Lindam zaštitna ograda Sure Shut Axis
499,99 Kn

357 Kn

Posljednji komad!

Trenutak nepažnje je dovoljno da se maleni istraživač uputi u nepoznato. Zaštitna ograda Lindam Sure Shut Axis štiti vašeg mališana od različitih opasnosti, kao što su peči, vrata, stepenice i drugo. Odlikuje je jednostavno jednoručno otvaranje. Primjerena je za prolaze širine između 75 i 82 cm.


Lindam zaštitna ograda Sure Shut Porte
378,42 Kn

357 Kn

Posljednji komad!

Trenutak nepažnje je dovoljno da se maleni istraživač uputi u nepoznato. Zaštitna ograda Lindam Sure Shut Porte štiti vašeg mališana od različitih opasnosti, kao što su peči, vrata, stepenice i drugo. Odlikuje je jednostavno jednoručno otvaranje. Primjerena je za prolaze širine između 75 i 82 cm.


Lindam zaštitna ograda, Flexiguard
446 Kn

Posljednji komad!

Trenutak nepažnje je dovoljno da se maleni istraživač uputi u nepoznato. Zaštitna ograda Lindam Flexiguard se brine da se mališan ne ozljedi u trenutku vaše nepažnje. Primjerena je za otvore dimenzija od 71 do 92 cm.


Lindam zaštitna ograda Easy Fit Plus Deluxe
393,56 Kn

357 Kn

Trenutak nepažnje je dovoljno da se maleni istraživač uputi u nepoznato. Zaštitna ograda Lindam Easy Fit Plus Deluxe štiti vašeg mališana od različitih opasnosti, kao što su peči, vrata, stepenice i drugo. Odlikuje je jednostavno jednoručno otvaranje. Primjerena je za prolaze širine između 76 i 82 cm.


Lindam zaštitna ograda klizna Baby
484,40 Kn

438 Kn

Trenutak nepažnje je dovoljno da se maleni istraživač uputi u nepoznato. Zaštitna ograda se brine da se mališan ne ozljedi u trenutku vaše nepažnje.


Lindam zaštitna ograda Sure Shut Orto
454,12 Kn

404 Kn

Trenutak nepažnje je dovoljno da se maleni istraživač uputi u nepoznato. Zaštitna ograda Lindam Easy Fit Plus Deluxe štiti vašeg mališana od različitih opasnosti, kao što su peči, vrata, stepenice i drugo. Odlikuje je jednostavno jednoručno otvaranje. Primjerena je za prolaze širine između 75 i 82 cm.


Lindam organizator za auto
135,40 Kn

Organizator za u automobil nudi brojne pretince za vaše stvari i nudi mogućnost učvršćivanja na stražnju stran bilo kojeg sjedala u vozilu.