Lindam zaštitna ograda Sure Shut Axis
499,99 Kn

355 Kn

Posljednji komad!

Trenutak nepažnje je dovoljno da se maleni istraživač uputi u nepoznato. Zaštitna ograda Lindam Sure Shut Axis štiti vašeg mališana od različitih opasnosti, kao što su peči, vrata, stepenice i drugo. Odlikuje je jednostavno jednoručno otvaranje. Primjerena je za prolaze širine između 75 i 82 cm.


Lindam zaštitna ograda Easy Fit Plus Deluxe
393,56 Kn

355 Kn

Posljednji komad!

Trenutak nepažnje je dovoljno da se maleni istraživač uputi u nepoznato. Zaštitna ograda Lindam Easy Fit Plus Deluxe štiti vašeg mališana od različitih opasnosti, kao što su peči, vrata, stepenice i drugo. Odlikuje je jednostavno jednoručno otvaranje. Primjerena je za prolaze širine između 76 i 82 cm.


Lindam zaštitna ograda klizna Baby
484,40 Kn

434 Kn

Posljednji komad!

Trenutak nepažnje je dovoljno da se maleni istraživač uputi u nepoznato. Zaštitna ograda se brine da se mališan ne ozljedi u trenutku vaše nepažnje.


Lindam zaštitna ograda Sure Shut Porte
399 Kn

Posljednji komad!

Trenutak nepažnje je dovoljno da se maleni istraživač uputi u nepoznato. Zaštitna ograda Lindam Sure Shut Porte štiti vašeg mališana od različitih opasnosti, kao što su peči, vrata, stepenice i drugo. Odlikuje je jednostavno jednoručno otvaranje. Primjerena je za prolaze širine između 75 i 82 cm.


Lindam zaštitna ograda Sure Shut Orto
454,12 Kn

401 Kn

Trenutak nepažnje je dovoljno da se maleni istraživač uputi u nepoznato. Zaštitna ograda Lindam Easy Fit Plus Deluxe štiti vašeg mališana od različitih opasnosti, kao što su peči, vrata, stepenice i drugo. Odlikuje je jednostavno jednoručno otvaranje. Primjerena je za prolaze širine između 75 i 82 cm.


Lindam organizator za auto
134,90 Kn

Organizator za u automobil nudi brojne pretince za vaše stvari i nudi mogućnost učvršćivanja na stražnju stran bilo kojeg sjedala u vozilu.


Lindam zaštitna ograda, Flexiguard
443 Kn

Trenutak nepažnje je dovoljno da se maleni istraživač uputi u nepoznato. Zaštitna ograda Lindam Flexiguard se brine da se mališan ne ozljedi u trenutku vaše nepažnje. Primjerena je za otvore dimenzija od 71 do 92 cm.