REAbags putna torba Cities, 32 l, crna
134,40 Kn

Putna torba Cities ima glavni pretinac, dva bočna i jedan prednji džep. Ručke sa zatvaranjem na čičak, koje se koristi za nošenje. To također uključuje i podesivu naramenica.

REAbags putni kofer za prijenosno računalo/notebook Aerolite WLB41
644 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Mala ručna prtljaga Aerolite je odlična za službena putovanja. Ima obložen odjeljak za prijenosno računalo i glavni odjeljak za osobne stvari s volumenom 36l. Na prednjoj strani torbe nalazi se džep na zatvarač i organizator za pisane dokumente i posjetnice.

REAbags putni kovčeg Cities Western Gear
295,70 Kn

Posljednji komad!

Ročna prtljaga, koja je cjenovno dostupna za svakoga. Osim toga opremljen je s kvalitetnim linijskim **kotačima s metalnim ležajem **, s iznimno laganom konstrukcijom, koja je izrađena od 600D poliestra, koji je otporan na udarce.

REAbags putni kofer za prijenosno računalo/notebook Aerolite WLB31
526 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Mala ručna prtljaga Aerolite je odlična za službena putovanja. Kofer je opremljen s obloženim džepom za prijenosno računaloorganizatorom za pisane dokumente, posjetnica i preostale potrepštine. Ima i teleskopsku ručku, kotače i odjeljak za zaključavanje.

REAbags putni kofer Aerolite T-202/1 S
644 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Praktičan kofer Aerolite zbog svoje veličine, mnoge aviokompanije smatraju ručnom prtljagom. Kofer ima volumen od 35 litara i osiguran je kodnim zaključavanjem te je opremljen s dva kotačateleskopskom ručkom. S vanjske strane ima dva džepa sa zatvaračem, od kojih je jedan namijenjen za prijenosno računalo. Idealan izbor za bilo koji poslovni put!

REAbags putni kofer Aerolite T-9378/3-S
534 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Mali kofer Aerolite s volumenom od 33 litre, zbog svoje veličine, može se koristiti kao osobna prtljaga. Kofer je osiguran s ključanicom na šifru, opremljen je s četiri dvostruka kotačateleskopskom ručkom. S vanjske strane ima 2 džepa koji omogućuju organizaciju malih stvari.

REAbags putni kovčeg B.HPPY S
769,30 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Putni kovčeg, kojeg kada vidite podsjetit će vas na miran odmor, to je B.HPPY! Izvorni model će zbog otpornog materijala biti s vama na svakom putovanju.

REAbags putni kovčeg B.HPPY Two In A Melon, L
762 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Veliki kovčeg B.HPPY sa šarenim ljetnim uzorkom i prostranim unutarnjim prostorom s volumenom od 91 litre. Izrađen je od tvrde, a izdržljive ABS plastike i dolazi s četiri rotirajuća kotača, sklopivom ručicom i bravom na kod. Unutrašnjost kovčega može se podijeliti pomoću tekstilnih pregrada na zatvarač, koji s elastičnim trakama omogućuju zaštitu sadržaja.

REAbags torba za prijenosno računalo/notebook Aerolite LB17
338,90 Kn

Crna torba za prijenosno računalo iz kolekcije Aerolite Business je podijeljena u dva glavna odjeljka i nudi mogućnost zatvaranja na zatvarač. Polovica torbe je dodatno obložena i služi za pohranu prijenosnog računala, dok druga polovica služi pohranjivanju dokumenata. Na prednjoj strani torbe ćete naći džep s organizatorom, pretince za olovke, posjetnice i druge male predmete. Torba ima podesivi i odvojivi remen, koji je namijenjen za nošenje preko ramena.