My Best Home OWL set šalica
120,40 Kn

Posljednji komad!

Owl set šalica je zahvaljujući čistom i jednostavnom dizajnu odličan dodatak modernom domu.


My Best Home stolnjak SQUARE 30x45 cm, smeđi
105,40 Kn

Obostrani elegantni stolnjak je vrlo praktičan dodatak blagovaonici. Ima površinu koja se može prati kako bi se spriječio nered na stolu. Također postavlja granice blagovaonice. My Best Home stolnjak Square 30×45 cm, smeđi, pogodan je za svaku kuhinju ili blagovaonicu.


My Best Home stolnjak STRIP 30x45 cm, sivi
105,40 Kn

Obostrani elegantni stolnjak je vrlo praktičan dodatak blagovaonici. Ima površinu koja se može prati kako bi se spriječio nered na stolu. Također postavlja granice blagovaonice. My Best Home stolnjak STRIP 30×45 cm, sivi, pogodan je za svaku kuhinju ili blagovaonicu.


My Best Home stolnjak SQUARE 30x45 cm, sivi
105,40 Kn

Obostrani elegantni stolnjak je vrlo praktičan dodatak blagovaonici. Ima površinu koja se može prati kako bi se spriječio nered na stolu. Također postavlja granice blagovaonice. My Best Home stolnjak Square 30×45 cm, sivi, pogodan je za svaku kuhinju ili blagovaonicu.


My Best Home stolnjak Strip 30x45 cm, smeđi
105,40 Kn

Obostrani elegantni stolnjak je vrlo praktičan dodatak blagovaonici. Ima površinu koja se može prati kako bi se spriječio nered na stolu. Također postavlja granice blagovaonice. My Best Home stolnjak STRIP 30×45 cm, smeđi, pogodan je za svaku kuhinju ili blagovaonicu.


My Best Home stolnjak ODILLIO II. 28x43 cm
101,35 Kn

93,86 Kn

Visoka kvaliteta stolnjaka ODILLIO od MyBestHome koji nije samo priručan pomoćnik za jelo, već je i moderna dodatna oprema u kuhinji. Elegantan dovršen uzorak s čipkom prigušuje zvuk kada stavljate posude na stol i štiti ga od prljavštine.


My Best Home komplet stolnjaka BETON, 6 komada
77,98 Kn

Komplet stolnjaka BETON marke My Best Home će vašem stolu dodati malo elegancije. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga. U paketu je 6 komada.


My Best Home komplet stolnjaka COLAZIONE, 6 komada
77,98 Kn

Komplet stolnjaka COLAZIONE marke My Best Home s motivom šalice kave očuvat će stol. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.


My Best Home komplet stolnjaka DRACENA, 6 komada
77,98 Kn

Komplet stolnjaka DRACENA marke My Best Home s motivom listova zmajevca očuvat će stol. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.


My Best Home komplet stolnjaka HIBISKUS, 6 komada
77,98 Kn

Komplet stolnjaka HIBISKUS marke My Best Home s motivom cvijeća i listova hibiskusa, savršeno će odgovarati bijelom stolu. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.


My Best Home komplet stolnjaka KOKARDA, 6 komada
77,98 Kn

Komplet stolnjaka KOKARDA marke My Best Home primjeren je za ljubitelje hrane, koji svoj ukus žele pokazati na stolu. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.


My Best Home komplet stolnjaka KOSTARIKA, 6 komada
77,98 Kn

Komplet stolnjaka KOSTARIKA marke My Best Home s motivom ananasa očuvat će stol. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.


My Best Home komplet stolnjaka LAVENDA, 6 komada
77,98 Kn

Komplet stolnjaka LAVENDA marke My Best Home s motivom lavande očuvat će vaš stol Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.


My Best Home komplet stolnjaka PAPUGI, 6 komada
77,98 Kn

Komplet stolnjaka PAPUGI marke My Best Home će vašem stolu dodati malo boje. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga. U paketu je 6 komada.


My Best Home komplet stolnjaka POSATE, 6 komada
77,98 Kn

Komplet 6 komada stolnjaka POSATE marke My Best Home s motivom starinskog pribora za jelo očuvat će vaš stol Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.


My Best Home komplet stolnjaka PRANZO, 6 komada
77,98 Kn

Komplet 6 komada stolnjaka PRANZO marke My Best Home s motivom seta za stol izazvat će val oduševljenja Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.


My Best Home komplet stolnjaka TULPEN, 6 komada
77,98 Kn

Komplet stolnjaka TULPEN marke My Best Home će vašem stolu dodati malo boje. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga. U paketu je 6 komada.


My Best Home komplet stolnjaka WATERMELON, 6 komada
77,98 Kn

Komplet stolnjaka WATERMELON marke My Best Home s crtama i motivom lubenice očuvat će stol. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.


My Best Home komplet stolnjaka ZYGZAK, 6 komada
77,98 Kn

Komplet stolnjaka ZYGZAK marke My Best Home s cikcak linijama pogodnih za velike stolove Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.


My Best Home jastuk Falun Ultra Soft 3D, 70 x 80 cm, bež
99,90 Kn

Tko želi dobro spavati mora imati dobar jastuk. S mekanim jastukom My Best Home Falun Ultra Soft 3D probudit ćete se naspavani svaki dan. Jastuk je ugodan na dodir i pogodan je za alergičare. Punjenje je od šupljih silikonskih vlakana, što čini jastuk udobnim.. Strojno pranje na 60 ° C.


My Best Home jastuk Falun Ultra Soft 3D, 70 x 80 cm, bijeli
99,90 Kn

Kvalitetni jastuk je temelj dobrog sna i lijepih snova. Zahvaljujući iznimno mekom jastuku My Best Home Falun Ultra Soft vaše će spavanje biti kvalitetno. Jastuk ima 3D ukrasni motiv i lijepi pristaje u unutrašnjost svakog doma, koji je opremljen u skandinavskom stilu. Posebno pogodan za alergičare.


My Best Home komplet stolnjaka BISETTE, 6 komada
134,90 Kn

Komplet stolnjaka BISETTE marke My Best Home s motivom čipke će vašem stolu dodati malo elegancije. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.


My Best Home komplet stolnjaka PAD, 6 komada
96,91 Kn

Komplet stolnjaka PAD marke My Best Home će vašem stolu dodati malo elegancije. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.


My Best Home presvučeni pokrivač Falun Ultra Soft 3D, 200 x 220 cm, bež
252,90 Kn

Koja je najbolja večer? Pokrijte se s udobnim pokrivačem! Vrlo mekani francuski pokrivač My Best Home Falun ultra soft ugodit će vašim željama. Ovaj pokrivač nije samo mekan već je i lijep, zahvaljujući reljefnom motivu ruže. Pokrivač je pogodan i za alergičare, a periv je u perilici rublja na 60 °C.


My Best Home presvučeni pokrivač Falun Ultra Soft 3D, 200 x 220 cm, srebrni
252,90 Kn

Želite li dobro spavati? Nema problema! Zahvaljujući iznimno mekanom pokrivaču My Best Home Falun Ultra Soft sanjat ćete lijepe snove. Pokrivač ima lijepi 3D reljefni motiv i pogodan je za alergičare. Visokokvalitetni šavovi produljuju životni vijek i njegu – lako ga operete u običnoj perilici na 60 °C.


My Best Home zaštitni pokrivač Linkoping, 140 × 200 cm
118,90 Kn

Zaštitni pokrivač dimenzija 140 × 200 cm pogodan je za alergičare. My Best Home LINKOPING produljuje životni vijek vašeg madraca, a zahvaljujući mekanoj i elastičnoj površini vaše će spavanje biti udobno.


My Best Home jastuk Falun Ultra Soft 3D, 70 x 80 cm, srebrni
99,90 Kn

Jeste li se ikad zapitali kako spavati na oblaku? Samo jedna noć s My Best Home jastukom Falun Ultra Soft će odgovoriti na vaše pitanje. Jastuk je izuzetno mekan, kao pravi oblak zahvaljujući punjenju od šupljih vlakana. Kvalitetan dizajn s odličnim 3D cvjetnim dizajnom prilagođen je skandinavski opremljenim kućama. Pranje u perilici rublja.