Woolite deterdžent za pranje rublja Complete, 4,5 l
48,54 Kn

Woolite Complete je posebno sredstvo koje štiti osjetljivo i vuneno crno i bijelo rublje. Štiti tkaninu od gubljenja oblika i brine da se ne oštećuje tijekom pranja. Pakiranje 4,5 l je dovoljno za 75 pranja.


Woolite deterdžent za pranje rublja White 4,5 l
48,54 Kn

Woolite White je posebno sredstvo koje štiti osjetljivo i vuneno bijelo rublje. Štiti tkaninu od gubljenja oblika i brine da se ne oštećuje tijekom pranja. Pakiranje 4,5 l je dovoljno za 75 pranja.


Woolite deterdžent Extra Delicate 3 l + 50% extra
55,34 Kn

45,49 Kn

Woolite Extra Classic Protection 3 l + 50% je tekući deterdžent koji štiti osjetljivu i vunenu odjeću. Štiti tkaninu da ne izgubi svoj oblik , ne oštećuje vlakna i jamči mekoću. S Woolite će sva vaša odjeća duže vrijeme ostati kao nova.


Woolite deterdžent Extra Color 4,5 L
66,69 Kn

44,75 Kn

Woolite Extra Color 3 l je tekući deterdžent primjeren za odjeću u boji. S jedinstvenom formulom Triple protection sprječava blijeđenje boja i istovremeno tijekom pranja lovi ostatke boje. Tako se ostaci boja tijekom pranja ne prenose na svjetlije dijelove odjeće. Zbog toga u samo jednom pranju možete oprati odjeću različitih boja.


Woolite deterdžent Extra Dark 4,5 L
48,16 Kn

44,75 Kn

Woolite Dark je posebno sredstvo koji štiti osjetljivo i vuneno crno/sivo rublje. Štiti tkaninu od gubljenja boje i oblika, te brine da se ne ošteti.


Woolite paket omekšivača GOLD
189,29 Kn

87,75 Kn

Omekšivač Woolite Pro Care zbog sadržanog keratina hidratizira, štiti i omekšava tkaninu. Isprobajte novi omekšivač s mirisom Gold Magnolia. U paketu se nalazi revitalizator, koji čuva boje, osvježava i omekšava rublje.