KinderKraft dječja kolica PILOT
1.051,54 Kn

1.004 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Lagana i kompaktna dječja kolica PILOT marke Kinderkraft. Ako tražite kolica koja će biti funkcionalna i kompaktna, PILOT je odličan izbor po razumnoj cijeni. Lagana i kompaktna kolica za bebe s opterećenjem od do 15 kg i s gumenim kotačima savršen su izbor za šetnje gradom i na putu.


KinderKraft dječja kolica PRIME 3u1
3.599 Kn

3.118 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Kolica Kinderkraft PRIME su inovativna, pažljivo dizajnirana i ergonomska kolica. PRIME dječja kolica ne donose samo funkcionalnost, već i udoban dizajn. Praktičnost omogućuje podesiva visina ručke i jednostavan mehanizam za slaganje, kao i kotači na napuhavanje, idealni za šetnju šumom ili po gradu.


KinderKraft Sport Indy dječja kolica
949 Kn

793 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Dječja kolica Sport Indy su odličan izbor za grad i lagani teren, zahvaljujući kotačima iz EVA pjene koji apsorbiraju vibracije. Vrlo su lagana i jednostavna za pohranu, pogodna za djecu od rođenja do 15 kg.


KinderKraft tricikl Aston
648,70 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

S ovim prekrasnim triciklom uživat ćete s djetetom u prirodi. Izrađena je od kvalitetnog materijala. Zbog mogućnosti podešavanja, možete ga jednostavno prilagoditi dobi i visini djeteta.


KinderKraft tricikl Jazz
749,65 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

4u1 tricikl raste zajedno s vašim djetetom. Kombinira 4 proizvoda i omogućuje jednostavno prilagođavanje djetetovoj starosti te motoričkim sposobnostima. Prilagodljiv je i može ga se rastaviti bez korištenja alata.


KinderKraft Dječja ležaljka Milyfun
226,90 Kn

Dječja ležaljka Kinderkraft Milyfun s mnogo zabavnih elemenata od melodija do igranja. Dijete je može početi koristiti od rođenja nadalje. Ležaljka je jednostavna za slaganje i prenošenje.


KinderKraft Dječja ležaljka Smartfun
226,90 Kn

Dječja ležaljka Kinderkraft Smartfun nudi djetetu melodije, vibracije za smirenje i dio za igranje s interaktivnim igračkama. Dijete je može početi koristiti od rođenja nadalje. Ležaljka je jednostavna za slaganje i prenošenje.


KinderKraft dječji krevet UNIMO
639,69 Kn

592 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

UNIMO je predmet modernih roditelja – nudi 5 značajki u jednom: dječji krevet, njihalicu, koljevku, ležaljkustolicu. Vaša će se beba osjećati ugodno bez obzira na aktivnost. UNIMO možete ga postaviti u tri različita kuta. Ovisno o vašim potrebama, također možete ljuljati stolicu ili postaviti stabilni položaj. Zahvaljujući udobnom madracu, vaše će se dijete osjećati ugodno – a njegovu sigurnost osigurava sigurnosni pojas u tri točke. UNIMO je opremljen postoljem s interaktivnim igračkama koje potiču djetetova osjetila. Pogodno za djecu od 0–18 kg.


KinderKraft PINI

KinderKraft PINI

Ocjena: 5
499 Kn

437 Kn

Dječji stolac za hranjenje PINIskandinavskom stilu za djecu staru od 5 mjeseci do 5 godina. – Ima dvostruki pultodvojivom gornjom pločom, pogodnom za pranje u perilicama posuđa. Stolac za hranjenje s kojim će vaše dijete biti posebno zadovoljno, zbog udobnosti tijekom hranjenja, a pristaje skandinavskom izgledu doma.


KinderKraft Unity Isofix
799 Kn

753 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Dječja autosjedalica Kinderkraft UNITY Isofix savršeno se prilagođava vašem djetetu, s mogućnošću podešavanja u 3 položaja. Sustav Isofix omogućava jednostavnu ugradnju automobilskog sjedala. Na prvom mjestu su sigurnost i udobnost koje idu ruku pod ruku, zbog čega je ova sjedalica za automobile idealna za djecu težine od 15 do 36 kg.


KinderKraft Xpand Isofix
731 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Autosjedalica Kinderkraft Xpand Isofix ispunit će sve zahtjeve za najveću udobnost vašega djeteta. Sa sustavom Isofix instalacija je „mala beba“. Na prvom mjestu su sigurnost i udobnost koje idu ruku pod ruku, zbog čega je ova sjedalica za automobile idealna za djecu težine od 15 do 36 kg.


KinderKraft dječja kolica PRIME 2 u 1
3.399 Kn

2.896 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kinderkraft PRIME su inovativna, pažljivo dizajnirana i ergonomska kolica. PRIME dječja kolica ne donose samo funkcionalnost, već i udoban dizajn. Praktičnost omogućuje podesiva visina ručke i jednostavan mehanizam za slaganje, kao i kotači na napuhavanje, idealni za šetnju šumom ili po gradu.


KinderKraft kombinirana dječja kolica VEO 2v1
2.411,38 Kn

2.135 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kombinirana dječja kolica 2v1 VEO inovativna su, pažljivo dizajnirana i ergonomska dječja kolica koja zadovoljavaju tri osnovne funkcije. VEO dječja kolica ne donose samo funkcionalnost, već i udoban dizajn. Prilagodljiva su, udobna i prigodna za različite vremenske uvjete. Praktičnost omogućuje podesiva visina ručke i jednostavan mehanizam za slaganje, kao i kotači na napuhavanje, idealni za šetnju šumom ili po gradu. Sastoje se od laganih i snažnih materijala, okvira s četiri kotača, također prikladno apsorbiraju udarce i nude udobnost i centralne kočnice.


KinderKraft 2u1 Sofi putni krevet, sivi
1.195 Kn

922 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kinderkraft Sofi je putni krevetić i postolje u jednom. Zbog lakoće i praktičnosti idealan je pratitelj za putovanja. Brzo ga postavite i složite, a kada je postavljen, dimenzije su 97 × 63 × 14 cm.


KinderKraft dječja kolica LITE UP
598,91 Kn

582 Kn

Kinderkraft LITE UP – praktična, prikladno obrađena dječja kolica koja su prikladna za djecu staru od 6 mjeseci do 5 godina. Nosivost kolica je 15 kg. Tim laganim i priručnim kolicima je posve jednostavno upravljati te su stoga idealni suputnik za putovanja, gdje god se nalazili.


KinderKraft dječja kolica VEO 3u1
2.384 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kombinirana kolica VEO 3u1 su inovativna, pažljivo osmišljena i ergonomska dječja kolica s dodatkom automobilskog sjedala. VEO dječja kolica ne donose samo funkcionalnost, već i udoban dizajn. Prilagodljiva su, udobna i prigodna za različite vremenske uvjete. Praktičnost omogućuje podesiva visina ručke i jednostavan mehanizam za slaganje, kao i kotači na napuhavanje, idealni za šetnju šumom ili po gradu. Sastoje se od laganih i snažnih materijala, okvira s četiri kotača, također prikladno apsorbiraju udarce i nude udobnost i centralne kočnice.


KinderKraft dječji putni krevetić Joy
445 Kn

373 Kn

Putni krevet JOY je idealno rješenje za djecu i roditelje – za putovanje, ali i za svakodnevnu uporabu. Idealno za opuštanje, spavanje i igranje – za nekoliko trenutaka može se pretvoriti u savršeno skrovište i divno mjesto za igru, gdje mašta nema granica.


KinderKraft nosiljka MILO
399 Kn

357 Kn

Dječja nosiljka NINO osigurava siguran položaj djeteta – ispunjava zahtjeve Međunarodnog instituta za displaziju kuka. – Za djecu, koja teže od 3,2 do 20 kg.


KinderKraft podloga za igranje MILY
249 Kn

191,90 Kn

Podloga za igranje Kinderkraft MILY je skup igračaka koji poboljšavaju kognitivnu funkciju vašeg djeteta. Vašem će djetetu šarena podloga osigurati obilje zabave.


KinderKraft auto sjedalica ONETO3 ISOFIX
1.199 Kn

1.068 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Dječja auto sjedalica KINDERKRAFT ONETO3 je namijenjena djeci mase od 9 do 36 kg (skupina ECE: I, II, III) Sjedalica osigurava maksimalnu sigurnost za vaše dijete, zahvaljujući sigurnosnom pojasu u 5 točaka, bočnom sigurnosnom sustavu, isofixutehnologiji Top Tether.


KinderKraft dječja auto sjedalica JUNIOR-FIX
599 Kn

498 Kn

Dječja auto sjedalica KINDERKRAFT Junior Fix je namijenjena djeci mase od 15 do 36 kg (skupina ECE (II / III). Osigurava maksimalnu udobnost i sigurnost za vaše dijete. Sa sustavom ISOFIX će se pobrinuti za sigurnost i udobnost


KinderKraft Finio stolac za ljuljanje
504 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Drveni stolac za ljuljanje FINIO je iznimno udoban i prilagođava se prirodnom kretanju vašeg djeteta. Ima vrlo visok kapacitet opterećenja od 18 kg i pogodan je za djecu od rođenja.


KinderKraft stolac za hranjenje YUMMY
699 Kn

525 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Stolac za hranjenje YUMMY je praktičan i udoban stolac za djecu staru od 6 mjeseci do 5 godina. Dorađen je eko kožom. Stolac ima podesive zglobove i naslon za noge. Moderan i udoban te kompaktan stolac za hranjenje djeteta.


KinderKraft tricikl AVEO
824,65 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

S ovim odličnim triciklom uživat ćete s djetetom u prirodi. Izrađen je od kvalitetnog materijala. Zbog mogućnosti podešavanja, možete ga jednostavno prilagoditi visini djeteta.


KinderKraft Joy putni krevet s dodacima
664 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Putni krevet JOY je idealno rješenje za djecu i roditelje – za putovanje, ali i za svakodnevnu uporabu. Ima više mogućnosti; odmor, spavanje, reproduciranje glazbe – može djelovati kao igračka i još mnogo toga. Montaža ne uzima mnogo vremena.