Postershop plastična ploča s natpisom: Bicycle (Freedom Machine)
79,73 Kn

59,86 Kn

Posljednji komad!

Ako ste ljubitelj nostalgije, oduševit će vas plastična ploča Bicycle (Freedom Machine), koja ne samo da impresionira svojim šarenim dizajnom, već i kvalitetom materijala i dizajna. Dimenzije plastične ploče marke Postershop su 30×20 cm.


Postershop plakat Coca-Cola boce
108,90 Kn

Plakat Coca-Cola boce je od metala. Dekorativni plakat dimenzija 25 × 50 cm. Prikazuje razvoj bova Coca-Cole od 1899. godine.


Postershop plastična kutija za pohranu Vespa
71,17 Kn

56,81 Kn

Plastična kutija za pohranu Vespa elegantni dodatak za svaki dom i garažu. Izrađena je od kvalitetne plastike pod markom Postershop. Ispred je opremljena logotipom Vespa te sa malim ilustracijama sa strane. Pogodana je za spremanje raznih sitnih predmeta.


Postershop plastična ploča s natpisom: Best Cheeseburger in Town
79,77 Kn

54,50 Kn

Lijepa dekoracija za zid izrađena je od kvalitetne plastike s trakom, koja je zapravo plastična površina. Ploča ima 4 otvora, koji se koriste za lako pričvršćivanje ploče na zid. Postershop plastična ploča s natpisom: Best Cheeseburger in Town je poseban dodatak za svaki stan. Daje osjećaj Amerike vašem domu


Postershop plastična ploča s natpisom: Kawasaki Parking Only
125,45 Kn

93,86 Kn

Plastični tablica s natpisom Kawasaki Parking Samo od visoko-kvalitetne plastike dat će vam savršenu atmosferu utrke gdje god je objesili. Dizajn robne marke Postershop u crnoj i bijeloj boji s karakterističnim crvenim fontom. Dimenzije tablice su 30×40 cm.


Postershop plastična ploča s natpisom: Mercedes-Benz 300 SL
79,77 Kn

59,86 Kn

Lijepa dekoracija za zid ** izrađena je od kvalitetne plastike s trakom, koja je zapravo plastična površina. Ploča ima **4 otvora, koji se koriste za lako pričvršćivanje ploče na zid. Postershop plastična ploča s natpisom: Mercedes-Benz 300 SL je odlična dekoracija za ljubitelje automobila.


Postershop plastična ploča s natpisom: Vespa Garage
125,45 Kn

93,86 Kn

Plastična ploča s natpisom Vespa Talijanski Classic izrađen je od visokokvalitetne plastike s plakatom i prepoznatljivom markom Postershop. Obogatiti će svako mjesto, na koje ju postavite. Tablica ima dimenzije 40×30 cm.


Postershop Postershop znak 20 x 30 cm Beware
81,71 Kn

59,86 Kn

Zabavan znak s upozorenjem Beware of the cat možete postaviti na vrata svog doma i upozoriti sve koji vam dolaze u goste. Dimenzije znaka su 20 × 30 cm-


Postershop posuda sa spojnicom Vespa (The Italian Classic)
71,15 Kn

55,25 Kn

Posudica s motivom motora je izrađena od kvalitetnog materijala i ima praktičnu spojnicu marke Postershop. Zbog svog zanimljivog potiska ne samo da će poslužiti za pohranu hrane i drugih stvari, već će postati i prekrasan ukras.


Postershop Termometar - Route 66 (Bike Map)
79,86 Kn

61,34 Kn

Originalni retro termometar sa skalom Celzijusa ili Fahrenheita izrađen je od visokokvalitetnog lima. Ima 2 otvora, koji se koriste za lako pričvršćivanje termometra na zid. Postershop Termometar – Route 66 (Bike Map) je pogodan za unutarnju i vanjsku uporabu.


Postershop plastična ploča s natpisom: Vespa The Italian Classic
79,73 Kn

59,86 Kn

Plastična ploča s natpisom Vespa Talijanski Classic izrađen je od visokokvalitetne plastike s plakatom i prepoznatljivom markom Postershop. Tablica veličine 20×30 cm prikazuje moderan skuter Vespu na pozadini s bojama talijanske zastave.


Postershop Závěsná cedule Welcome
52,43 Kn

41,66 Kn

Závěsná plechová cedule Welcome umístěná na dveřích vašeho domu každému napoví, koho musí návštěvník milovat, aby byl přivítán také domácím mazlíčkem. Rozměry cedule činí 20 × 10 cm.