KinderKraft dječja kolica PILOT
1.051,54 Kn 791 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Lagana i kompaktna dječja kolica PILOT marke Kinderkraft. Ako tražite kolica koja će biti funkcionalna i kompaktna, PILOT je odličan izbor po razumnoj cijeni. Lagana i kompaktna kolica za bebe s opterećenjem od do 15 kg i s gumenim kotačima savršen su izbor za šetnje gradom i na putu.

KinderKraft balansirajući bicikl Space
316,99 Kn

Posljednji komad!

Balansirajući bicikl Space pomaže manjoj djeci u razvoju ravnoteže. Opremljen je ručnom kočnicom koja povećava sigurnost djeteta, nasloni za ruke pružaju odmor tijekom vožnje.

KinderKraft PINI
499 Kn 447 Kn

Dječji stolac za hranjenje PINIskandinavskom stilu za djecu staru od 5 mjeseci do 5 godina. – Ima dvostruki pultodvojivom gornjom pločom, pogodnom za pranje u perilicama posuđa. Stolac za hranjenje s kojim će vaše dijete biti posebno zadovoljno, zbog udobnosti tijekom hranjenja, a pristaje skandinavskom izgledu doma.

KinderKraft stolac za hranjenje YUMMY
699 Kn 537 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Stolac za hranjenje YUMMY je praktičan i udoban stolac za djecu staru od 6 mjeseci do 5 godina. Dorađen je eko kožom. Stolac ima podesive zglobove i naslon za noge. Moderan i udoban te kompaktan stolac za hranjenje djeteta.

KinderKraft Xpand Isofix
699 Kn 673 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Autosjedalica Kinderkraft Xpand Isofix ispunit će sve zahtjeve za najveću udobnost vašega djeteta. Sa sustavom Isofix instalacija je „mala beba“. Na prvom mjestu su sigurnost i udobnost koje idu ruku pod ruku, zbog čega je ova sjedalica za automobile idealna za djecu težine od 15 do 36 kg.

KinderKraft Kombinirana dječja kolica 3u1 Moov
2.033,64 Kn 1.984 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Kombinirana dječja kolica 3u1 MOOV su inovativna, pomno isplanirana i ergonomska dječja kolica. Trostruka kombinacija koja nudi tri osnovne funkcije: dječja kolica, sportska kolica i auto sjedalica. MOOV dječja kolica ne kombiniraju samo funkcionalnost, već i moderan dizajn. Fleksibilna su, udobna i prilagođena za različite vremenske uvjete. Prikladna upotreba predstavlja podesivu visinu ručke i praktični sklopivi mehanizam, kao i kotače na napuhavanje, idealne za šetnju šumom ili gradom. Sastoji se od laganih i snažnih materijala, okvir je opremljen sa četiri kotača, također apsorbira udarce i nudi udobnost i središnju kočnicu.

KinderKraft balansirajući bicikl 2way s dodatcima
259,31 Kn

Ovim balansirajućim biciklom dijete se može vozati po cesti i u šetnji. Balansirajući bicikl pomaže u razvoju djetetovih motoričkih sposobnosti i priprema ga na pravu vožnju s biciklom.

KinderKraft tricikl AVEO
824,65 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

S ovim odličnim triciklom uživat ćete s djetetom u prirodi. Izrađen je od kvalitetnog materijala. Zbog mogućnosti podešavanja, možete ga jednostavno prilagoditi visini djeteta.

KinderKraft dječja kolica LITE UP
595 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kinderkraft LITE UP – praktična, prikladno obrađena dječja kolica koja su prikladna za djecu staru od 6 mjeseci do 5 godina. Nosivost kolica je 15 kg. Tim laganim i priručnim kolicima je posve jednostavno upravljati te su stoga idealni suputnik za putovanja, gdje god se nalazili.

KinderKraft Dječji krevet NESTE
795,85 Kn 768 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Blizina roditelja najvažnija je za djecu, posebno u prvim danima života. Dječji krevet NESTE je sjajno rješenje za one koji cijene udobnost djetetove blizine i žele ga pratiti svakog trenutka njegovog razvoja.

KinderKraft guralica Uniq
330,47 Kn

Dječja drvena guralica namijenjena je djeci mlađoj od 2 godine. Odlikuje se praktičnim podešavanjem sjedala i sigurnom konstrukcijom drveta breze, tako da vašem djetetu može služiti dugi niz godina. Uz to je lagan i ima dvije udobne ručke. Možete ga ponijeti sa sobom!

KinderKraft podloga za igranje MILY
249 Kn 195,90 Kn

Podloga za igranje Kinderkraft MILY je skup igračaka koji poboljšavaju kognitivnu funkciju vašeg djeteta. Vašem će djetetu šarena podloga osigurati obilje zabave.

KinderKraft tricikl Jazz
749,65 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

4u1 tricikl raste zajedno s vašim djetetom. Kombinira 4 proizvoda i omogućuje jednostavno prilagođavanje djetetovoj starosti te motoričkim sposobnostima. Prilagodljiv je i može ga se rastaviti bez korištenja alata.

KinderKraft Auto sjedalica Comfort Up-16%
429 Kn 359,90 Kn

Odlična cijena

Auto sjedalica KINDERKRAFT Comfort Up dizajnirana je da djetetu osigurava najveću razinu sigurnosti i udobnosti za vrijeme vožnje. Auto sjedalica uspješno je prošla test sudara i stoga je prvi izbor za majke. Na prvom mjestu su sigurnost i udobnost, koji idu ruku pod ruku, pa je ova auto sjedalica idealna za djecu, težine od 9 do 36 kg.

KinderKraft Dječja ležaljka FELIO
353 Kn

FELIO ljuljačka i ležaljka u jednom Lako podesivi naslon iz sjedećeg u ležeći položaj. Kao rezultat toga, dijete će se uvijek osjećati dobro bez obzira da li aktivno nadgleda što se događa oko njega ili spava. Primjeren je za djecu od rođenja do 18 kg.

KinderKraft Dječja ležaljka Smartfun
231,90 Kn

Dječja ležaljka Kinderkraft Smartfun nudi djetetu melodije, vibracije za smirenje i dio za igranje s interaktivnim igračkama. Dijete je može početi koristiti od rođenja nadalje. Ležaljka je jednostavna za slaganje i prenošenje.

KinderKraft FINI
740 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Stolica za hranjenje FINI je praktična i udobna stolica za stariju djecu od 6 mjeseci do 5 godina. Jedinstven dizajn označava najnoviji trend opreme u skandinavskom stilu. Udobna stolica izrađena je od materijala s perivom presvlakom.

KinderKraft Unity Isofix
799 Kn 770 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Dječja autosjedalica Kinderkraft UNITY Isofix savršeno se prilagođava vašem djetetu, s mogućnošću podešavanja u 3 položaja. Sustav Isofix omogućava jednostavnu ugradnju automobilskog sjedala. Na prvom mjestu su sigurnost i udobnost koje idu ruku pod ruku, zbog čega je ova sjedalica za automobile idealna za djecu težine od 15 do 36 kg.

KinderKraft dječja kolica PRIME 2 u 1
3.399 Kn 2.962 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kinderkraft PRIME su inovativna, pažljivo dizajnirana i ergonomska kolica. PRIME dječja kolica ne donose samo funkcionalnost, već i udoban dizajn. Praktičnost omogućuje podesiva visina ručke i jednostavan mehanizam za slaganje, kao i kotači na napuhavanje, idealni za šetnju šumom ili po gradu.

KinderKraft kombinirana dječja kolica VEO 2v1
2.411,38 Kn 2.182 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kombinirana dječja kolica 2v1 VEO inovativna su, pažljivo dizajnirana i ergonomska dječja kolica koja zadovoljavaju tri osnovne funkcije. VEO dječja kolica ne donose samo funkcionalnost, već i udoban dizajn. Prilagodljiva su, udobna i prigodna za različite vremenske uvjete. Praktičnost omogućuje podesiva visina ručke i jednostavan mehanizam za slaganje, kao i kotači na napuhavanje, idealni za šetnju šumom ili po gradu. Sastoje se od laganih i snažnih materijala, okvira s četiri kotača, također prikladno apsorbiraju udarce i nude udobnost i centralne kočnice.

KinderKraft Sport Indy dječja kolica
949 Kn 810 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Dječja kolica Sport Indy su odličan izbor za grad i lagani teren, zahvaljujući kotačima iz EVA pjene koji apsorbiraju vibracije. Vrlo su lagana i jednostavna za pohranu, pogodna za djecu od rođenja do 15 kg.

KinderKraft 2u1 Sofi putni krevet, sivi
1.195 Kn 943 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kinderkraft Sofi je putni krevetić i postolje u jednom. Zbog lakoće i praktičnosti idealan je pratitelj za putovanja. Brzo ga postavite i složite, a kada je postavljen, dimenzije su 97 × 63 × 14 cm.

KinderKraft bicikl bez pedala Runner
315,95 Kn

Dječji drveni bicikl bez pedala je namijenjen djeci do 3 godine. Vožnja na njemu je intuitivna i omogućuje mnogo lijepih doživljaja. Idealna priprema za klasičnu vožnju biciklom.

KinderKraft dječja kolica VEO 3u1
2.438 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kombinirana kolica VEO 3u1 su inovativna, pažljivo osmišljena i ergonomska dječja kolica s dodatkom automobilskog sjedala. VEO dječja kolica ne donose samo funkcionalnost, već i udoban dizajn. Prilagodljiva su, udobna i prigodna za različite vremenske uvjete. Praktičnost omogućuje podesiva visina ručke i jednostavan mehanizam za slaganje, kao i kotači na napuhavanje, idealni za šetnju šumom ili po gradu. Sastoje se od laganih i snažnih materijala, okvira s četiri kotača, također prikladno apsorbiraju udarce i nude udobnost i centralne kočnice.

KinderKraft nosiljka MILO
399 Kn 365 Kn

Dječja nosiljka NINO osigurava siguran položaj djeteta – ispunjava zahtjeve Međunarodnog instituta za displaziju kuka. – Za djecu, koja teže od 3,2 do 20 kg.

KinderKraft nosiljka NINO
303,90 Kn

Dječja nosiljka NINO osigurava siguran položaj djeteta – ispunjava zahtjeve Međunarodnoga instituta za displaziju kukova. U Nino nosiljkama djeci su noge u obliku slova „M“ prema bokovima, što je ispravan položaj u skladu s djetetovom dobi.

KinderKraft tricikl Aston
648,70 Kn 559,90 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

S ovim prekrasnim triciklom uživat ćete s djetetom u prirodi. Izrađena je od kvalitetnog materijala. Zbog mogućnosti podešavanja, možete ga jednostavno prilagoditi dobi i visini djeteta.

KinderKraft Auto sjedalica FIX2GO ISOFIX
757 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Auto sjedalica KINDERKRAFT FIX2GO dizajnirana je da djetetu osigurava najveću razinu sigurnosti i udobnosti za vrijeme vožnje. Sa sustavom ISOFIX pružit će odgovarajuću sigurnost i udobnost. Na prvom mjestu su sigurnost i udobnost, koji idu ruku por ruku, zbog čega je ova auto sjedalica idealna za djecu težine od 9 do 36 kg.

KinderKraft Auto sjedalica MINK
553 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

KINDERKRAFT MINK auto sjedalica je dizajnirana tako da djetetu osigurava najveću razinu sigurnosti i udobnosti za vrijeme vožnje. Ispunjava sigurnosne zahtjeve ECE R44 / 04. Namijenjeno djeci težine od 0 do 13 kg (grupa ECE 0+) također uključuje prevlaku za novorođenčad.

KinderKraft auto sjedalica ONETO3 ISOFIX
1.199 Kn 1.091 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Dječja auto sjedalica KINDERKRAFT ONETO3 je namijenjena djeci mase od 9 do 36 kg (skupina ECE: I, II, III) Sjedalica osigurava maksimalnu sigurnost za vaše dijete, zahvaljujući sigurnosnom pojasu u 5 točaka, bočnom sigurnosnom sustavu, isofixutehnologiji Top Tether.

KinderKraft auto sjedalica SAFETY-FIX
999 Kn 805 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Auto sjedalica KINDERKRAFT SAFETY-FIX dizajnirana je da djetetu osigurava najveću razinu sigurnosti i udobnosti za vrijeme vožnje. Sa sustavom ISOFIX pružit će odgovarajuću sigurnost i udobnost. Na prvom mjestu su sigurnost i udobnost, zbog čega je ova auto sjedalica idealna za djecu težine od 9 do 36 kg. SAFETY-FIX ima sigurnosni pojas u 5 točaka i podesivu visinu naslona za glavu.

KinderKraft dječja auto sjedalica JUNIOR-FIX
599 Kn 509 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Dječja auto sjedalica KINDERKRAFT Junior Fix je namijenjena djeci mase od 15 do 36 kg (skupina ECE (II / III). Osigurava maksimalnu udobnost i sigurnost za vaše dijete. Sa sustavom ISOFIX će se pobrinuti za sigurnost i udobnost

KinderKraft Dječja ležaljka MINKY
441 Kn

Savršena MINKY dječja ležaljka koja umiruje vaše dijete u svakom trenutku. Možete se zabaviti interaktivnim jastučićima i ne brinite, ljuljačka je već osigurana. Ima sve što vam treba. Puna ležaljka za zahtjevne roditelje.

KinderKraft dječji krevet UNIMO
639,69 Kn 605 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

UNIMO je predmet modernih roditelja – nudi 5 značajki u jednom: dječji krevet, njihalicu, koljevku, ležaljkustolicu. Vaša će se beba osjećati ugodno bez obzira na aktivnost. UNIMO možete ga postaviti u tri različita kuta. Ovisno o vašim potrebama, također možete ljuljati stolicu ili postaviti stabilni položaj. Zahvaljujući udobnom madracu, vaše će se dijete osjećati ugodno – a njegovu sigurnost osigurava sigurnosni pojas u tri točke. UNIMO je opremljen postoljem s interaktivnim igračkama koje potiču djetetova osjetila. Pogodno za djecu od 0–18 kg.

KinderKraft dječja kolica PRIME 3u1
3.599 Kn 3.188 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kolica Kinderkraft PRIME su inovativna, pažljivo dizajnirana i ergonomska kolica. PRIME dječja kolica ne donose samo funkcionalnost, već i udoban dizajn. Praktičnost omogućuje podesiva visina ručke i jednostavan mehanizam za slaganje, kao i kotači na napuhavanje, idealni za šetnju šumom ili po gradu.

KinderKraft dječji putni krevetić Joy
445 Kn 381 Kn

Putni krevet JOY je idealno rješenje za djecu i roditelje – za putovanje, ali i za svakodnevnu uporabu. Idealno za opuštanje, spavanje i igranje – za nekoliko trenutaka može se pretvoriti u savršeno skrovište i divno mjesto za igru, gdje mašta nema granica.

KinderKraft Joy putni krevet s dodacima
679 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Putni krevet JOY je idealno rješenje za djecu i roditelje – za putovanje, ali i za svakodnevnu uporabu. Ima više mogućnosti; odmor, spavanje, reproduciranje glazbe – može djelovati kao igračka i još mnogo toga. Montaža ne uzima mnogo vremena.