Woodwick mirisna svijeća Ambra i tamjan, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća s mirisom ambre, sandalovine i egzotičnih začina. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak do 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.


Woodwick mirisna svijeća Bijeli čaj i jasmin, 275 g
157,07 Kn

Svijeća s mirisom bijelog čaja i osvježavajućeg jasmina. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 60 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je sastavljena od prirodnog fitilja i razgradivog voska koji osigurava ekološku prihvatljivost.


Woodwick mirisna svijeća jabuka, 275 g
157,07 Kn

Svijeća s mirisom jabuke. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 60 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je sastavljena od prirodnog fitilja i razgradivog voska koji osigurava ekološku prihvatljivost.


Woodwick mirisna svijeća Jabuka, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća s mirisom jabuke. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.


Woodwick mirisna svijeća Večernji oniks, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća sa skrivenim mirisom jasmina, crne orhideje i sandalovine. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak do 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.


Woodwick srednje velika svijeća Lavender Spa (92492)
150,45 Kn

Woodwick svijeća Lavender Spa će vas razmaziti mirisom opojne mješavine lavande i eteričnog ulja eukaliptusa. Između ostalog se može pohvaliti i dugotrajno topivim voskom te prirodnom izradom od organskoga drva.


Woodwick srednje velika svijeća Seaside Mimosa (92085)
150,45 Kn

Woodwick svijeća Seaside Mimosa će vas razmaziti mirisom sočnih citrusa i pjenušavog, slasnog šampanjca. Između ostalog se može pohvaliti i dugotrajno topivim voskom te prirodnom izradom od organskoga drva.


Woodwick svijeća Mini, Fireside (98106)
82,68 Kn

Woodwick svijeće Fireside je jedan od prepoznatljivih mirisa proizvođača. Sastoji se od prirodne srži jantara, vetivara i mošusa, koji privlači trenutak ugodne večeri s gorućom toplom vatrom.


Woodwick mirisna svijeća Ambra i tamjan, 453,6 g
205,71 Kn

Svijeća s mirisom jantara i sandalovine, s podtonovima egzotičnog bilja. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 50 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je sastavljena od prirodnog fitilja i razgradivog voska koji osigurava ekološku prihvatljivost.


Woodwick mirisna svijeća Bijela tikovina, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća s mirisom jelke u kombinaciji sa sandalovinom, cedrom i hrastovim drvetom. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak do 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.


Woodwick mirisna svijeća Čistoća i udobnost, 275 g
157,07 Kn

Svijeća s mirisom čistog rublja, voća s dodirom mošusa. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 60 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je sastavljena od prirodnog fitilja i razgradivog voska koji osigurava ekološku prihvatljivost.


Woodwick mirisna svijeća Čistoća i udobnost, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća s mirisom čistog rublja, voća s dodirom mošusa. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.


Woodwick mirisna svijeća Jabuka, 453,6 g
205,71 Kn

Svijeća s mirisom jabuke. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 50 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je sastavljena od prirodnog fitilja i razgradivog voska koji osigurava ekološku prihvatljivost.


Woodwick mirisna svijeća Jelka, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća s mirisom svježe rezane jelke. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak do 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.


Woodwick mirisna svijeća Košara jabuka, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća s ugodnim mirisom jabuka, krušaka, bresaka s dodirom ljubičice i jasmina. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog **voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.


Woodwick mirisna svijeća Limunska trava i ljiljan, 275 g
157,07 Kn

Svijeća s mirisom limunske trave i ljiljana. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 60 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je sastavljena od prirodnog fitilja i razgradivog voska koji osigurava ekološku prihvatljivost.


Woodwick mirisna svijeća Morska sol i pamuk, 275 g
157,07 Kn

Svijeća s mirisom morskog vjetra, cvijeta pamuka i drveta. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 60 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je sastavljena od prirodnog fitilja i razgradivog voska koji osigurava ekološku prihvatljivost.


Woodwick mirisna svijeća Svježa kupina, 275 g
157,07 Kn

Svijeća s mirisom zrelih kupina, cimeta i vanilije. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 60 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je sastavljena od prirodnog fitilja i razgradivog voska koji osigurava ekološku prihvatljivost.


Woodwick mirisna svijeća Bijela tikovina, 275 g
157,07 Kn

Svijeća s mirisom jelke i tonovima sandalovine, cedrovine i drva hrasta. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 60 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je sastavljena od prirodnog fitilja i razgradivog voska koji osigurava ekološku prihvatljivost.


Woodwick mirisna svijeća Jesen, 275 g
158,30 Kn

143,88 Kn

Mirisna svijeća proizvođača WoodWick s mirisom jesenskih kolača gori do 60 sati. Svijeća je potpuno minimalističkog dizajna, zbog prirodnog fitilja, uz koju ćete se osjećati kao da sjedite pokraj kamina.


Woodwick mirisna svijeća Morska sol i pamuk, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća ** s mirisom morskog vjetra, cvijeta pamuka i drva. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog **voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.