Aqua Wave muške kupaće kratke hlače Campis
204,35 Kn

Novo

  • muške kupaće kratke hlače Aquawave Campis modernog dizajna Upotrijebljeni materijal je jak i otporan na habanje. Savršeno odgovaraju tijelu i pružaju udobnost. Elastični materijal ne ometa kretanje i savršeno poboljšava izgled figure. Hlače za kupanje imaju unutarnju podstavu.

Aqua Wave muške kupaće kratke hlače Consel
221,65 Kn

Novo

  • muške kupaće kratke hlače Aquawave Consel modernog dizajna Upotrijebljeni materijal je jak i otporan na habanje. Savršeno odgovaraju tijelu i pružaju udobnost. Elastični materijal ne ometa kretanje i savršeno poboljšava izgled figure. Hlače za kupanje imaju unutarnju podstavu.

Aqua Wave muške kupaće kratke hlače Shadow Stripes
138,06 Kn

Novo

Muške kratke hlače za kupanje Aquawave Shadow Stripes modernog dizajna. Upotrijebljeni materijal je jak i otporan na habanje. Savršeno odgovaraju tijelu i pružaju udobnost. Elastični materijal ne ometa kretanje i savršeno poboljšava izgled figure. Hlače za kupanje imaju unutarnju podstavu.


Aqua Wave muške natikače Peles
169,77 Kn

Novo

Muške natikače Aquawave Peles izrađene su od ugodnog materijala koji je potpuno siguran za kožu – ne oštećuju i ne uzrokuju iritaciju čak i tijekom dugih šetnji na vrući dan. Široki remen čvrsto drži nogu na mjestu, fleksibilan potplat ublažava nepravilnosti tla.


Aqua Wave ženske cipele Medila
262 Kn

Novo

Ženska urbana obuća Aquawave Medil model je savršen za svakodnevno nošenje. Za njihovu izradu koriste se visokokvalitetni materijali koji su sigurni za kožu.


Aqua Wave ženske japanke Abuna
68,89 Kn

Novo

Ženske japanke Aquawave Abuna su idealne za ljeto. Pružaju optimalnu toplinsku udobnost i štite od pregrijavanja. Izuzetno su lagane – teško da ćete osjetiti da ih nosite, čak i na dugoj šetnji uz obalu ili na plaži.


Aqua Wave muške kupaće hlače Carbo
169,97 Kn

Novo

Muške kupaće gaće Aquawave Carbo pogodne su za muškarce koji cijene udobnost. Kupaće hlače na prvi pogled ističu se svojim klasičnim krojem hlača. Kupaće hlače pogodne su za korištenje u bazenu, izvrsne su za odmor i opuštanje na plaži ili za kupanje u moru.


Aqua Wave ženske cipele za vodu Rocato
256,23 Kn

Novo

Ženske cipele za vodu Aquawave Rocato idealne su za vodene aktivnosti kao što su plivanje, ronjenje ili vožnja kanuom. Izrađene su od brzo sušnih i laganih sintetičkih materijala. Ojačan potplat nudi zaštitu od ogrebotina uzrokovanu penjanjem na oštro kamenje ili čak i staklene komade