REAbags torba za prijenosno računalo/notebook Aerolite LB17
334,90 Kn

Posljednji komad!

Crna torba za prijenosno računalo iz kolekcije Aerolite Business je podijeljena u dva glavna odjeljka i nudi mogućnost zatvaranja na zatvarač. Polovica torbe je dodatno obložena i služi za pohranu prijenosnog računala, dok druga polovica služi pohranjivanju dokumenata. Na prednjoj strani torbe ćete naći džep s organizatorom, pretince za olovke, posjetnice i druge male predmete. Torba ima podesivi i odvojivi remen, koji je namijenjen za nošenje preko ramena.


REAbags putni kovčeg Cities Western Gear
295,70 Kn

Ročna prtljaga, koja je cjenovno dostupna za svakoga. Osim toga opremljen je s kvalitetnim linijskim **kotačima s metalnim ležajem **, s iznimno laganom konstrukcijom, koja je izrađena od 600D poliestra, koji je otporan na udarce.


REAbags putna torba Cities, 32 l, crna
125,90 Kn

Putna torba Cities ima glavni pretinac, dva bočna i jedan prednji džep. Ručke sa zatvaranjem na čičak, koje se koristi za nošenje. To također uključuje i podesivu naramenica.


REAbags putni kofer Aerolite T-202/1 S
623 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Praktičan kofer Aerolite zbog svoje veličine, mnoge aviokompanije smatraju ručnom prtljagom. Kofer ima volumen od 35 litara i osiguran je kodnim zaključavanjem te je opremljen s dva kotačateleskopskom ručkom. S vanjske strane ima dva džepa sa zatvaračem, od kojih je jedan namijenjen za prijenosno računalo. Idealan izbor za bilo koji poslovni put!


REAbags putni kofer Aerolite T-9378/3-S
526 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Mali kofer Aerolite s volumenom od 33 litre, zbog svoje veličine, može se koristiti kao osobna prtljaga. Kofer je osiguran s ključanicom na šifru, opremljen je s četiri dvostruka kotačateleskopskom ručkom. S vanjske strane ima 2 džepa koji omogućuju organizaciju malih stvari.


REAbags putni kofer za prijenosno računalo/notebook Aerolite WLB31
510 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Mala ručna prtljaga Aerolite je odlična za službena putovanja. Kofer je opremljen s obloženim džepom za prijenosno računaloorganizatorom za pisane dokumente, posjetnica i preostale potrepštine. Ima i teleskopsku ručku, kotače i odjeljak za zaključavanje.


REAbags putni kofer za prijenosno računalo/notebook Aerolite WLB41
624 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Mala ručna prtljaga Aerolite je odlična za službena putovanja. Ima obložen odjeljak za prijenosno računalo i glavni odjeljak za osobne stvari s volumenom 36l. Na prednjoj strani torbe nalazi se džep na zatvarač i organizator za pisane dokumente i posjetnice.


REAbags putni kovčeg B.HPPY S
769,30 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Putni kovčeg, kojeg kada vidite podsjetit će vas na miran odmor, to je B.HPPY! Izvorni model će zbog otpornog materijala biti s vama na svakom putovanju.


REAbags komplet putnih kovčega B.HPPY Go Flamingo
2.120 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Set tirkiznih kovčega iz ljetne kolekcije B.HPPY sastoji se od tri kofera različitih veličina. Kovčega za ručnu prtljagu s volumenom od 33 l može se koristiti za kratke ili poslovne izlete, uključujući kovčeg s volumenom 60 i 91 l, savršeno će biti praktičan za cijelu vašu obitelj.


REAbags putna torba Jazzi 2164
176,40 Kn

Putna torba sa sofisticiranim uzorkom iz kolekcije Jazzy izrađena je od platna i ima detalje od smeđe kože. Volumen joj je 36 litara. Unutrašnjost torbe je opremljena s praktičnim džepovima, u isto vrijeme, također ima podesivu ručnu traku, koja se može ukloniti.


REAbags putni kofer Aerolite T-9378/3-M
590 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kofer srednje veličine Aerolite s kapacitetom od 67 litara može se proširiti do 80 litara, a omogućuje vam da u kofer spremite sve potrebno za godišnji odmor. Kofer je osiguran s ključanicom na šifru, opremljen je s četiri dvostruka kotačateleskopskom ručkom. S vanjske strane ima 2 džepa, koja omogućuju organizaciju malih stvari.


REAbags putni kofer, B.HPPY Go Flamingo "S"
673,99 Kn

576 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Tirkizni kofer B.HPPY s ružičastim flamingosima nudi volumen od 33 l. Materijal, u obliku ABS plastike, je vrlo čvrst i otporan na udarce. Kućište je opremljeno s dva velika kotača, ručicom za izvlačenje i zatvaranjem na šifru. Unutrašnjost kovčega može se podijeliti pomoću tekstilne barijere na zatvaraču, koja sa elastičnim trakama štiti sadržaj.


REAbags putni kovčeg B.HPPY B.HPPY Two In A Melon, M
749 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kovčeg u ljetnim bojama s dorađenim oblikom ima volumen od 60 litara i izrađen je od izdržljive ABS plastike te je opremljen s četiri rotirajuća kotača, sklopivu ručku i sigurnosnu bravu. Unutrašnjost kovčega može se podijeliti pomoću tekstilnih pregrada na zatvarač, koji s elastičnim trakama omogućuju zaštitu sadržaja.


REAbags putni kovčeg B.HPPY Go Flamingo, L
744 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Putni kovčeg B.HPPY s šarenim ljetnim dizajnom zahvaljujući volumenu od 91 l bit će odličan za sve vaše ljetne dugotrajne avanture. Izrađen je od tvrde, a izdržljive ABS plastike i dolazi s četiri rotirajuća kotača, sklopivom ručicom i bravom na kod. Unutrašnjost kovčega može se podijeliti pomoću tekstilnih pregrada na zatvarač, koji s elastičnim trakama omogućuju zaštitu sadržaja.


REAbags putni kovčeg B.HPPY Home Sweet Pineapple, M
655 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Putni kovčeg B.HPPY u svijetlo žutoj boji s motivom ananasa s kapacitetom od 60 l, je izrađen od otporne ABS plastike te je opremljen s četiri rotirajuća kotača, ima sklopivu ručicu i zaštitnu bravu. Unutrašnjost kovčega može se podijeliti pomoću tekstilnih pregrada na zatvarač, koji s elastičnim trakama omogućuju zaštitu sadržaja.


REAbags putni kovčeg B.HPPY Home Sweet Pineapple, S
581 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Svijetlo žuti kovčeg s veselim motivom ananasa nudi volumen od 33 l, izrađen je od otporne ABS plastike i opremljen je s dva rotirajuća kotača, sklopivom ručicom i zaštitnom bravom. Unutrašnjost kovčega može se podijeliti pomoću tekstilnih pregrada na zatvarač, koji s elastičnim trakama omogućuju zaštitu sadržaja.


REAbags putni kovčeg B.HPPY Two In A Melon, L
753 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Veliki kovčeg B.HPPY sa šarenim ljetnim uzorkom i prostranim unutarnjim prostorom s volumenom od 91 litre. Izrađen je od tvrde, a izdržljive ABS plastike i dolazi s četiri rotirajuća kotača, sklopivom ručicom i bravom na kod. Unutrašnjost kovčega može se podijeliti pomoću tekstilnih pregrada na zatvarač, koji s elastičnim trakama omogućuju zaštitu sadržaja.


REAbags putni kovčeg B.HPPY Two In A Melon, S
582 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Praktični kovčeg s veselim ljetnim dizajnom ima volumen od 33 l, izrađen je od otporne ABS plastike, opremljen s dva kotača, sklopivom ručicom i bravom na kod. Unutrašnjost kovčega može se podijeliti pomoću tekstilnih pregrada na zatvarač, koji s elastičnim trakama omogućuju zaštitu sadržaja.


REAbags ženska torbica JAZZI 3151
118,90 Kn

Ženska torba iz kolekcije Jazzi nudi volumen od 31 l i izrađena je od visoko kvalitetne tkanine. Torba je u skladu s dimenzijama ručne prtljage i idealna je pratnja za plažu, bazen ili male kupnje.