REAbags putni kovčeg B.HPPY S
769,30 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Putni kovčeg, kojeg kada vidite podsjetit će vas na miran odmor, to je B.HPPY! Izvorni model će zbog otpornog materijala biti s vama na svakom putovanju.


REAbags putni kovčeg Cities Western Gear
295,70 Kn

Ročna prtljaga, koja je cjenovno dostupna za svakoga. Osim toga opremljen je s kvalitetnim linijskim **kotačima s metalnim ležajem **, s iznimno laganom konstrukcijom, koja je izrađena od 600D poliestra, koji je otporan na udarce.


REAbags torba za prijenosno računalo/notebook Aerolite LB17
334,40 Kn

Crna torba za prijenosno računalo iz kolekcije Aerolite Business je podijeljena u dva glavna odjeljka i nudi mogućnost zatvaranja na zatvarač. Polovica torbe je dodatno obložena i služi za pohranu prijenosnog računala, dok druga polovica služi pohranjivanju dokumenata. Na prednjoj strani torbe ćete naći džep s organizatorom, pretince za olovke, posjetnice i druge male predmete. Torba ima podesivi i odvojivi remen, koji je namijenjen za nošenje preko ramena.


REAbags putna torba Cities, 32 l, crna
125,40 Kn

Putna torba Cities ima glavni pretinac, dva bočna i jedan prednji džep. Ručke sa zatvaranjem na čičak, koje se koristi za nošenje. To također uključuje i podesivu naramenica.


REAbags putni kofer Aerolite T-202/1 S
621 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Praktičan kofer Aerolite zbog svoje veličine, mnoge aviokompanije smatraju ručnom prtljagom. Kofer ima volumen od 35 litara i osiguran je kodnim zaključavanjem te je opremljen s dva kotačateleskopskom ručkom. S vanjske strane ima dva džepa sa zatvaračem, od kojih je jedan namijenjen za prijenosno računalo. Idealan izbor za bilo koji poslovni put!


REAbags putni kofer Aerolite T-9378/3-S
525 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Mali kofer Aerolite s volumenom od 33 litre, zbog svoje veličine, može se koristiti kao osobna prtljaga. Kofer je osiguran s ključanicom na šifru, opremljen je s četiri dvostruka kotačateleskopskom ručkom. S vanjske strane ima 2 džepa koji omogućuju organizaciju malih stvari.


REAbags putni kofer za prijenosno računalo/notebook Aerolite WLB31
508 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Mala ručna prtljaga Aerolite je odlična za službena putovanja. Kofer je opremljen s obloženim džepom za prijenosno računaloorganizatorom za pisane dokumente, posjetnica i preostale potrepštine. Ima i teleskopsku ručku, kotače i odjeljak za zaključavanje.


REAbags putni kofer za prijenosno računalo/notebook Aerolite WLB41
623 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Mala ručna prtljaga Aerolite je odlična za službena putovanja. Ima obložen odjeljak za prijenosno računalo i glavni odjeljak za osobne stvari s volumenom 36l. Na prednjoj strani torbe nalazi se džep na zatvarač i organizator za pisane dokumente i posjetnice.


REAbags putni kovčeg B.HPPY Home Sweet Pineapple, S
581 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Svijetlo žuti kovčeg s veselim motivom ananasa nudi volumen od 33 l, izrađen je od otporne ABS plastike i opremljen je s dva rotirajuća kotača, sklopivom ručicom i zaštitnom bravom. Unutrašnjost kovčega može se podijeliti pomoću tekstilnih pregrada na zatvarač, koji s elastičnim trakama omogućuju zaštitu sadržaja.


REAbags putni kovčeg B.HPPY Two In A Melon, L
748 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Veliki kovčeg B.HPPY sa šarenim ljetnim uzorkom i prostranim unutarnjim prostorom s volumenom od 91 litre. Izrađen je od tvrde, a izdržljive ABS plastike i dolazi s četiri rotirajuća kotača, sklopivom ručicom i bravom na kod. Unutrašnjost kovčega može se podijeliti pomoću tekstilnih pregrada na zatvarač, koji s elastičnim trakama omogućuju zaštitu sadržaja.


REAbags putni kovčeg B.HPPY Two In A Melon, S
581 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Praktični kovčeg s veselim ljetnim dizajnom ima volumen od 33 l, izrađen je od otporne ABS plastike, opremljen s dva kotača, sklopivom ručicom i bravom na kod. Unutrašnjost kovčega može se podijeliti pomoću tekstilnih pregrada na zatvarač, koji s elastičnim trakama omogućuju zaštitu sadržaja.


REAbags ženska torbica JAZZI 3151
119,40 Kn

Ženska torba iz kolekcije Jazzi nudi volumen od 31 l i izrađena je od visoko kvalitetne tkanine. Torba je u skladu s dimenzijama ručne prtljage i idealna je pratnja za plažu, bazen ili male kupnje.


REAbags komplet putnih kovčega B.HPPY Go Flamingo
2.128 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Set tirkiznih kovčega iz ljetne kolekcije B.HPPY sastoji se od tri kofera različitih veličina. Kovčega za ručnu prtljagu s volumenom od 33 l može se koristiti za kratke ili poslovne izlete, uključujući kovčeg s volumenom 60 i 91 l, savršeno će biti praktičan za cijelu vašu obitelj.


REAbags putna torba Jazzi 2164
177,40 Kn

Putna torba sa sofisticiranim uzorkom iz kolekcije Jazzy izrađena je od platna i ima detalje od smeđe kože. Volumen joj je 36 litara. Unutrašnjost torbe je opremljena s praktičnim džepovima, u isto vrijeme, također ima podesivu ručnu traku, koja se može ukloniti.


REAbags putni kofer Aerolite T-9378/3-M
592 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kofer srednje veličine Aerolite s kapacitetom od 67 litara može se proširiti do 80 litara, a omogućuje vam da u kofer spremite sve potrebno za godišnji odmor. Kofer je osiguran s ključanicom na šifru, opremljen je s četiri dvostruka kotačateleskopskom ručkom. S vanjske strane ima 2 džepa, koja omogućuju organizaciju malih stvari.


REAbags putni kofer, B.HPPY Go Flamingo "S"
673,99 Kn

578 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Tirkizni kofer B.HPPY s ružičastim flamingosima nudi volumen od 33 l. Materijal, u obliku ABS plastike, je vrlo čvrst i otporan na udarce. Kućište je opremljeno s dva velika kotača, ručicom za izvlačenje i zatvaranjem na šifru. Unutrašnjost kovčega može se podijeliti pomoću tekstilne barijere na zatvaraču, koja sa elastičnim trakama štiti sadržaj.


REAbags putni kovčeg B.HPPY B.HPPY Two In A Melon, M
752 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kovčeg u ljetnim bojama s dorađenim oblikom ima volumen od 60 litara i izrađen je od izdržljive ABS plastike te je opremljen s četiri rotirajuća kotača, sklopivu ručku i sigurnosnu bravu. Unutrašnjost kovčega može se podijeliti pomoću tekstilnih pregrada na zatvarač, koji s elastičnim trakama omogućuju zaštitu sadržaja.


REAbags putni kovčeg B.HPPY Go Flamingo, L
747 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Putni kovčeg B.HPPY s šarenim ljetnim dizajnom zahvaljujući volumenu od 91 l bit će odličan za sve vaše ljetne dugotrajne avanture. Izrađen je od tvrde, a izdržljive ABS plastike i dolazi s četiri rotirajuća kotača, sklopivom ručicom i bravom na kod. Unutrašnjost kovčega može se podijeliti pomoću tekstilnih pregrada na zatvarač, koji s elastičnim trakama omogućuju zaštitu sadržaja.


REAbags putni kovčeg B.HPPY Home Sweet Pineapple, M
658 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Putni kovčeg B.HPPY u svijetlo žutoj boji s motivom ananasa s kapacitetom od 60 l, je izrađen od otporne ABS plastike te je opremljen s četiri rotirajuća kotača, ima sklopivu ručicu i zaštitnu bravu. Unutrašnjost kovčega može se podijeliti pomoću tekstilnih pregrada na zatvarač, koji s elastičnim trakama omogućuju zaštitu sadržaja.