Woodwick svijeća Mini, Fireside (98106)
82,68 Kn

Woodwick svijeće Fireside je jedan od prepoznatljivih mirisa proizvođača. Sastoji se od prirodne srži jantara, vetivara i mošusa, koji privlači trenutak ugodne večeri s gorućom toplom vatrom.

Woodwick Apple Basket svijeća 275 g - ukrasna vaza
194 Kn 149 Kn

Woodwick mirisna svijeća u ovalnoj staklenoj vazi s masivnim drvenim poklopcem. Kompletan drveni zid pukne pri gorenju i stvara osjećaj ugode. Neka vas očara aroma kruške, jabuke i breskve sa cvjetnim tonovima.

Woodwick Fireside svijeća 275 g - ukrasna vaza
194 Kn 149 Kn

Woodwick mirisna svijeća u ovalnoj staklenoj vazi s masivnim drvenim poklopcem. Kompletan drveni zid pukne pri gorenju i stvara osjećaj ugode. Neka vas očara miris jantara, vetivera i mošusa.

Woodwick Frasier Fir svijeća 275 g - ukrasna vaza
194 Kn 149 Kn

Woodwick mirisna svijeća u ovalnoj staklenoj vazi s masivnim drvenim poklopcem. Kompletan drveni zid pukne pri gorenju i stvara osjećaj ugode. Prepustite se aromi svježe rezanih jeli u hladnom zimskom jutru.

Woodwick Pomegranate svijeća 275 g - ukrasna vaza
194 Kn 149 Kn

Woodwick mirisna svijeća u ovalnoj staklenoj vazi s masivnim drvenim poklopcem. Kompletan drveni zid pukne pri gorenju i stvara osjećaj ugode. Neka vas očara aroma šipka s rumom.

Woodwick mirisna svijeća Ambra i tamjan, 453,6 g
205,71 Kn

Svijeća s mirisom jantara i sandalovine, s podtonovima egzotičnog bilja. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 50 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je sastavljena od prirodnog fitilja i razgradivog voska koji osigurava ekološku prihvatljivost.

Woodwick mirisna svijeća Ambra i tamjan, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća s mirisom ambre, sandalovine i egzotičnih začina. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak do 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.

Woodwick mirisna svijeća Bijela tikovina, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća s mirisom jelke u kombinaciji sa sandalovinom, cedrom i hrastovim drvetom. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak do 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.

Woodwick mirisna svijeća Bijeli čaj i jasmin, 275 g
157,07 Kn

Svijeća s mirisom bijelog čaja i osvježavajućeg jasmina. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 60 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je sastavljena od prirodnog fitilja i razgradivog voska koji osigurava ekološku prihvatljivost.

Woodwick mirisna svijeća Čistoća i udobnost, 275 g
157,07 Kn

Svijeća s mirisom čistog rublja, voća s dodirom mošusa. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 60 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je sastavljena od prirodnog fitilja i razgradivog voska koji osigurava ekološku prihvatljivost.

Woodwick mirisna svijeća Čistoća i udobnost, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća s mirisom čistog rublja, voća s dodirom mošusa. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.

Woodwick mirisna svijeća jabuka, 275 g
157,07 Kn

Svijeća s mirisom jabuke. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 60 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je sastavljena od prirodnog fitilja i razgradivog voska koji osigurava ekološku prihvatljivost.

Woodwick mirisna svijeća Jabuka, 453,6 g
205,71 Kn

Svijeća s mirisom jabuke. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 50 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je sastavljena od prirodnog fitilja i razgradivog voska koji osigurava ekološku prihvatljivost.

Woodwick mirisna svijeća Jabuka, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća s mirisom jabuke. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.

Woodwick mirisna svijeća Jelka, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća s mirisom svježe rezane jelke. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak do 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.

Woodwick mirisna svijeća Košara jabuka, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća s ugodnim mirisom jabuka, krušaka, bresaka s dodirom ljubičice i jasmina. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog **voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.

Woodwick mirisna svijeća Limunska trava i ljiljan, 275 g
157,07 Kn

Svijeća s mirisom limunske trave i ljiljana. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 60 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je sastavljena od prirodnog fitilja i razgradivog voska koji osigurava ekološku prihvatljivost.

Woodwick mirisna svijeća Morska sol i pamuk, 275 g
157,07 Kn

Svijeća s mirisom morskog vjetra, cvijeta pamuka i drveta. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 60 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je sastavljena od prirodnog fitilja i razgradivog voska koji osigurava ekološku prihvatljivost.

Woodwick mirisna svijeća Svježa kupina, 275 g
157,07 Kn

Svijeća s mirisom zrelih kupina, cimeta i vanilije. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 60 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je sastavljena od prirodnog fitilja i razgradivog voska koji osigurava ekološku prihvatljivost.

Woodwick mirisna svijeća Bijela tikovina, 275 g
157,07 Kn

Svijeća s mirisom jelke i tonovima sandalovine, cedrovine i drva hrasta. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 60 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je sastavljena od prirodnog fitilja i razgradivog voska koji osigurava ekološku prihvatljivost.

Woodwick mirisna svijeća Jesen, 275 g
158,30 Kn 143,88 Kn

Mirisna svijeća proizvođača WoodWick s mirisom jesenskih kolača gori do 60 sati. Svijeća je potpuno minimalističkog dizajna, zbog prirodnog fitilja, uz koju ćete se osjećati kao da sjedite pokraj kamina.

Woodwick mirisna svijeća Morska sol i pamuk, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća ** s mirisom morskog vjetra, cvijeta pamuka i drva. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog **voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.

Woodwick mirisna svijeća Večernji oniks, 609,5 g
211,74 Kn

Svijeća sa skrivenim mirisom jasmina, crne orhideje i sandalovine. U mirisnoj svijeći marke Woodwick ćete uživati čak do 130 sati. Jedinstven dizajn se uklapa u svaki prostor zahvaljujući fitilju koji gori kao vatra u kaminu, a osjećat ćete se kao da sjedite ispred njega. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog, biorazgradivog voska pa ne morate brinuti za utjecaj na okoliš.