AT4 mali krevet ESSENTIEL, 40 × 80 cm
596 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Dječji mini krevet ESSENTIEL iz AT4 sa svojim bezvremenskim dizajnom savršeno nadopunjuje bilo koju spavaću sobu ili sobu. Izrađen je od kvalitetnog bukvinog drveta. Dječji krevetić ima praktične kotače s kočnicama za lakše kretanje između soba, tako da možete nadzirati svoje dijete cijelo vrijeme.

AT4 sigurnosna pregrada za djecu ESSENTIEL, 73 - 110 cm
422 Kn

Štiti vaše dijete od nepažnje – Vaša će beba jednostavno moći nastaviti istraživati i pritom biti na sigurnome. Sigurnosna pregrada AT4 ESSENTIEL učinkovito sprječava pad. Pregrada je pogodna za stepenice ili ne osigurane sobe svih interijera.

AT4 sklopiva ograda za igru ESSENTIEL s kotačima, 100 × 100 cm
1.068 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Sklopiva ograda za bebe AT4 marke ESSENTIEL pruža sigurnu površinu za vaše dijete, čak i ako imate druge prepreke za njegovo nekontrolirano kretanje. Pogodan je za smještaj u bebinoj ili dnevnoj sobi, tako da uvijek možete vidjeti svoju bebu. Kutak za bebe pogodan je za male bebe, zahvaljujući podesivom položaju poda, tako da će se vaše dijete uskoro naviknuti.

AT4 stol za presvlačenje ESSENTIEL, 2 police
579 Kn 543 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Stol za presvlačenje ESSENTIEL AT4 ima dvije police na kojima možete pohraniti sve svoje stvari koje vam trebaju i držati ih sa sobom. Brojač za novorođenčad izrađen je od kvalitetnog bukovog drveta. Dolazi s praktičnim kotačima za lakše kretanje po sobama.

AT4 viseći stol za presvlačenje EVOLUTION
749 Kn 705 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

AT4 viseći stol EVOLUTION, naziv marke AT4 štedi vam prostor u sobi i pruža udobnost potrebnu za promjenu dječjih pelena. Stol se može presavijati i slagati tako da ne zauzima prostor kada se ne koristi. Izrađen je od bukvinog drveta. Nosivost je 15 kg.