Member's putna torba, 40 litara
223,48 Kn

Praktična putna torba marke Member's ima glavni pretinac s volumenom od 40 litara, koji se može zatvoriti s čvrstim zatvaračem. Opremljen prednjim džepom i ručkom, koji se može kombinirati s tekstilnom pričvršćivačima sa zatvaranjem na čičak za udobno držanje i nošenje.


Member's putni kofer TR-0150/3 M
695 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Putni kofer iz kolekcije Member's Onyx ima iznimno laganu konstrukciju i volumen od 63 l, pri rukovanju će vam pomoći teleskopska ručka, gornja i bočna ručka i 4 dvostruka kotača. Unutrašnjost kovčega može se podijeliti tekstilnom barijerom.


Member's putni kofer TR-0184/3-L
779 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Veliki kofer za putovanje je izrađen od izdržljive ABS plastike i nudi obilje prostora za sve što je potrebno za odmor. Zahvaljujući mogućnosti proširenja omogućuje povećanje unutarnjeg prostora za 25%. Teleskopski sustav, 4 dvostruka kotača i ručke za jednostavno rukovanje će vam omogućiti da učinkovito korištenje čak i kada je potpuno napunjen prtljagom.


Member's putni kovčeg Hi-Lite TR-0137/3 L
819,92 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Ako idete na godišnji odmor, onda vam je potreban prostrani kovčeg. Ovaj izuzetno lagan kovčeg poznate marke Member's Hi-Lite ima mogućnost proširenja na 99 litara, tako da nećete imati briga oko donošenja suvenira.


Member's putni kovčeg Hi-Lite TR-0137/3 S
739,70 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Lagani putni kovčeg iz kolekcije Member's Hi-Lite oduševiti će vas sa svojim dodacima, među koje spadaju 360° okretni kotači, zakrpa s prostorom za ime i snažna teleskopska drška za lakše upravljanje.


Member's putni kovčeg TR-0150/3-S
439 Kn

Member's je radi svojih dimenzija u skladu s većinom zračnih prijevoznika i prikladan za ručne prtljage. Opremljen je s4 dvostruka kotača za udobno korištenje i s teleskopskom ručkom. Unutrašnjost ima volumen 34 l i opremljena je s patent zatvaračem i praktičnim elastičnim trakama.