SunDirect klasični digitalni termostat SD-T4001-25%
519,57 Kn

389 Kn

Odlična cijena

SunDirect klasični termostat se priključi u utičnicu te je veoma jednostavan za korištenje. Izlazni napon termostata iznosi 230 V, a temperatura se može namjestiti između 5 i 35 °C.


SunDirect IR grijača ploča IC900-Plus, bez okvira
2.670,71 Kn

2.349 Kn
+ besplatna isporuka

Odlična cijena

Infracrveni panel za grijanje Sundirect IC900-Plus radi sa snagom od 900 W i sposoban je osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s vijekom trajanja do 30 godina, a IC serija nudi infracrveni panel za grijanje koji je jednostavan, jeftin i elegantan. IR paneli su izvrsna investicija za grijanje koja će vas grijati dugi niz godina i isplatit će vam se za samo nekoliko mjeseci!


SunDirect IR grijača ploča Pe1000-Plus-27%
2.373,14 Kn

1.719 Kn
+ besplatna isporuka

Odlična cijena

Infracrveni panel za grijanje Sundirect PE1000Plus radi sa snagom od 1000 W i može osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s vijekom trajanja do 30 godina. Zahvaljujući jednostavnoj instalaciji, panel ne zahtijeva nikakve troškove instalacije i održavanja. Kako grijanje ne stvara prašinu, te ploče imaju pozitivan učinak na vaše zdravlje. IR paneli su izvrsna investicija za grijanje koja će vas grijati dugi niz godina i isplatit će vam se za samo nekoliko mjeseci!


SunDirect IR grijača ploča PE540-Plus
1.777,99 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Infracrveni panel za grijanje Sundirect PE540Plus radi sa snagom od 540 W i može osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s vijekom trajanja do 30 godina. Zahvaljujući jednostavnoj instalaciji, panel ne zahtijeva nikakve troškove instalacije i održavanja. Kako grijanje ne stvara prašinu, te ploče imaju pozitivan učinak na vaše zdravlje. IR paneli su izvrsna investicija za grijanje koja će vas grijati dugi niz godina i isplatit će vam se za samo nekoliko mjeseci!


SunDirect IR grijača ploča PE700-Plus-22%
1.926,78 Kn

1.489 Kn
+ besplatna isporuka

Odlična cijena

Infracrveni panel za grijanje Sundirect PE700Plus radi sa snagom od 700 W i može osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s vijekom trajanja do 30 godina. Zahvaljujući jednostavnoj instalaciji, panel ne zahtijeva nikakve troškove instalacije i održavanja. Kako grijanje ne stvara prašinu, te ploče imaju pozitivan učinak na vaše zdravlje. IR paneli su izvrsna investicija za grijanje koja će vas grijati dugi niz godina i isplatit će vam se za samo nekoliko mjeseci!


SunDirect termostat Smart 1.0.
482,81 Kn

Posljednji komad!

Sundirect Smart 1.0 je bežični termostat dizajniran da funkcionira zajedno s infracrvenim grijaćim pločama Sundirect Plus Plus za izravno povezivanje, bez sučelja. Budući da radi na baterije, može biti samostojeći i može se koristiti kao daljinski upravljač ili pričvršćen na zid.


SunDirect termostat Smart 1.0. Pro
885,28 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Sundirect Smart 1.0 Pro je bežični termostat dizajniran za rad u kombinaciji s infracrvenim pločama za grijanje Sundirect Plus. Namijenjen je zahtjevnijim i naprednijim korisnicima.


SunDirect IC grijača ploča IC700-Plus, bez okvira
2.447,53 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Sundirect IC700-Plus infracrvena grijača ploča radi sa snagom od 700 W i sposobna je osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s vijekom trajanja do 30 godina, a IC serija nudi korisniku infracrvenu grijaču ploču koja je jednostavna, diskretna i elegantna. IR paneli su izvrsna investicija za grijanje koja će vas grijati dugi niz godina i isplatit će vam se za samo nekoliko mjeseci!


SunDirect IR grijača ploča IC1100-Plus, bez okvira
2.819,49 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Infracrveni panel za grijanje Sundirect IC1100-Plus radi sa snagom od 1100 W i sposoban je osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s vijekom trajanja do 30 godina, a IC serija nudi infracrveni panel za grijanje koji je jednostavan, jeftin i elegantan. IR paneli su izvrsna investicija za grijanje koja će vas grijati dugi niz godina i isplatit će vam se za samo nekoliko mjeseci!


SunDirect IR grijaća ploča MD450-Plus, ogledalo
2.224,35 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Infracrvena grijaća ploča s ogledalom Sundirect MD450-Plus radi sa snagom od 450 W i može osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s vijekom trajanja do 30 godina. IR paneli su izvrsna investicija za grijanje koja će vas grijati dugi niz godina i isplatiti će vam se za samo nekoliko mjeseci! oni zrače elegancijom i daju jasan odraz.


SunDirect IR grijaća ploča MD650-Plus, ogledalo
2.521,92 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Infracrvena grijaća ploča s ogledalom Sundirect MD650-Plus radi sa snagom od 650 W i može osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s vijekom trajanja do 30 godina. IR paneli su izvrsna investicija za grijanje koja će vas grijati dugi niz godina i isplatiti će vam se za samo nekoliko mjeseci! oni zrače elegancijom i daju jasan odraz.


SunDirect IR grijača ploča PE350-Plus-29%
1.553,39 Kn

1.099 Kn
+ besplatna isporuka

Odlična cijena

Infracrveni panel za grijanje Sundirect PE350Plus radi sa snagom od 350 W i može osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s vijekom trajanja do 30 godina. Zahvaljujući jednostavnoj instalaciji, panel ne zahtijeva nikakve troškove instalacije i održavanja. Kako grijanje ne stvara prašinu, te ploče imaju pozitivan učinak na vaše zdravlje. IR paneli su izvrsna investicija za grijanje koja će vas grijati dugi niz godina i isplatit će vam se za samo nekoliko mjeseci!


SunDirect IR grijača ploča PE380-Plus-29%
1.554,81 Kn

1.099 Kn
+ besplatna isporuka

Odlična cijena

Infracrveni panel za grijanje Sundirect PE380Plus radi sa snagom od 380 W i može osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s vijekom trajanja do 30 godina. Zahvaljujući jednostavnoj instalaciji, panel ne zahtijeva nikakve troškove instalacije i održavanja. Kako grijanje ne stvara prašinu, te ploče imaju pozitivan učinak na vaše zdravlje. IR paneli su izvrsna investicija za grijanje koja će vas grijati dugi niz godina i isplatit će vam se za samo nekoliko mjeseci!


SunDirect staklena IR grijaća ploča GD500
2.251,47 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Staklene infracrvene grijaće ploče SunDirect su izrađene od izuzetno kvalitetnog kaljenog sigurnosnog stakla te ujedinjuju sofisticirani dizajn te optimalnu sigurnosnu i energetsku učinkovitost. Njihov lijep oblik i sjaj će vašem domu ili uredu dodati elegantnost i veću udobnost. Ova serija se odlično uklapa u moderne prostore i ispunjuje potrebe 21. stoljeća.


SunDirect IR grijača ploča IC400-Plus, bez okvira
2.224,35 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Infracrveni panel za grijanje Sundirect IC400-Plus radi sa snagom od 400 W i sposoban je osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s vijekom trajanja do 30 godina, a IC serija nudi infracrveni panel za grijanje koji je jednostavan, jeftin i elegantan. IR paneli su izvrsna investicija za grijanje koja će vas grijati dugi niz godina i isplatit će vam se za samo nekoliko mjeseci!


SunDirect IR grijaća ploča TH400, dva držača za ručnike
1.852,39 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

IR grijaća ploča Sundirect TH400 je pravi izbor za grijanje vaše kupaonice. Opremljen je s dva profila od nehrđajućeg čelika koji drže ručnike i omogućuju brže sušenje ručnika. Radi sa snagom od 400 W i sposoban je osigurati zdravo, sigurno i ekonomično grijanje s životnim vijekom do 30 godina.