Jacky bodi za dječake
88,40 Kn

Novo

Prekrasni dječji bodi s kojom ne samo da ćete izgledati prekrasno, nego je i vrlo udoban. Bodi ima V-izrez i obradu s gumbima koji se pričvršćuju po cijeloj dužini.


Jacky dječje hlače
89 Kn

Udobne hlače visokog struka i dizajna voljet će svako dijete. Udoban za nošenje, lagan za oblačenje i jednostavan za održavanje prednosti su koje će svaki roditelj poželjeti svom djetetu.


Jacky dječji bodi
105 Kn

Simpatičan bodi koja će oduševiti svako dijete. Udoban bodi od visokokvalitetnog pamuka udoban je za nošenje i jednostavan za oblačenje zahvaljujući gumbima između nogu. Udobno nošenje za gotovo sve.


Jacky dječji bodi
88,40 Kn

Novo

Prekrasni dječji bodi s kojom neće izgledati samo prekrasno, nego je i vrlo udoban. Bodi ima V-izrez i obradu s gumbima koji se pričvršćuju po cijeloj dužini.


Jacky dječji bodi
88,40 Kn

Novo

Prekrasni dječji bodi u kojem će vaše dijete izgledati prekrasno, a bit će joj i vrlo udobno. Bodi ima V-izrez i obradu s gumbima koji se pričvršćuju po cijeloj dužini.


Jacky dječji bodi
100,40 Kn

Novo

U izuzetno udobnom i lijepom bodiju, vaš će mali junak iznova osvojiti svijet. Kopčanje na gumbe na ramenu i među nogama


Jacky dječji kombinezon
186 Kn

Prekrasni pamučni kombinezoni koje će voljeti svako dijete. Roditelji će pozdraviti patentni zatvarač po cijeloj dužini za jednostavno odijevanje. Može se koristiti za spavanje kod kuće ili za hodanje u kolicima.


Jacky dječji prsluk
243 Kn

Savršeni prsluk za vaše dijete. Prsluk je prikladan za hladnije dane i izrađen je od mekog materijala koji zagrijava. Udoban za nošenje, lagan za oblačenje i jednostavan za održavanje prednosti su koje će svaki roditelj poželjeti svom djetetu.


Jacky haljina za djevojčice
138 Kn

Prekrasna haljina namijenjena svakoj maloj princezi. Haljina je sastavljena od prošivenog donjeg dijela koji se može jednostavno otkopčati kako biste previli svoju djevojčicu. Uklapa se u svaku priliku i u kombinaciji s dugim čarapama dobivate savršenu odjeću za hladnije dane.


Jacky jakna za dječake
364 Kn

Savršena i simpatična jakna za vaše dijete. Jakna izrađena od mekanog materijala, koji zagrijava. Udoban za nošenje, lagan za oblačenje i jednostavan za održavanje prednosti su koje će svaki roditelj poželjeti svom djetetu.


Jacky jakna za djevojčice
364 Kn

Savršeno slatka jakna za vašu djevojčicu. Jakna izrađena od mekanog materijala, koji zagrijava. Udoban za nošenje, lagan za oblačenje i jednostavan za održavanje prednosti su koje će svaki roditelj poželjeti svom djetetu.


Jacky komplet dječjih bodija, 2 komada
122 Kn

Odličan komplet dva bodija, s simpatičnim motivom, nezaobilazan je komad odjeće u garderobi svakog djeteta. Udoban bodi od visokokvalitetnog pamuka udoban je za nošenje i jednostavan za oblačenje zahvaljujući gumbima između nogu.


Jacky majica za dječake
57,27 Kn

Svaki mali vatrogasac će biti oduševljen ovom majicom, ne samo zbog dobrog printa, već uglavnom zbog udobnosti. Izrađena je od kvalitetnog materijala.


Jacky majica za dječake
219 Kn

Izvrsna dječja majica koja se sviđa svakom mališanu koji voli biciklizam. Pulover s kapuljačom u kojem je otisak izrađen od kvalitetnog udobnog materijala. Prikladno za svakodnevnu upotrebu.


Jacky majica za djevojčice
202 Kn

Udobna majica za djevojčice s kapuljačom i simpatičnim motivom zeca. Majica je napravljena od udobnog pamučnog materijala. Jednostavno zatvaranje na gumbe Prikladno za svakodnevnu upotrebu.


Jacky pulover za dječake
202 Kn

Izvrsni pulover izrađen od visokokvalitetnog pamuka koji zimi zagrijava svakog dječaka. Moderan dizajn s norveškim uzorkom i gumbima na vratu za lakše oblačenje. Udoban za nošenje, lagan za oblačenje i jednostavan za održavanje prednosti su koje će svaki roditelj poželjeti svom djetetu.


Jacky pulover za djevojčice
202 Kn

Slatki pulover s gumbima pristajat će svakoj djevojci. Lijepi pulover u mekim bojama jednostavno se oblači zahvaljujući gumbima duž cijele duljine na prednjoj strani. Udoban za nošenje, lagan za oblačenje i jednostavan za održavanje prednosti su koje će svaki roditelj poželjeti svom djetetu.


Jacky vesta za djevojčice s kapuljačom
227 Kn

Sjajna i topla vesta koja će održavati vašu djevojčicu toplom. Ova vesta s kapuljačom učinit će da vaše dijete bude izuzetno udobno. Udoban za nošenje, lagan za oblačenje i jednostavan za održavanje prednosti su koje će svaki roditelj poželjeti svom djetetu.


Jacky dječji bodi Lisica
121 Kn

Udoban bodi s slatkim motivom lisice koji će oduševiti svako dijete. Napravljen od ugodnog pamuka za maksimalnu udobnost. Pogodan je za šetnju prirodom ili za kućnu upotrebu.


Jacky dječji kombinezon Lisica
167 Kn

162 Kn

Prekrasni pamučni kombinezoni koje će voljeti svako dijete. Roditelji će pozdraviti patentni zatvarač po cijeloj dužini za jednostavno odijevanje. Može se koristiti za spavanje kod kuće ili za hodanje u kolicima.


Jacky prsluk za djevojčice
243 Kn

Savršen prsluk za vašu djevojčicu. Prsluk je prikladan za hladnije dane i izrađen je od mekog materijala koji zagrijava. Udoban za nošenje, lagan za oblačenje i jednostavan za održavanje prednosti su koje će svaki roditelj poželjeti svom djetetu.