PacaPod CROYDE torba
1.272 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Croyde je odlična torba za vikend izlete ili dulja putovanja. Kožni dodaci i pozlaćeni dekorativni detalji daju torbi potpuno bezvremenski izgled. Ruksak je odličan dodatak uz koji ćete se osjećati odlično.

PacaPod PICOS ruksak
1.028 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Pacapod PICOS je ruksak za previjanje pogodan za grad ili planine. Odlično pristaje i majkama i očevima. Ako volite udobnost i slobodne ruke, onda je za vas Picos ruksak! Moderan i praktičan ruksak koji se može objesiti na ručku kolica ili staviti preko ramena.

PacaPod NELSON torba za previjanje i moderna torbica
755 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Pacapod NELSON je torba za previjanje namijenjena za putovanje i može se koristiti kao moderna torbica. Možete ju jednostavno pričvrstiti na kolica. Oprema uključuje podlogu za presvlačenje, termo torbu i torbu za previjanje koja se može koristiti odvojeno.

PacaPod SAUNTON torba za previjanje i moderna torbica
907 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Pacapod SAUNTON je torba za previjanje te je idealna za čuvanje hitnih potrepština za djecu. Klasični izgled s modernim elementima osigurava da torbu možete nositi u svakoj prilici. Saunton se može nositi kao torba ili ruksak.

PacaPod FORTUNA kožna torba za previjanje i torbica
2.000 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Pacapod FORTUNA je kožna torba za previjanje i istovremeno moderna torbica. Sustav 3 u 1 nudi posebnu organizaciju za potrebe hranjenja i presvlačenja. Kada organizator 3 u 1 odstranite, u torbi ćete dobiti veliki prostor Skinite ekvivalentan veličini većine prijenosnih računala.

PacaPod ruksak Hartland s uzorkom
968 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Jednobojni ruksak jednostavnih linija, koje dodaju eleganciju. Ruksak je odličan dodatak uz koji ćete se osjećati odlično.

PacaPod torbica za presvlačenje MIRANO
1.141,62 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Prostrana elegantna torbica s raskošnim izgledom. Unutar te velike torbice za pelene (kapaciteta 32 litre) skriveni su džepovi za PacaPod. Sa sobom lako uzmite sve što vam je potrebno.