis-45%
204,35 Kn

111 Kn

Odlična cijena

  • muške kupaće kratke hlače Aquawave Campis modernog dizajna Upotrijebljeni materijal je jak i otporan na habanje. Savršeno odgovaraju tijelu i pružaju udobnost. Elastični materijal ne ometa kretanje i savršeno poboljšava izgled figure. Hlače za kupanje imaju unutarnju podstavu.

Aqua Wave muške kupaće kratke hlače Consel-49%
221,65 Kn

111 Kn

Odlična cijena

  • muške kupaće kratke hlače Aquawave Consel modernog dizajna Upotrijebljeni materijal je jak i otporan na habanje. Savršeno odgovaraju tijelu i pružaju udobnost. Elastični materijal ne ometa kretanje i savršeno poboljšava izgled figure. Hlače za kupanje imaju unutarnju podstavu.

Aqua Wave ženska majica Whisper-62%
138,90 Kn

52 Kn

Odlična cijena

Ženska majica s kratkim rukavima Aquawave Whisper. Slobodni kroj ne ograničava slobodu kretanja, pamučna tkanina od koje je izrađena majica upija višak znoja, tako da će vaša koža ostati suha i svježa tijekom povećane aktivnosti. Materijal je obogaćen mješavinom poliestera, stoga ne gubi svoj oblik pri pranju i nošenju. Prednja strana je ukrašena ugodnim printom u ljetnim bojama.


Aqua Wave muška majica Ocean-68%
139 Kn

44 Kn

Odlična cijena

Muška pamučna majica Aquawave Ocean. Majica je izrađena od 100% pamuka i ugodna je za nošenje. Na prednjoj strani majica se može pohvaliti dovršenim ljetnim dizajnom.


Aqua Wave muške kupaće kratke hlače Shadow Stripes-41%
138,06 Kn

81 Kn

Odlična cijena

Muške kratke hlače za kupanje Aquawave Shadow Stripes modernog dizajna. Upotrijebljeni materijal je jak i otporan na habanje. Savršeno odgovaraju tijelu i pružaju udobnost. Elastični materijal ne ometa kretanje i savršeno poboljšava izgled figure. Hlače za kupanje imaju unutarnju podstavu.


Aqua Wave muške natikače Peles-47%
169,77 Kn

89 Kn

Odlična cijena

Muške natikače Aquawave Peles izrađene su od ugodnog materijala koji je potpuno siguran za kožu – ne oštećuju i ne uzrokuju iritaciju čak i tijekom dugih šetnji na vrući dan. Široki remen čvrsto drži nogu na mjestu, fleksibilan potplat ublažava nepravilnosti tla.


Aqua Wave ženske cipele Medila-51%
262 Kn

126 Kn

Odlična cijena

Ženska urbana obuća Aquawave Medil model je savršen za svakodnevno nošenje. Za njihovu izradu koriste se visokokvalitetni materijali koji su sigurni za kožu.


Aqua Wave ženske japanke Abuna-46%
68,89 Kn

37 Kn

Odlična cijena

Ženske japanke Aquawave Abuna su idealne za ljeto. Pružaju optimalnu toplinsku udobnost i štite od pregrijavanja. Izuzetno su lagane – teško da ćete osjetiti da ih nosite, čak i na dugoj šetnji uz obalu ili na plaži.


Aqua Wave ženske sportske cipele Aridea-43%
223,16 Kn

126 Kn

Odlična cijena

Ženska urbana obuća Aquawave Aridea model je savršen za svakodnevno nošenje. Kvalitetni materijali se koriste u njihovoj izradi,sigurni su za kožu i štite od štetnog djelovanja vanjskih čimbenika.


Aqua Wave ženske japanke Rachel-68%
69,30 Kn

22 Kn

Odlična cijena

Ženske japanke Aquawave Abuna su idealne za ljeto. Pružaju optimalnu toplinsku udobnost i štite od pregrijavanja. Izuzetno su lagane – teško da ćete osjetiti da ih nosite, čak i na dugoj šetnji uz obalu ili na plaži.


Aqua Wave ženske cipele za vodu Rocato
256,23 Kn

Ženske cipele za vodu Aquawave Rocato idealne su za vodene aktivnosti kao što su plivanje, ronjenje ili vožnja kanuom. Izrađene su od brzo sušnih i laganih sintetičkih materijala. Ojačan potplat nudi zaštitu od ogrebotina uzrokovanu penjanjem na oštro kamenje ili čak i staklene komade


Aqua Wave dvodijelni kupaći kostim Faridi
104,18 Kn

Dvodijelni kupaći kostim Aquawave Faridi pogodan je za plažu i bazen. Gornji dio kupaćeg kostima je uklonjiv zajedno s jastučićima i veže se iza vrata, pa je odličan za sunčanje. Donji dio kupaćeg kostima ojačan je u struku kako bi se spriječilo klizanje s kukova.