ZOPA stolac za hranjenje MONTI
628 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Stolac za hranjenje MONTI je praktičan, siguran stolac, zanimljivog dizajna koje se može dobro kontrolirati. Ima podešavanje visine, naslone i oslonce za noge. Također su uključena dva pladnja, koji se mogu prati. Za djecu od 6. do 36. mjeseca.


ZOPA stolac za jelo Dolce
727 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Zopa Dolce stolac za bebe namijenjen je za djecu od 6 mjeseci do 15 kg. Dopadljiv je uglavnom zbog iznimno modernog i minimalističkog dizajna. Pladanj za jelo se može podesiti na tri različite pozicije, gornji pladanj je lagan za održavanje jer se može prati u stroju za pranje posuđa. Poklopac stolca je vrlo udoban i ugodan na dodir, omogućuje udobno sjedenje i može se vrlo lako očistiti s vlažnom krpom.


ZOPA dječja kolica Corsa
726 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Dječja kolica Corsa su opremljena vodičima, držačem za piće, naslonom za glavu, zaštitom za kišu i naslonom za noge. 3 položaja podesivog pokrova3 položaja naslonjača. Logotip, trake na pokrovu i pokrov imaju reflektirajuće elemente.


ZOPA sklopivi krevetić Poppy
424 Kn

Posljednji komad!

Zopa putni krevetić Poppy s uzorkom jednobojne životinje je prikladna za djecu od rođenja do približno 3 godine. Idealan dodatak ne samo za putovanje, već i za spavanje kod kuće. Zbog male mase, prenošenje je jednostavno.


ZOPA kolica Mion 2018
1.605,16 Kn

1.245 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Zopa Mion sportska dječja kolica imaju moderan dizajn i dijelove od eko kože. Podesivi naslon za leđa i noge osiguravaju maksimalnu udobnost djeteta. Ostale prednosti su zaštita za glavu na izvlačenje s mrežom i kotači s oprugom. Rukovanje je lagano zbog male mase od 6,8 ​​kg, mogućnosti postavljanja s jednom rukomremena za prenošenje.


ZOPA organizator za kolica
86,38 Kn

Posljednji komad!

ZOPA organizator za kolica je zgodna torba koja je idealna za šetnju s bebom. Mame će biti oduševljene velikim džepovima, posebno mrežastim džepom za mobilni telefon.


ZOPA ručna izdajalica Basic
207,90 Kn

Posljednji komad!

ZOPA ručna izdajalica majčinog mlijeka Basic s 3D tehnologijom usisa, što je izvrsna i jedinstvena tehnologija, koja imitira sisanje dojenčeta. Osigurava maksimalnu učinkovitost i bezbolno vađenje. Za udobno držanje ima niz sofisticiranih dodataka za usisavanje i silikonsku površinu, što pridonosi dobrom držanju. Izdajalica je kompatibilan s AVENT bočicama.


ZOPA stolac za hranjenje GROW UP
756 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Zahvaljujući jedinstvenoj funkciji podešavanja visine i dubine sjedala i naslona za noge, GROW UP stolac za hranjenje će rasti zajedno s djetetom. Stolac je dobro podstavljen pa će uvijek pružiti udobno sjedalo za dijete. Prikladan je za djecu od 6 mjeseci nadalje, s maksimalnim opterećenjem od 60 kg.


ZOPA sigurnosna ograda Simply
203,40 Kn

Zopa Simply sigurnosnu ogradu je moguće rastegnuti tako da je lakše podijeliti prostor prema vašim željama, a također omogućuje rukovanje jednom rukom. Mogućnost proširenja je od 60 do 97 cm.


ZOPA sklopivi krevetić Yoga
488 Kn

ZOPA sklopivi krevetić s otvorom na patent – masa 9,2 kg, namijenjena je za dojenčad do 10 kg, uključeno – torba za prenošenje, madrac. Kotači imaju mogućnost zaključavanja, otvor na bočnoj strani možete zatvoriti. Praktičan i lijep.


ZOPA zimski vreća za bebe za kolica Polar
249 Kn

Odlična cijena

ZOPA zimska vreća za bebe za kolica Polar u ugodnim kombinacijama boja – postat će vaš idealni pomoćnik tijekom hladnih dana. Ukoliko pada kiša, snijeg ili samo puše, dijete će ostati na toplom i suhom. Otvori za remen od 5 točaka, 3 dvostrana zatvarača, pranje u perilici rublja. – Pogodno za djecu od 12. do 36. mjeseci.


ZOPA dječja deka Hug Me
213,34 Kn

208,40 Kn

ZOPA dječja deka Hug Me je dječja lagana deka s dimenzijom 80 × 100 cm. Idealna za proljetne i ljetne mjesece. Izvorni dvostrani dizajn s natpisom. 100% pamuk, periva u perilici rublja.


ZOPA dječja deka Premium
258,93 Kn

234,40 Kn

Dječja deka je iznimno topla i modernog dizajna. Zahvaljujući ugodnom pamuku pruža osjećaj topline i sigurnosti čak i za najmlađe. Pogodna je za upotrebu u kolicima, automobilskim sjedalicama ili čak i za igranje.


ZOPA dječja kolica Fusion 2
1.106 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

ZOPA Fusion 2 su sportska kolica namijenjena djeci od 6 mjeseci do 15 kg. Imaju krov sa suncobranom koji štiti bebu i od lošeg vremena i od sunca. Roditelji će cijeniti prigodan prozorčić za kontrolu djeteta i prostranu košaricu. Postavljanje naslona, kao i mogućnost namještanja nogu, omogućuju udobnost djetetu tijekom vožnje i spavanja.


ZOPA dječja kolica Mystic
4.982,34 Kn

4.709 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

ZOPA Mystic je kombinacija kolica za djecu od rođenja do 3 godine (15 kg) što je posljedica automatskog zaključavanja prednjih kotača i ovjesa prednjih i stražnjih kotača, pogodno za jednostavan teren. Kolica imaju ručke kojima se može podesiti visina. Sportsko sjedalo se može namjestiti u pravcu suprotnom od smjera vožnje.


ZOPA električna izdajalica za mlijeko Comfy
448 Kn

ZOPA električna izdajalica majčinog mlijeka Comfy s 3D tehnologijom usisa, što je izvrsna i jedinstvena tehnologija, koja imitira sisanje dojenčeta. Osigurava maksimalnu učinkovitost i bezbolno vađenje. Električna izdajalica ima dva načina – stimulacija i sisanje. Za svaki način se može regulirati snaga vakuuma u 9 koraka kako bi dobili željeni efekt koji će odgovarati svakoj mami s postavkama da bi joj bilo ugodnije. Izdajalica je kompatibilan s AVENT bočicama.


ZOPA Maxi-Cosi adapter za dječja kolica Move
146,40 Kn

Pomoću adaptera Zopa možete instalirati Zopa Move autosjedalice mnogih marki na šasiju kolica. Kompatibilni su autosjedalicama Kiddy, Cybex, Maxi Cosi, Recaro, Besafe, i prije svega s ZOPA X1 Plus i-Size.


ZOPA organizator za sjedalo + džep za tablet
72,78 Kn

Organizator za sjedalo + džep za tablet je savršen dodatak za svako putovanje s djecom. Zbog svoje svestranosti pri ugradnji sjedala kompatibilan je gotovo sa svim vozilima.


ZOPA sigurnosna ograda Smart Close
410 Kn

Zopa Smart Close pregrada/sigurnosna ograda primjerno odvaja prostor kako vi želite. Izrađena je posebno, da olakšava otvaranje s jednom rukom. Možnost proširenja je od 75 do 96 cm.


ZOPA sigurnosna ograda Smart Wood
469 Kn

Zopa Smart Wood pregrada/sigurnosna ograda izrađena je od drveta – ona učinkovito dijeli prostor kako želite. Izrađena je posebno, da olakšava otvaranje s jednom rukom. Možnost proširenja je od 75 do 96 cm.


ZOPA igraća podloga Play 150/180 cm, putna/životinjska
291,90 Kn

Podloga play s prekrasnim životinjskim motivom, pogodnim za male putnike i avanturiste, savršeno je mjesto za igru i razvoj dječjih motoričkih sposobnosti. Podloga je izrađena od visokokvalitetnog materijala XPE, otporna je na vlagu, ima površinu koja ne klizi, stvara toplinsku izolaciju. Stoga je pogodno za djecu koja uče puzati ili hodati na sve četiri. Mekani jastučić može ublažiti posljedice manjih padova kada dijete pokuša svoje prve korake ili vježba hodanje.


ZOPA Play Maxi podloga 200/180 cm, putna/životinjska
351 Kn

Podloga play s prekrasnim životinjskim motivom, pogodnim za male putnike i avanturiste, savršeno je mjesto za igru i razvoj dječjih motoričkih sposobnosti. Podloga je izrađena od visokokvalitetnog materijala XPE, otporna je na vlagu, ima površinu koja ne klizi, stvara toplinsku izolaciju. Stoga je pogodno za djecu koja uče puzati ili hodati na sve četiri. Mekani jastučić može ublažiti posljedice manjih padova kada dijete pokuša svoje prve korake ili vježba hodanje.