Vango set pribora za jelo Foldable Water Carrier 8L
113 Kn

78,70 Kn

Posljednji komad!

Set pribora za jelo izrađen je od nehrđajućeg čelika i sadrži po 4 komada vilica, noževa i žlica. Ambalaža od tkanine ima petlju koja drži pribor za jelo na mjestu. Vango Family Cutlery Set je odličan za kampiranje.


Vango vreća za spavanje Infinity Single
401 Kn

287,90 Kn

Posljednji komad!

Vreća za spavanje ** sa sintetičkom podlogom uključuje ušiven naslon za glavu za udobno spavanje. **Dvosmjernim zatvaračem za optimalnu prozračnost može se upravljati izvana, iznutra, odozdo i odozgo. Vango Infinity Single je izrađena od mekane i izdržljive tkanine.


Vango vreća za spavanje Kanto 250
343 Kn

248,90 Kn

Posljednji komad!

Vreća za spavanje sa sintetičkim punjenjem ima sustav Auto-lock, koji sprječava nenamjerno otvaranje zatvarača noću. Sadrži izolaciju ThermoLock Pro izrađenu od šupljih vlakana, koja je propusna i topla. Vango Kanto 250 ima viseće dijelove koji olakšavaju sušenje.


Vango vreća za spavanje Trek 3 Short
239 Kn

170,90 Kn

Omogućuje ugodno spavanje na putovanjima ili nudi mjesto za opuštanje – madrac na automatsko napuhivanje Vango Trek 3 Short ima malu težinu 640 g i male dimenzije 51 × 122 × 3 cm. Madrac ima protuklizni uzorak koji sprječava klizanje vreće za tijekom spavanja. Komfor pruža 3 cm pjena s dijamantnim izrezima.


Vango električni grijač vode Stainless Steel with folding handle, 1,6 L
104 Kn

73,44 Kn

Grijač vode s volumenom 1,6 l izrađen je od nehrđajućeg čelika i ima sklopivu ručku koja je otporna na visoke temperature. Sadrži poklopac koji se može skinuti za jednostavno čišćenje i punjenje. Ima sustav koji blokira protok pri prolijevanju. Vango Stainless Steel kettle with folding handle, 1,6 l ima zviždaljku.


Vango madrac Single Flocked Airbed
156 Kn

114,90 Kn

Ponudite svojim gostima udoban prostor za spavanje ili uživajte u spavanju na putovanju s kvalitetnim madracem na napuhavanje Vango Single Flocked Airbed od otpornih materijala , s mekom površinom i ventilom za brzo napuhavanje i pražnjenje. Nosivost madraca je 120 kg, njegove dimenzije su 20 × 191 × 73 cm.


Vango plinski štednjak za kampiranje Diner Cooker
923 Kn

633 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Praktičan plinski štednjak s 3 plamenika. Vango Diner Cooker ima visoki toplinski kapacitet i zbog plamenika od nehrđajućeg čelika lako se čisti. Prednost je individualna kontrola plamena svakog plamenika i ugodno piezo paljenje.


Vango termosica Magma Flask, 1000 ml
127 Kn

93,11 Kn

Termosica za putovanje s volumenom 1 l ima ugrađenu šalicu za piće s plastičnim rubom. Ima dvoslojnu vakuumsku konstrukciju s unutarnjim bakrenim slojem, koji piće održava toplim ili hladnim. Vango Magma Flask 1000 ml je bez BPA.


Vango termosica Magma Flask, 750 ml
121 Kn

90,06 Kn

Termosica za putovanje s volumenom 0,75 l ima ugrađenu šalicu za piće s plastičnim rubom. Ima dvoslojnu vakuumsku konstrukciju s unutarnjim bakrenim slojem, koji piće održava toplim ili hladnim. Vango Magma Flask 750 ml je bez BPA.


Vango termosica Magma Mug Short, 240 ml
113 Kn

81,75 Kn

Termo šalica s volumenom 240 ml ima bakreni sloj koji osigurava odličnu izolaciju. Ima poklopac koji čini sadržaj šalice sigurnim od prolijevanja. Vango Magma Mug Short, 240 ml održava vaš napitak hladnim ili toplim dugo vremena.


Vango termosica Magma Mug Short, 380 ml
127 Kn

93,85 Kn

Termo šalica s volumenom 380 ml ima bakreni sloj koji osigurava odličnu izolaciju. Ima poklopac koji čini sadržaj šalice sigurnim od prolijevanja. Vango Magma Mug Short, 380 ml održava vaš napitak hladnim ili toplim dugo vremena.


Vango vreća za spavanje Atlas Square
259 Kn

179,40 Kn

Vreća za spavanje sa sintetičkim punjenjem sadrži naslon za glavu za ugodno spavanje i sustav Auto-lock koji sprječava otvaranje zatvarača tijekom spavanja.
Izolacija ne zadržava vlagu i povećava otpornost. Vango Atlas Square je prošivena i iznimno topla.


Vango vreća za spavanje Aurora Double
1.238 Kn

863 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Vreća za spavanje za 2 osobe sa sintetičkim punjenjem ima sustav Auto-lock, koji sprječava slučajno otvaranje zatvarača noću. Sadrži izolaciju ThermoLock Pro sa šupljim vlaknima, koja su mekana i topla. Vango Aurora Double ima dvostruki zatvarač.


Vango vreća za spavanje Aurora XL
921 Kn

634 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Vreća za spavanje sa sintetičkim punjenjem ima sustav Auto-lock, koji sprječava nenamjerno otvaranje zatvarača noću. Sadrži izolaciju ThermoLock Pro sa šupljim vlaknima, koja su mekana i topla. Vango Aurora XL je izrađena od mekane i izdržljive tkanine.


Vango vreća za spavanje Ember Junior
199 Kn

137,90 Kn

Vreća za spavanje ** sa sintetičkom podlogom uključuje ušiven naslon za glavu za udobno spavanje. **Patent s obje strane omogućuje prozračivanje s dna, dok je gornja polovica zatvorena. Vango Ember Junior je kraće dužine pa je pogodna za mlađe.


Vango vreća za spavanje Infinity Hooded
430 Kn

304,40 Kn

Vreća za spavanje ** sa sintetičkom podlogom uključuje ušiven naslon za glavu za udobno spavanje. **Dvosmjernim zatvaračem za optimalnu prozračnost može se upravljati izvana, iznutra, odozdo i odozgo. Vango Infinity Single je izrađena od mekane i izdržljive tkanine.


Vango vreća za spavanje Kanto 250S
343 Kn

255,90 Kn

Vreća za spavanje sa sintetičkim punjenjem ima sustav Auto-lock, koji sprječava nenamjerno otvaranje zatvarača noću. Sadrži izolaciju ThermoLock Pro izrađenu od šupljih vlakana, koja je propusna i topla. Vango Kanto 250 ima viseće dijelove koji olakšavaju sušenje.


Vango vreća za spavanje Latitude 200
574 Kn

412 Kn

Vreća za spavanje sa sintetičkim punjenjem ima sustav Auto-lock, koji sprječava nenamjerno otvaranje zatvarača noću. Podloga je poboljšana toplinskom izolacijom Thermal Embrace. Vango Latitude 200 ima viseće dijelove koji olakšavaju sušenje.


Vango vreća za spavanje Nitestar Alpha 250
401 Kn

284,90 Kn

Vreća za spavanje sa sintetičkim punjenjem ima sustav Auto-lock, koji sprječava nenamjerno otvaranje zatvarača noću. Sadrži izolaciju Alpha, koja je mekana i topla. Vango Nitestar Kanto 250 ima viseće dijelove koji olakšavaju sušenje.


Vango vreća za spavanje Nitestar Alpha 250S
401 Kn

276,40 Kn

Vreća za spavanje prikladna je do temperature od –21 ° C i ima sintetičko punjenje s Auto-lock sustavom, što sprječava nenamjerno otvaranje zatvarača noću. Sadrži izolaciju Alpha, koja je mekana i topla. Vango Nitestar Alpha 250S pogodna je za osobe do 175 cm.


Vango vreća za spavanje Planet 50
458 Kn

329,40 Kn

Vreća za spavanje sa sintetičkim punjenjem ima sustav Auto-lock, koji sprječava nenamjerno otvaranje zatvarača noću. Raspolaže antibakterijskim sredstvom protiv komaraca, koji odbija neželjene insekte. Vango Planet 50 je pogodna za osobe do 190 cm visine.


Vango vreća za spavanje Vario Single
690 Kn

469 Kn

Vreća za spavanje sa sintetičkim punjenjem ima sustav Auto-lock, koji sprječava nenamjerno otvaranje zatvarača noću. Sadrži izolaciju ThermoLock Pro sa šupljim vlaknima, koja su mekana i topla. Vango Vario Single ima kombinirani zatvarač.


Vango stolac na napuhavanje Inflatable Deluxe Flocked Chair
159 Kn

111,90 Kn

Stolac na napuhavanje, koji odgovara svakom interijeru kuće, također je odličan dodatak na kampiranju ili na glazbenom festivalu. Donji sloj je otporan na habanje, tako da ne morate brinuti jer se može koristiti u zatvorenom i na otvorenom. Obje opcije su dostupne. Vango Inflatable Deluxe Flocked Chair pogodna je za cijelu obitelj.


Vango vreća za spavanje Serenity Single
574 Kn

398 Kn

Vreća za spavanje ** sa sintetičkom podlogom uključuje ušiven naslon za glavu za udobno spavanje. **Dvosmjernim zatvaračem za optimalnu prozračnost može se upravljati izvana, iznutra, odozdo i odozgo. Vango Serenity Single je izrađena od mekane i izdržljive tkanine.