G21 električni hvatač insekata GT-40
972 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Učinkoviti ubojica letećih kukaca. G21 GT-40 izrađen je od visokokvalitetne aluminijske legure, ekološki je prihvatljiv i ne koristi kemikalije. Patentirana konstrukcija pruža visoku učinkovitost, sigurnost i funkcionalnost. Jedinstveni oblik privlači insekte sa svih strana. Hvatač se može montirati na zid.


G21 alat za pripremu hamburgera
75,65 Kn

Upotrijebite alat za pripremu hamburgera za izradu jednog komada mesa koji je ravnomjerno rezan prema vašim željama. Izrađena je od neopipljive površine, a meso se može nagnuti ravno na roštilj. G21 Alat za pripremu hamburgera ima unutarnji prorez.


G21 digitalni sef 310x200x200
386,60 Kn

338,40 Kn

Digitalni sef G21 će čuvati vaš novac, nakit, putovnice, kamere i druge dragocjenosti na sigurnom.


G21 električni hvatač insekata NG-16
486 Kn

Električni sakupljač insekata proizvodi ultraljubičasto zračenje dometa do 50 m2. Metalna rešetka odlično se nosi s komarcima, moljcima, mušicama i drugim insektima. G21 električni hvatač insekata NG-16 izrađen je od metalaABS plastike i odličan je za upotrebu u bolnicama, restoranima, kafićima, uredima i naravno u kućanstvu.


G21 komplet za peku na roštilju, ražnju i kebabu
121,40 Kn

Želite li pripremiti domaći kebab? Uz set od 6 čeličnih iglica, pripremite meso na roštilju i meso kebaba.
Koristi se na roštilju ili drvenom ugljenu. G21 Alat za roštilj, ražanj i pripremu kebaba može koristiti svatko tko želi ljeti roštiljati u svom vrtu.


G21 oprema za roštilj, 17 dijelova + aluminijski kovčeg
281,90 Kn

Pripremite hranu na roštilju na najjednostavniji način uz pomoć ovog pribora. Svaki od 17 pomoćnih alata za pečenje na roštilju ima dugu ručku, koja će vas držati podalje od ulja ili plamena. Alat ćete lako prenositi u aluminijskom kovčegu. G21 Alat za roštilj može koristiti svatko tko želi ljeti roštiljati u svom vrtu.


G21 oprema za roštilj, 3 komada
57,19 Kn

Zašto ne pripremiti hranu na žaru na zdraviji način? Svaki od 3 pomoćna alata za pečenje na roštilju ima dugu ručku, koja će vas držati podalje od ulja ili plamena. G21 Alat za roštilj može koristiti svatko tko želi ljeti roštiljati u svom vrtu.


G21 oprema za roštilj, 3 komada + aluminijski kovčeg
125,90 Kn

Zašto ne pripremiti hranu na žaru na zdraviji način? Svaki od 3 pomoćna alata za pečenje na roštilju ima dugu ručku, koja će vas držati podalje od ulja ili plamena. Alat ćete lako prenositi u aluminijskom kovčegu. G21 Alat za roštilj može koristiti svatko tko želi ljeti roštiljati u svom vrtu.


G21 oprema za roštilj, 5 komada + aluminijski kovčeg
251,90 Kn

Pripremite hranu na roštilju na najjednostavniji način uz pomoć ovog pribora. Svaki od 5 pomoćnih alata za pečenje na roštilju ima dugu ručku, koja će vas držati podalje od ulja ili plamena. Alat ćete lako prenositi u aluminijskom kovčegu. G21 Alat za roštilj može koristiti svatko tko želi ljeti roštiljati u svom vrtu.


G21 oprema za roštilj, 6 dijelova u visećem džepu
105,90 Kn

Tekstilni džep, pun pomoćnih dijelova koji će zadovoljiti svakog kralja roštilja. Možemo ga objesiti ili čak upotrijebiti kao pregaču. Između ostalog, sadrži posude za sol i papar, za bolji okus mesa ili povrća. G21 oprema za roštilj, 6 komada u visećem džepu bit će idealan poklon.


G21 roštilj BBQ, veliki
1.390 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Veći G21 roštilj BBQ idealan je za korištenje na vrtu ili terasi. Pokazat će se kao učinkovit, prikladan i kvalitetan pomoćnik svim roštilj majstorima.


G21 rukavice za roštilj, do 350 °C
121,40 Kn

Rukavice za roštilj zaštitit će vaše ruke od opeklina koje može uzrokovati vrući roštilj. Učinkovite su do temperature 350 °C. Za povećanje sigurnosti predviđen je vanjski gumeni sloj. G21 Rukavice za roštilj do 350 °C pogodne su za svakoga.


G21 set za čišćenje alata za roštilj
70,26 Kn

Prilikom pečenja na roštilju važno je da su dodatni alati uvijek čisti. Komplet za održavanje roštilja pomaže vašem roštilju da bude spreman za pripremu izvrsne hrane. Četke čiste rešetke, lijevano željezo i kamen. G21 Alat za peku na roštilju uklanja ostatke pečenja.


G21 tava za roštilj s neprijanjajućom površinom
73,38 Kn

Tava za roštilj ima nepristajanju površinu i pogodna je za pripremu mesa i povrća. U njemu možete peći bez upotrebe ulja. Rupe pružaju jednakomjerno pečenje sirovina, bez straha da će pojedinačni komadi pasti u vatru. G21 tava za roštilj ima ručicu s nagibom.


G21 zamjenska žarulja za hvatač insekata GT-40
57,19 Kn

Zamjenska žarulja za hvatač insekata GT-40 Ovaj električni hvatač insekata koristi UV-A svjetlost za privlačenje insekata, koji ih paralizira. Zamjenska žarulja ima snagu od 20 W.


G21 roštilj Gril BBQ Ring
722 Kn

Čelični roštilj na drvene pelete sa stabilnom konstrukcijom. G21 BBQ Ring je izrađen od čvrste čelične površine i ima crnu površinu za lakše čišćenje. Okrugla rešetka promjera 53,5 cm može biti pokrivena praktičnim poklopcem. Impresionirat će vas s kotačima za jednostavno kretanje, kao i košarom za pohranu ispod roštilja.


G21 roštilj na plin Mexico BBQ Premium line, 7 plamenika + regulator tlaka
4.828 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Roštilj na plin s ugrađenim termometrom uključuje tehnologiju Flame Tamer koja produžuje vijek trajanja plamenika. Sadrži 4 igle za roštilj s pričvrsnim vijcima za ravnomjerno žarenje. G21 roštilj na plin Mexico BBQ Premium line, 7 plamenika + regulator tlaka, može se koristiti za bilo koju zabavu u vrtu


G21 staklenik GA12, 100 × 120 × 40 cm
490 Kn

Staklenik s odličnim značajkama za uzgoj biljaka u proljeće i u vrijeme mraza. Konstrukcija se sastoji od 2 dijela s poklopcem koji se otvara. Prozirne polikarbonatne ploče imaju širinu 4 mm i zaštićene su UV filtrom. Jedinica ima aluminijske profile, koji su anodizirani G 21 GA12, 100 × 120 × 40 cm ima odlične izolacijske značajke.