CAM dječja kolica Cubo Evo
1.541 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kolica Cubo Evo imaju podesiv naslon pa su prikladna od rođenja dalje. Za maksimalnu udobnost veće djece, kolica imaju mogućnost da dijete stavi noge na naslon. Kolica su čvrsta, možete ih jednostavno složiti jednom rukom.


CAM dječja kolica Curvi
1.259 Kn
+ besplatna isporuka

Odlična cijena

CAM kolica Curvi vrlo su kompaktna i lagana kolica s aluminijskim okvirom i dodacima (krov, torba, kišni ogrtač, košarica za kupnju). Kolica teže samo 5,9 kg i postavljena su na samo 85 cm. Podesiv su, sa sigurnosnim pojasom od 5 točaka i poklopcem koji se može skinuti.


CAM kolica Compass

CAM kolica Compass

Ocjena: 5
1.373,63 Kn

1.339 Kn
+ besplatna isporuka

Odlična cijena

CAM kolica Compass vrlo su lagana i kompaktna te imaju aluminijski okvir. Pruža mogućnost proširenja krova, prostrane instalacije, pozicioniranja leđa i nogu te niza praktičnih dodataka.


CAM stolica za hranjenje Smarty Pop Col.
413 Kn

Posljednji komad!

Ultra lagana plastična stolica Cam Smarty za djecu u dobi od od 6 mjeseci do 3 godine s podesivom visinom sjedala u 4 razine. Zamjenjivi stol za hranjenje. U potpunosti pogodna za putovanja.


CAM dječji krevetić Daily Plus, Col.
933 Kn

Dječji krevetić Daily Plus namijenjen je djeci staroj 0–36 mjeseci. Ima mnogo motiva koji će se zabavljati zajedno s vama i vašim djetetom. Također ima vrlo bogatu opremu: pozicioniranje na dnu, stol za presvlačenje, prostor za igračke, pokrivač i mreža protiv komaraca.


CAM dječji krevetić Cullami
1.492 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Dječji krevetić Cullami – zahvaljujući odvojivom bočnom zidu s jedne strane, može se lako postaviti uz krevet. Opremljen je kotačima za jednostavno kretanje po stanu. Dječji krevet možete podesiti na razne razine visine i položaja


CAM

CAM

Ocjena: 5
754 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka


CAM prijenosni krevetić Pisolino
582 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Cam dječji krevetić Sonna je iznimno praktičan i lako prijenosan, a istovremeno pruža puno udobnosti za dijete. Dječji krevetić namijenjen je djeci od rođenja do 36 mjeseci.


CAM stol za previjanje Cambio Deluxe
948 Kn

CAM stol za previjanje Cambio Deluxe s mekim ugrađenim jastukompodesivom ladicom. Crijevo za odvod vode, pretinac za odlaganje, kotač s kočnicama, praktično dizajnirani držači i ladica.


CAM stolac za hranjenje Gusto
1.185 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Prekrasan stolac za hranjenje djece Gusto pogodan je za djecu od 0 do 36 mjeseci i lako se može podesiti u 4 položaja. Možete ga koristiti i za hranjenje i za igru. Stolac možete složiti jednom rukom.


CAM stolac za hranjenje Gusto Deluxe
1.267 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

dječji stolac Gusto Deluxe s mekanim sjedalom. Stolac je potpuno podesiv na 8 visinskih stupnjeva pa se u potpunosti prilagođava svakom stolu. Stolac možete postaviti3 položaja. Naslonjač je moguće namjestiti u 4 stupnja i koristiti ga za hranjenje.


CAM stolac za hranjenje Pappananna
884 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Dječji stolac za hranjenje CAM Pappananna je podesiv u 8 različitih pozicija, a zbog mekane podloge i sigurnosnog sustava s 5 točaka pruža sve što je potrebno za udobnost i sigurnost.


CAM krevetić za dojenčad Cullami
2.087 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Uređeni krevetić CAM Cullami – zahvaljujući odvojivom bočnom području, možete premjestiti posteljicu u vaš krevet ili smjestiti je pored kreveta. Krevet je opremljen kotačima s kočnicama za jednostavnu uporabu. Dječji krevetić može se postaviti na različite visine – jednostavno pozicioniranje.


CAM stolac za hranjenje Campione
789 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Praktični stolac za hranjenje Campione opremljen je tapeciranim sjedalom, koje se može podesiti u 6 položaja. Naslon sjedala može se namjestiti na 3 položaja, čime se pruža udobnost ne samo u hranjenju.


CAM stolac za hranjenje Mini Plus 2014
618 Kn

Cam Mini Plus 2014 stolica za hranjenje je elegantna stolica s mekanim podstavljenim sjedalom i naslonom, koja djetetu daje potpunu udobnost tijekom hranjenja. Pladanj za hranu je prostran, tako da možete poslužiti cijeli obrok.