My Best Home komplet stolnjaka KOKARDA, 6 komada
77,73 Kn

Posljednji komad!

Komplet stolnjaka KOKARDA marke My Best Home primjeren je za ljubitelje hrane, koji svoj ukus žele pokazati na stolu. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.

My Best Home komplet stolnjaka PRANZO, 6 komada
78,48 Kn

Posljednji komad!

Komplet 6 komada stolnjaka PRANZO marke My Best Home s motivom seta za stol izazvat će val oduševljenja Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.

My Best Home OWL set šalica
120,40 Kn

Posljednji komad!

Owl set šalica je zahvaljujući čistom i jednostavnom dizajnu odličan dodatak modernom domu.

My Best Home jastuk Linkoping 70 x 90 cm
104,40 Kn

Posljednji komad!

Jastuk Linkoping od udobnih vlakana dimenzija 70 × 90 cm. Marka MyBestHome nudi dugotrajne, higijenske, perive i prozračne jastuke.

My Best Home stolnjak Strip 30x45 cm, smeđi
105,90 Kn

Obostrani elegantni stolnjak je vrlo praktičan dodatak blagovaonici. Ima površinu koja se može prati kako bi se spriječio nered na stolu. Također postavlja granice blagovaonice. My Best Home stolnjak STRIP 30×45 cm, smeđi, pogodan je za svaku kuhinju ili blagovaonicu.

My Best Home komplet stolnjaka HIBISKUS, 6 komada
78,48 Kn

Komplet stolnjaka HIBISKUS marke My Best Home s motivom cvijeća i listova hibiskusa, savršeno će odgovarati bijelom stolu. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.

My Best Home komplet stolnjaka KOSTARIKA, 6 komada
78,48 Kn

Komplet stolnjaka KOSTARIKA marke My Best Home s motivom ananasa očuvat će stol. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.

My Best Home komplet stolnjaka PAPUGI, 6 komada
78,48 Kn

Komplet stolnjaka PAPUGI marke My Best Home će vašem stolu dodati malo boje. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga. U paketu je 6 komada.

My Best Home komplet stolnjaka TULPEN, 6 komada
78,48 Kn

Komplet stolnjaka TULPEN marke My Best Home će vašem stolu dodati malo boje. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga. U paketu je 6 komada.

My Best Home Geometrical deka od mikrovlakna, 150 x 200 cm, točke
139 Kn 135,90 Kn

Deka od mikrovlakana s točkastim uzorkom. Sastav mase 290 g/m2 je vrlo ugodan na dodir. Zbog sastava od poliestera deka ima odlične značajke za grijanje. My Best Home deka od mikrovlakana Geometrical, 150 × 200 cm, će učiniti vaš dom ugodnijim i pri nižim temperaturama.

My Best Home jastuk od mikrovlakna Geometrical, A 40 × 40 cm
43 Kn

Dekorativni jastuk My Bets Home GEOMETRICAL je izrađen od finih mikrovlaknaugodan je na dodir te čuva toplinu. Njegov moderni dizajn bit će jedinstvena dopuna svakom interijeru. Zbog njegove neutralne crno-bijele boje jastuk možete koristiti bilo gdje u kući.

My Best Home jastuk od mikrovlakna Geometrical C, 40 × 40 cm
43 Kn

Jastuk od mikrovlakna s modernim motivom GEOMETRICAL C i uklonjivim punjenjem 40 × 40 cm, crno-bijele boje, izrađen je od materijala ugodnog na dodir i ima topli učinak. Jastuci od mikrovlakna su dobra dopuna deki istog motiva.

My Best Home jastuk od mikrovlakna Geometrical D, 40 × 40 cm
43 Kn

Jastuk od mikrovlakna s modernim motivom GEOMETRICAL D i uklonjivim punjenjem 40 × 40 cm, crno-bijele je boje. Izrađen je od materijala ugodnog na dodir i ima topli učinak. Jastuci od mikrovlakna su dobra dopuna deki istog motiva.

My Best Home pokrivač od mikrovlakna Cartoon motiv B 150 × 200 cm
135,90 Kn

My Best Home pokrivač od mikrovlakana CARTOON motiv B je izuzetno ugodan, mekan na dodir i izuzetno topao. Njegov moderni dizajn dopunjuje svaki dom. Neovisno sjedite li vani na terasi, pred TV-om ili samo uživate u poslijepodnevnom odmoru, ovaj će vam pokrivač ponuditi udobnost na svakom koraku.

My Best Home stolnjak SQUARE 30x45 cm, sivi
105,90 Kn

Obostrani elegantni stolnjak je vrlo praktičan dodatak blagovaonici. Ima površinu koja se može prati kako bi se spriječio nered na stolu. Također postavlja granice blagovaonice. My Best Home stolnjak Square 30×45 cm, sivi, pogodan je za svaku kuhinju ili blagovaonicu.

My Best Home Diamonds jastuk od mikrovlakna, 40x40 cm
49 Kn

Jastuk, zbog kojeg će vam ležanje biti udobno. Sastav od poliestera je osjetljiva površina, koja je ugodna čak i kod nagiba glave. Ova moderna linija lako nadopunjuje pokrivač u istom izgledu. My Best Home jastuk od mikrovlakana Diamonds 40×40 cm ima dostupno punjenje zbog patenta.

My Best Home Diamonds pokrivač od mikrovlakna, 150 x 200 cm,
169 Kn 164,40 Kn

Pokrivač od mikrovlakna s neobičnim točkama. Sastav s masom od 290 g/m2 je vrlo ugodan na dodir. Sastav od poliestera zagrijat će vas u minuti. My Best Home pokrivač od mikrovlakna Diamonds 150×200 cm nije samo dodatak za dom koji će oživjeti vaš dom, već će i popraviti raspoloženje u hladnijim danima.

My Best Home jastuk Falun Ultra Soft 3D, 70 x 80 cm, bež
100,40 Kn

Tko želi dobro spavati mora imati dobar jastuk. S mekanim jastukom My Best Home Falun Ultra Soft 3D probudit ćete se naspavani svaki dan. Jastuk je ugodan na dodir i pogodan je za alergičare. Punjenje je od šupljih silikonskih vlakana, što čini jastuk udobnim.. Strojno pranje na 60 ° C.

My Best Home jastuk Falun Ultra Soft 3D, 70 x 80 cm, srebrni
100,40 Kn

Jeste li se ikad zapitali kako spavati na oblaku? Samo jedna noć s My Best Home jastukom Falun Ultra Soft će odgovoriti na vaše pitanje. Jastuk je izuzetno mekan, kao pravi oblak zahvaljujući punjenju od šupljih vlakana. Kvalitetan dizajn s odličnim 3D cvjetnim dizajnom prilagođen je skandinavski opremljenim kućama. Pranje u perilici rublja.

My Best Home jastuk Kord, 45x45 cm
89 Kn

Visokokvalitetan jastuk za dekorativne namjere u interijeru. Sastav od poliestera znači finu površinu s ugodnom teksturom. Ova moderna linija lako se kombinira s većinom opreme za stan. My Best Home jastuk KORD 45×45 cm HOME & YOU ima dostupno punjenje, zahvaljujući zatvaranju na patent.

My Best Home jastuk od mikrovlakna Perla, 45x45 cm
69 Kn

Jastuk, zbog kojeg će vam ležanje biti udobno. Sastav od poliestera je osjetljiva površina, koja je ugodna čak i kod nagiba glave. Ova moderna linija lako nadopunjuje pokrivač u istom izgledu. My Best Home jastuk od mikrovlakana Perla 45×45 cm ima dostupno punjenje zbog patenta.

My Best Home komplet stolnjaka BISETTE, 6 komada
135,90 Kn

Komplet stolnjaka BISETTE marke My Best Home s motivom čipke će vašem stolu dodati malo elegancije. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.

My Best Home komplet stolnjaka PAD, 6 komada
97,53 Kn

Komplet stolnjaka PAD marke My Best Home će vašem stolu dodati malo elegancije. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.

My Best Home presvučeni pokrivač Falun Ultra Soft 3D, 200 x 220 cm, srebrni
253,90 Kn

Želite li dobro spavati? Nema problema! Zahvaljujući iznimno mekanom pokrivaču My Best Home Falun Ultra Soft sanjat ćete lijepe snove. Pokrivač ima lijepi 3D reljefni motiv i pogodan je za alergičare. Visokokvalitetni šavovi produljuju životni vijek i njegu – lako ga operete u običnoj perilici na 60 °C.

My Best Home stolnjak SQUARE 30x45 cm, smeđi
105,90 Kn

Obostrani elegantni stolnjak je vrlo praktičan dodatak blagovaonici. Ima površinu koja se može prati kako bi se spriječio nered na stolu. Također postavlja granice blagovaonice. My Best Home stolnjak Square 30×45 cm, smeđi, pogodan je za svaku kuhinju ili blagovaonicu.

My Best Home stolnjak STRIP 30x45 cm, sivi
105,90 Kn

Obostrani elegantni stolnjak je vrlo praktičan dodatak blagovaonici. Ima površinu koja se može prati kako bi se spriječio nered na stolu. Također postavlja granice blagovaonice. My Best Home stolnjak STRIP 30×45 cm, sivi, pogodan je za svaku kuhinju ili blagovaonicu.

My Best Home stolnjak ODILLIO II. 28x43 cm
101,35 Kn 79,21 Kn

Visoka kvaliteta stolnjaka ODILLIO od MyBestHome koji nije samo priručan pomoćnik za jelo, već je i moderna dodatna oprema u kuhinji. Elegantan dovršen uzorak s čipkom prigušuje zvuk kada stavljate posude na stol i štiti ga od prljavštine.

My Best Home komplet stolnjaka DRACENA, 6 komada
79,21 Kn

Komplet stolnjaka DRACENA marke My Best Home s motivom listova zmajevca očuvat će stol. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.

My Best Home komplet stolnjaka ZYGZAK, 6 komada
79,21 Kn

Komplet stolnjaka ZYGZAK marke My Best Home s cikcak linijama pogodnih za velike stolove Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.

My Best Home komplet stolnjaka BETON, 6 komada
78,48 Kn

Komplet stolnjaka BETON marke My Best Home će vašem stolu dodati malo elegancije. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga. U paketu je 6 komada.

My Best Home komplet stolnjaka COLAZIONE, 6 komada
77,73 Kn

Komplet stolnjaka COLAZIONE marke My Best Home s motivom šalice kave očuvat će stol. Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.

My Best Home komplet stolnjaka LAVENDA, 6 komada
78,48 Kn

Komplet stolnjaka LAVENDA marke My Best Home s motivom lavande očuvat će vaš stol Štiti površinu stola od prljavštine te je jednostavan za čišćenje. Istovremeno smanjuje buku prilikom postavljanja tanjura i pribora. Na stolu za jelo rasporedite prostor za svakoga.