Dog Fantasy uže za igranje za pse, 2 čvora, šareno, 35 cm
29 Kn 25,11 Kn

Uže za igranje je idealna zabava za pse. Grizenjem si masiraju desni i čiste zube. Izrađeno je od netoksičnog i izdržljivog pamuka koji ima dobru čvrstoću. Dog Fantasy uže za igranje za pse s dva čvora, pomaže ojačati žvakaće mišiće.

Dog Fantasy uže za igranje za pse, s 4 čvora, pamučno, šareno, 60 cm
31 Kn 23,63 Kn

Uže za igranje za održavanje zdravih zuba vašeg četveronožnog ljubimca. Prikladno za vući i bacati na manje udaljenosti. Sastav od prirodnog pamuka je uzrok za dobru čvrstoću, koja se iskaže dok ga pas grize. Dog Fantasy uže za igranje za pse, s 4 čvora, pamučno, šareno, 60 cm, vašeg će dlakavca zabaviti na dulje vrijeme.

Dog Fantasy Juta uže za igranje za pse, 30 cm
17 Kn 14,51 Kn

Uže za igranje je idealna zabava za pse. Grizenjem si masiraju desni i čiste zube. Uže je izrađeno od prirodne jute koja je biorazgradiva i može se reciklirati. Dog Fantasy juta, uže za igranje za pse, 30 cm, pomaže ojačati žvakaće mišiće.

Dog Fantasy uže za igranje za pse, 37 cm
15,25 Kn

Uže za igranje je idealna zabava za pse. Grizenjem si masiraju desni i čiste zube. Izrađeno je od netoksičnog i izdržljivog pamuka koji ima dobru čvrstoću. Dog Fantasy uže za igranje za pse, 37 cm, pomaže ojačati žvakaće mišiće.