COSING dječji krevetić, bukva, 60 x 120 cm
524,23 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Cosing krevetić 60 × 120 cm je klasični drveni krevetić za djecu izrađen od masivnog bukovov drveta. Ima ogradicu podesivu po visini u tri stupnja.

COSING trodijelni komplet posteljine Comfort Dinosaur
225,80 Kn

Posljednji komad!

Cosing trodijelni komplet s navlakom za pokrivač veličine 100×135 cm i jastučnicom veličine 40×60 cm. Materijal: 100 % pamuk s certifikatom TUV. Odličan je za ugodan i miran san vašeg djeteta.

COSING nosač za baldahin za krevetić-42%
86,50 Kn 49,90 Kn

Odlična cijena

Cosing nosač za baldahin primjeren je za sve krevetiće. Zahvaljujući dvostrukom ojačanju, vrlo je stabilan i siguran.

COSING dječji krevet OSCAR
788,23 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Dječji krevet OSCAR pružit će vašem djetetu slatke snove. Veličina kreveta je 120 × 60 cm, a napravljen je od tvrde bukovine. Mreža se može postaviti u tri položaja, ali također ima uklonjive pregrade.

COSING krevet od bukve
465,91 Kn

Cosing krevet od bukve pobrinut će se za slatko spavanje vašeg djeteta. Ležaj veličine 120 × 60 cm napravljen je od tvrde bukovine i ima pod podesiv u 3 položaja.

COSING plahta, pamučna 60x120 cm
68,59 Kn

Cosing pamučne plahte dostupne su u različitim nježnim bojama. Dimenzije plahte su 60×120 cm. Materijal je vrlo nježan i ugodan na dodir. Rubovi plahte imaju lastiku, tako da će se prilagođavati madracu.

COSING frotir plahta 60 x 120 cm
122 Kn

Posljednji komad!

Cosing plahta dostupna je u različitim nježnim bojama. Materijal je vrlo nježan i ugodan na dodir. Rubovi plahte imaju lastiku, tako da će se prilagođavati madracu.

COSING jastuk za dojenje Sleeplease
225,82 Kn

Posljednji komad!

Cosing jastuk za dojenje je višenamjenski: služi za lakše dojenje djece, trudnicama kao podrška pri spavanju na strani te mališanima pruža idealnu poziciju za hranjenje.

COSING vreća za spavanje za bebe Sova
122 Kn

Posljednji komad!

Cosing vreća za spavanje će vam zbog svog praktičnog oblika omogućiti jednostavan dostup do djeteta. Veličina: 72×72 cm.

COSING 3-dijelna posteljina
225,82 Kn

Posljednji komad!

Cosing posteljina se sastoji od presvlake za pokrivač, presvlake za jastuk i zaštitnog jastuka za uzglavlje.

COSING 4-dijelni set posteljine Comfort
285,80 Kn

Posljednji komad!

4-dijelni komplet Cosing sadrži prevlaku za pokrivač, prevlaku za jastuke, jastuk Mantinelbaldahin. Vaše dijete će imati udoban san zahvaljujući prekrasnom materijalu od 100% pamuka, pogodan za osjetljivu dječju kožu. Certifikat PZH, Oeko-Tex Standard.

COSING jastuk Minky
56,85 Kn

Posljednji komad!

Udoban jastuk Minky omogućuje djetetu opušteno putovanje s odličnom udobnošću. Djeca su tiša na putu, a istodobno drže glavu u ispravnom položaju. Jastuk je pogodna za djecu od oko 2 godine. Dizajniran je za smanjenje vibracija. Iz tog razloga, preporučujemo ga svim roditeljima koji se brinu za sigurnost svoje djece i njihovu udobnost tijekom putovanja.

COSING pjena za igranje puzzle Tvary - 10 komada
66,23 Kn

Pjenasta podloga s različitim oblicima u boji koju lako možete sastavljati kao slagalicu. Odličan dodatak za igranje vaših najmlađih, ujedno je odlična podloga za sjedenje.

COSING vreća za spavanje za krštenje
150,50 Kn

Posljednji komad!

Cosing Wrap vreća za spavanje za dojenčad s praktičnim i brzim zatvaranjem za jednostavan pristup do djeteta. Veličina: 80 × 80 cm.

COSING dječji krevet MAGDA
788,23 Kn

Dječji krevet MAGDA pružit će vašem djetetu slatke snove. Veličina kreveta je 120 × 60 cm, a napravljen je od tvrde bukovine. Mreža se može postaviti u tri položaja, ali također ima uklonjive pregrade.

COSING krevet KAMIL
671,02 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Cosing krevet Kamil pobrinut će se za slatko spavanje vašeg djeteta. Ležaj veličine 120 × 60 cm napravljen je od tvrde bukovine. Ima podesiv pod u 3 položaja i uklonjive bočne stranice.

COSING krevet PICCOLO
436,60 Kn

Cosing krevet Piccolo veličine 88 × 44 cm je priključiv na roditeljski krevet. Omogućuje podešavanje visine rešetke. Napravljen je od tvrde i trajne bukovine.

COSING jastuci Mantinel
242,89 Kn

Jastuci Mantila su izrađeni od 100% pamuka, u paketu dolazi 6 jastuka veličine 35 × 30 cm. Punjenje je izrađeno od visoko kvalitetnih anti-alergijskih kuglica od šupljeg vlakna i po zasluzi dvostrano obojenom dizajnu jastuka, možete ih namjestiti prema vašem ukusu. Dijete će spavati na sigurnom i udobnom, mirno i sretno.

COSING 4-dijelni komplet posteljine De Luxe Pčela
381,42 Kn

Cosing 4-dijelni komplet posteljine De Luxe Pčela za poplun, jastuk, podlogu za glavu i zavjesa. Materijal: 100 % pamuk s TUV certifikatom. Odlična je za ugodan i miran san vašeg djeteta.

COSING EMA dječji krevetić
431,11 Kn

Dječji krevetić EMA robne marke COSING koji je pogodan za djecu od rođenja do 3 godine. Ima preklopni madrac s vrećicom i bočni zatvarač. Krevetić ispunjava sve sigurnosne standarde i ima prepoznatljiv dizajn i kombinaciju boja s obzirom na trenutne trendove.

COSING vreća za spavanje za bebe
109,66 Kn

Dječja vreća za spavanje marke COSING neophodna je pomoć u prvim tjednima života djeteta. Pruža miran san, udobnost, toplinu i osjećaj sigurnosti. Također se koristi kao poplun za igru, za dječji krevetić. Ugodan materijal, moderan dizajn. Veličina 75×75 cm.

COSING vreća za spavanje za nosiljku
168 Kn

Cosing vreća za spavanje će vam zbog praktičnog Velco zatvaranja omogućiti jednostavan dostup do djeteta. Veličina: 85 × 35 cm.

COSING zimska vreća Klasik
209,65 Kn

Dodatnih 10 % popusta s promo kodom MVRECA19. Akcija vrijedi do 20.10.2019 ili do prodaje zalihe.
Zimska vreća Klasik je iznimno moderna i funkcionalna. Svojim sastavom štiti djete od hladnoće, te se u potpunosti prilagođava svim kolicima.
COSING prijenosni krevet BabyC
370,61 Kn

Cosing BabyC je prijenosni krevetić prikladan za djecu od rođenja do 3 godine (15 kg). Zbog kompaktnosti, možete ga sklopiti i uzeti ga bilo gdje sa sobom. Ima sklopivi ležište, torbu za nošenje, zatvarač i kotače s kočnicom za jednostavno rukovanje.