My Best Home OWL set šalica
119,90 Kn

Posljednji komad!

Owl set šalica je zahvaljujući čistom i jednostavnom dizajnu odličan dodatak modernom domu.


My Best Home stolnjak SQUARE 30x45 cm, smeđi
103,90 Kn

Obostrani elegantni stolnjak je vrlo praktičan dodatak blagovaonici. Ima površinu koja se može prati kako bi se spriječio nered na stolu. Također postavlja granice blagovaonice. My Best Home stolnjak Square 30×45 cm, smeđi, pogodan je za svaku kuhinju ili blagovaonicu.


My Best Home stolnjak STRIP 30x45 cm, sivi
103,90 Kn

Obostrani elegantni stolnjak je vrlo praktičan dodatak blagovaonici. Ima površinu koja se može prati kako bi se spriječio nered na stolu. Također postavlja granice blagovaonice. My Best Home stolnjak STRIP 30×45 cm, sivi, pogodan je za svaku kuhinju ili blagovaonicu.


My Best Home stolnjak ODILLIO II. 28x43 cm
101,35 Kn

77,34 Kn

Visoka kvaliteta stolnjaka ODILLIO od MyBestHome koji nije samo priručan pomoćnik za jelo, već je i moderna dodatna oprema u kuhinji. Elegantan dovršen uzorak s čipkom prigušuje zvuk kada stavljate posude na stol i štiti ga od prljavštine.


My Best Home Black White, kuhinjski komplet, 3 komada, prugast
102,40 Kn

Komplet kuhinjskog tekstila ne samo da će vas impresionirati, nego je i za vašu voljenu osobu odličan dar. Kuhinjski komplet Black White marke My Best Home sadrži pregaču, rukavice i kuhinjsku krpu tako da možete peći i kuhati u stilu.


My Best Home komplet stolnjaka DRACENA, 6 komada
77,34 Kn

Komplet stolnjaka DRACENA marke My Best Home s motivom listova zmajevca očuvat će stol. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.


My Best Home komplet stolnjaka KOKARDA, 6 komada
77,34 Kn

Komplet stolnjaka KOKARDA marke My Best Home primjeren je za ljubitelje hrane, koji svoj ukus žele pokazati na stolu. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.


My Best Home komplet stolnjaka ZYGZAK, 6 komada
77,34 Kn

Komplet stolnjaka ZYGZAK marke My Best Home s cikcak linijama pogodnih za velike stolove Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.


My Best Home Motive jastuk, 40x40 cm, sivi
63 Kn

Moderni dekorativni jastuk My Best Home izrađen od mekih mikrovlakana dobiva svoj raskošan izgled zahvaljujući srebrnoj liniji motiva. Jastuk u dimenzijama 40 × 40 cm dostupan je s punjenjem.


My Best Home stolnjak Strip 30x45 cm, smeđi
103,90 Kn

Obostrani elegantni stolnjak je vrlo praktičan dodatak blagovaonici. Ima površinu koja se može prati kako bi se spriječio nered na stolu. Također postavlja granice blagovaonice. My Best Home stolnjak STRIP 30×45 cm, smeđi, pogodan je za svaku kuhinju ili blagovaonicu.


My Best Home Verdure, kuhinjski komplet, 3 komada, bež
102,40 Kn

Komplet kuhinjskog tekstila ne samo da će vas impresionirati, nego je i za vašu voljenu osobu odličan dar. Kuhinjski komplet Verdure marke My Best Home sadrži pregaču, rukavice i kuhinjsku krpu tako da možete peći i kuhati u stilu.


My Best Home komplet stolnjaka COLAZIONE, 6 komada
77,34 Kn

Komplet stolnjaka COLAZIONE marke My Best Home s motivom šalice kave očuvat će stol. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.


My Best Home komplet stolnjaka HIBISKUS, 6 komada
77,34 Kn

Komplet stolnjaka HIBISKUS marke My Best Home s motivom cvijeća i listova hibiskusa, savršeno će odgovarati bijelom stolu. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.


My Best Home komplet stolnjaka KOSTARIKA, 6 komada
77,34 Kn

Komplet stolnjaka KOSTARIKA marke My Best Home s motivom ananasa očuvat će stol. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.


My Best Home komplet stolnjaka PAPUGI, 6 komada
77,34 Kn

Komplet stolnjaka PAPUGI marke My Best Home će vašem stolu dodati malo boje. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga. U paketu je 6 komada.


My Best Home komplet stolnjaka POSATE, 6 komada
77,34 Kn

Komplet 6 komada stolnjaka POSATE marke My Best Home s motivom starinskog pribora za jelo očuvat će vaš stol Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.


My Best Home komplet stolnjaka TULPEN, 6 komada
77,34 Kn

Komplet stolnjaka TULPEN marke My Best Home će vašem stolu dodati malo boje. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga. U paketu je 6 komada.


My Best Home deka od mikrovlakana Lace 02, 150 × 200 cm
135 Kn
132,90 Kn

My Best Home deka od mikrovlakana LACE 02 ima moderni uzorak koji podsjeća na čipku. Deka ima originalan dizajn, a njena fina struktura pogodna je za svako kućanstvo. Deka je vrlo ugodna na dodir i iznimno topla.


My Best Home Dog jastuk, 40x40 cm
46 Kn

Lijepo uređen jastuk marke My Best Home sa sretnim motivom šteneta koji trči, će vas na prvi pogled oduševiti. Poliesterska prevlaka ima dimenzije 40 × 40 cm i dostupna je uključujući punjenje.


My Best Home Geometrical deka od mikrovlakna, 150 x 200 cm, bijelo-crna
139 Kn

132,90 Kn

Deka od mikrovlakana s mrežastim uzorkom. Sastav mase 290 g/m2 je vrlo ugodan na dodir. Zbog sastava od poliestera deka ima odlične značajke za grijanje. My Best Home deka od mikrovlakana Geometrical, 150 × 200 cm, će učiniti vaš dom ugodnijim i pri nižim temperaturama.


My Best Home Geometrical deka od mikrovlakna, 150 x 200 cm, crno bijela
139 Kn

133,40 Kn

Deka od mikrovlakana s točkastim uzorkom. Sastav mase 290 g/m2 je vrlo ugodan na dodir. Zbog sastava od poliestera deka ima odlične značajke za grijanje. My Best Home deka od mikrovlakana Geometrical, 150 × 200 cm, će učiniti vaš dom ugodnijim i pri nižim temperaturama.


My Best Home Geometrical deka od mikrovlakna, 150 x 200 cm, točke
139 Kn

132,90 Kn

Deka od mikrovlakana s točkastim uzorkom. Sastav mase 290 g/m2 je vrlo ugodan na dodir. Zbog sastava od poliestera deka ima odlične značajke za grijanje. My Best Home deka od mikrovlakana Geometrical, 150 × 200 cm, će učiniti vaš dom ugodnijim i pri nižim temperaturama.


My Best Home jastuk ANTIBAKTERIELL 70x80 cm, bijeli
116,90 Kn

Prošiveni jastuk ANTIBACTERIELL dobro će vam doći u vašoj spavaćoj sobi i prikladan je za osobe s alergijama. Smanjuje razvoj bakterija i grinja, smanjuje postotak alergena i omogućuje dobar san, ne samo onima koji pate od alergija, već i korisnicima koji više vole zdrav životni stil i miran san.


My Best Home jastuk od mikrovlakna Geometrical, A 40 × 40 cm
43 Kn

Dekorativni jastuk My Bets Home GEOMETRICAL je izrađen od finih mikrovlaknaugodan je na dodir te čuva toplinu. Njegov moderni dizajn bit će jedinstvena dopuna svakom interijeru. Zbog njegove neutralne crno-bijele boje jastuk možete koristiti bilo gdje u kući.


My Best Home jastuk od mikrovlakna Geometrical C, 40 × 40 cm
43 Kn

Jastuk od mikrovlakna s modernim motivom GEOMETRICAL C i uklonjivim punjenjem 40 × 40 cm, crno-bijele boje, izrađen je od materijala ugodnog na dodir i ima topli učinak. Jastuci od mikrovlakna su dobra dopuna deki istog motiva.


My Best Home jastuk od mikrovlakna Geometrical D, 40 × 40 cm
43 Kn

Jastuk od mikrovlakna s modernim motivom GEOMETRICAL D i uklonjivim punjenjem 40 × 40 cm, crno-bijele je boje. Izrađen je od materijala ugodnog na dodir i ima topli učinak. Jastuci od mikrovlakna su dobra dopuna deki istog motiva.


My Best Home jastuk od mikrovlakna Kitties, bijela, 40 × 40 cm
43 Kn

Lijep i ukrasan jastuk My Best Home KITTIES je izrađen od finih mikrovlakana, pa ga nećete htjeti ispustiti iz ruku. Jastuk je vrlo ugodan na dodir i iznimno topao. Motivi neće privući samo ljubitelje četveronožnih kućnih ljubimaca, nego i svu djecu.


My Best Home KITTIES, deka od mikrovlakna, 150 x 200 cm, crna
139 Kn

133,40 Kn

Deka od mikrovlakna s uzorkom mačke. Sastav s masom od 290 g/m2 je vrlo ugodan na dodir. Zbog poliesterskog materijala deka ima odlične značajke i lijepo će vas grijati. My Best Home deka od mikrovlakana KITTIES, 150 × 200 cm, crna, uljepšat će unutrašnjost i poboljšati vaše raspoloženje tijekom hladnih dana.


My Best Home Motive jastuk, 40x40 cm bijeli
63 Kn

Moderni dekorativni jastuk My Best Home izrađen od mekih mikrovlakana dobiva svoj raskošan izgled zahvaljujući srebrnoj liniji motiva. Jastuk u dimenzijama 40 × 40 cm dostupan je s punjenjem.


My Best Home pokrivač od mikrovlakna Cartoon motiv B 150 × 200 cm
135 Kn
132,90 Kn

My Best Home pokrivač od mikrovlakana CARTOON motiv B je izuzetno ugodan, mekan na dodir i izuzetno topao. Njegov moderni dizajn dopunjuje svaki dom. Neovisno sjedite li vani na terasi, pred TV-om ili samo uživate u poslijepodnevnom odmoru, ovaj će vam pokrivač ponuditi udobnost na svakom koraku.


My Best Home stolnjak SQUARE 30x45 cm, sivi
103,90 Kn

Obostrani elegantni stolnjak je vrlo praktičan dodatak blagovaonici. Ima površinu koja se može prati kako bi se spriječio nered na stolu. Također postavlja granice blagovaonice. My Best Home stolnjak Square 30×45 cm, sivi, pogodan je za svaku kuhinju ili blagovaonicu.


My Best Home Tusca jastuk, 40x40 cm
74 Kn

Lijepo uređen jastuk marke My best Home s motivom perja koji podsjeća na lakoću. Poliesterska prevlaka ima dimenzije 40 × 40 cm i dostupna je uključujući punjenje.


My Best Home Verdure, kuhinjski komplet, 3 komada, sivi
102,40 Kn

Komplet kuhinjskog tekstila ne samo da će vas impresionirati, nego je i za vašu voljenu osobu odličan dar. Kuhinjski komplet Verdure marke My Best Home sadrži pregaču, rukavice i kuhinjsku krpu tako da možete peći i kuhati u stilu.


My Best Home Diamonds jastuk od mikrovlakna, 40x40 cm
49 Kn

Jastuk, zbog kojeg će vam ležanje biti udobno. Sastav od poliestera je osjetljiva površina, koja je ugodna čak i kod nagiba glave. Ova moderna linija lako nadopunjuje pokrivač u istom izgledu. My Best Home jastuk od mikrovlakana Diamonds 40×40 cm ima dostupno punjenje zbog patenta.


My Best Home Diamonds pokrivač od mikrovlakna, 150 x 200 cm,
169 Kn

162,40 Kn

Pokrivač od mikrovlakna s neobičnim točkama. Sastav s masom od 290 g/m2 je vrlo ugodan na dodir. Sastav od poliestera zagrijat će vas u minuti. My Best Home pokrivač od mikrovlakna Diamonds 150×200 cm nije samo dodatak za dom koji će oživjeti vaš dom, već će i popraviti raspoloženje u hladnijim danima.