KDS komplet kuhinjskih noževa JUNIOR
185,40 Kn

komplet od 6 kuhinjskih noževa posebno je pogodan za početne kuhinje kod kuće i u restoranima. Noževi su izrađeni od kvalitetnog čelika, koji zadovoljava sve higijenske zahtjeve. KDS komplet kuhinjskih noževa JUNIOR temelji se na školskim zahtjevima.


KDS set noževa Pastry
129,40 Kn

Set noževa za pripremu peciva. Najmanji nož KSD Pastry možete koristiti za guljenje, srednji nož je pogodan za razne namaze, čak i za rezanje odrezaka, a najveći nož je idealan za rezanje kruha. Oštrice noževa napravljene su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, pa će vam koristiti više godina.


KDS komplet kuhinjskih noževa s magnetskim postoljem OPTIMA
452 Kn

Visokokvalitetni noževi od nehrđajućeg čelika s kojim će svaka domaćica i iskusni kuhar biti impresionirani. Komplet 5 noževa stoje zajedno s drvenim postoljem s magnetima koji savršeno odgovaraju svakoj kuhinji. KDS komplet kuhinjskih noževa s magnetnim stalkom OPTIMA ima ručke izrađene od higijenske i izdržljive plastike.


KDS set noževa Veggie Yellow
62,10 Kn

Set noževa sa stilskim narančastim ručkama. Vrlo precizna gulilica KSD Veggie Yellow cijenit ćete kod guljenja i rezanja voća i povrća. Oštrice noževa napravljene su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, pa će vam koristiti više godina.


KDS čekić za meso 3269
317,74 Kn

273,92 Kn

Kombinacija čekića i sjekire omogućava pripremu odličnih odrezaka i druge vrste mesa.


KDS komplet kuhinjskih noževa sa postoljem PROFI
642 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Komplet noževa sa postoljem dizajnirani su i prikladni za zahtjevne primjene u industrijskoj proizvodnji i zadovoljavaju današnje visoke higijenske zahtjeve. Oštrice od nehrđajućeg čelika obogaćene su spojem vanadij i molibden i imaju duži vijek trajanja. KDS komplet kuhinjskih noževa sa postoljem PROFI pogodan je za pranje u perilici posuđa.


KDS kuharska vilica Row
452,02 Kn

389,66 Kn

Kuharska vilica je odlično pomagalo pri pečenju mesa i pripremi drugih jela.


KDS nož/rezač za meso 3232
175,07 Kn

155,40 Kn

Kuhinjski rezač za meso marke KDS ima ručku od visokokvalitetne plastike i oštricu od nehrđajućeg čelika.


KDS set 5 mesarskih noževa i brusilice
1.118,11 Kn

943 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Praktična torbica s 5 noževa i brusilicom za noževe. Noževi imaju drške od bubinga drveta.


KDS set noževa Color Top
85,58 Kn

Set 3 noža za različite namjene, s obojanom ručkom. Najmanji nož KSD COLOR TOP ćete koristiti kod guljenja, nož sa zupcima je odličan za pripremanje grickalica, a univerzalan veliki nož sa špicom je pogodan za rezanje svake vrste. Oštrice noževa napravljene su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, pa će vam koristiti više godina.


KDS set noževa Quatro
123,40 Kn

Set od 4 noža različitih veličina. Najmanji nož KSD UNIVERSAL koristit ćete kod guljenja, nazubljeni nož je idealan za pripremu grickalica, srednji nož je pogodan za rezanje povrća, a najveći nož je pogodan za rezanje mesa i peciva. Oštrice noževa napravljene su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, pa će vam koristiti više godina.


KDS set noževa Triple
85,58 Kn

Set 3 noža za različite namjene. Vrlo precizna gulilica KSD TRIPLE izuzetno je korisna kod guljenja povrća i voća, otvarač Trion koristi se kod limenki i boca, a univerzalan nož srednje veličine je pogodan za rezanje i obrezivanje. Oštrice noževa napravljene su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, pa će vam koristiti više godina.


KDS komplet noževa Universal
91,68 Kn

Set univerzalnih noževa u 3 različite veličine. Najmanji nož KSD UNIVERSAL koristit ćete kod guljenja, srednji nož je pogodan za rezanje povrća, a najveći nož je pogodan za rezanje mesa i peciva. Oštrice noževa napravljene su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, pa će vam koristiti više godina.