ZOPA dječja kolica Corsa
726 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Dječja kolica Corsa su opremljena vodičima, držačem za piće, naslonom za glavu, zaštitom za kišu i naslonom za noge. 3 položaja podesivog pokrova3 položaja naslonjača. Logotip, trake na pokrovu i pokrov imaju reflektirajuće elemente.


ZOPA ručna izdajalica Basic
202,34 Kn
199 Kn

Odlična cijena

ZOPA ručna izdajalica majčinog mlijeka Basic s 3D tehnologijom usisa, što je izvrsna i jedinstvena tehnologija, koja imitira sisanje dojenčeta. Osigurava maksimalnu učinkovitost i bezbolno vađenje. Za udobno držanje ima niz sofisticiranih dodataka za usisavanje i silikonsku površinu, što pridonosi dobrom držanju. Izdajalica je kompatibilan s AVENT bočicama.


ZOPA stolac za jelo Dolce
736 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Zopa Dolce stolac za bebe namijenjen je za djecu od 6 mjeseci do 15 kg. Dopadljiv je uglavnom zbog iznimno modernog i minimalističkog dizajna. Pladanj za jelo se može podesiti na tri različite pozicije, gornji pladanj je lagan za održavanje jer se može prati u stroju za pranje posuđa. Poklopac stolca je vrlo udoban i ugodan na dodir, omogućuje udobno sjedenje i može se vrlo lako očistiti s vlažnom krpom.


ZOPA Organizér na kočárek
87,10 Kn

Posljednji komad!

ZOPA Organizér na kočárek je praktický a přehledný na kočárek je ideální na procházky s děťátkem. Maminky ocení spoustu kapsiček, především kapsičkou na mobilní telefon ze síťoviny, takže má maminka vždy přehled, když se něco s telefonem děje navzdory tichému režimu.


ZOPA sigurnosna ograda Simply
205,90 Kn

Zopa Simply sigurnosnu ogradu je moguće rastegnuti tako da je lakše podijeliti prostor prema vašim željama, a također omogućuje rukovanje jednom rukom. Mogućnost proširenja je od 60 do 97 cm.


ZOPA stolac za hranjenje MONTI
635 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Stolac za hranjenje MONTI je praktičan, siguran stolac, zanimljivog dizajna koje se može dobro kontrolirati. Ima podešavanje visine, naslone i oslonce za noge. Također su uključena dva pladnja, koji se mogu prati. Za djecu od 6. do 36. mjeseca.


ZOPA sklopivi krevetić Poppy
424 Kn

Zopa putni krevetić Poppy s uzorkom jednobojne životinje je prikladna za djecu od rođenja do približno 3 godine. Idealan dodatak ne samo za putovanje, već i za spavanje kod kuće. Zbog male mase, prenošenje je jednostavno.


ZOPA sklopivi krevetić Yoga
494 Kn

ZOPA sklopivi krevetić s otvorom na patent – masa 9,2 kg, namijenjena je za dojenčad do 10 kg, uključeno – torba za prenošenje, madrac. Kotači imaju mogućnost zaključavanja, otvor na bočnoj strani možete zatvoriti. Praktičan i lijep.


ZOPA zimski vreća za bebe za kolica Polar
249 Kn

Odlična cijena

ZOPA zimska vreća za bebe za kolica Polar u ugodnim kombinacijama boja – postat će vaš idealni pomoćnik tijekom hladnih dana. Ukoliko pada kiša, snijeg ili samo puše, dijete će ostati na toplom i suhom. Otvori za remen od 5 točaka, 3 dvostrana zatvarača, pranje u perilici rublja. – Pogodno za djecu od 12. do 36. mjeseci.


ZOPA dječja deka Hug Me
213,34 Kn
210,40 Kn

ZOPA dječja deka Hug Me je dječja lagana deka s dimenzijom 80 × 100 cm. Idealna za proljetne i ljetne mjesece. Izvorni dvostrani dizajn s natpisom. 100% pamuk, periva u perilici rublja.


ZOPA dječja deka Premium
267,90 Kn

Dječja deka je iznimno topla i modernog dizajna. Zahvaljujući ugodnom pamuku pruža osjećaj topline i sigurnosti čak i za najmlađe. Pogodna je za upotrebu u kolicima, automobilskim sjedalicama ili čak i za igranje.


ZOPA dječja kolica Mystic
4.982,34 Kn

4.767 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

ZOPA Mystic je kombinacija kolica za djecu od rođenja do 3 godine (15 kg) što je posljedica automatskog zaključavanja prednjih kotača i ovjesa prednjih i stražnjih kotača, pogodno za jednostavan teren. Kolica imaju ručke kojima se može podesiti visina. Sportsko sjedalo se može namjestiti u pravcu suprotnom od smjera vožnje.


ZOPA električna izdajalica za mlijeko Comfy
454 Kn

ZOPA električna izdajalica majčinog mlijeka Comfy s 3D tehnologijom usisa, što je izvrsna i jedinstvena tehnologija, koja imitira sisanje dojenčeta. Osigurava maksimalnu učinkovitost i bezbolno vađenje. Električna izdajalica ima dva načina – stimulacija i sisanje. Za svaki način se može regulirati snaga vakuuma u 9 koraka kako bi dobili željeni efekt koji će odgovarati svakoj mami s postavkama da bi joj bilo ugodnije. Izdajalica je kompatibilan s AVENT bočicama.


ZOPA kolica Mion 2018
1.605,16 Kn

1.260 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Zopa Mion sportska dječja kolica imaju moderan dizajn i dijelove od eko kože. Podesivi naslon za leđa i noge osiguravaju maksimalnu udobnost djeteta. Ostale prednosti su zaštita za glavu na izvlačenje s mrežom i kotači s oprugom. Rukovanje je lagano zbog male mase od 6,8 ​​kg, mogućnosti postavljanja s jednom rukomremena za prenošenje.


ZOPA sigurnosna ograda Smart Close
415 Kn

Zopa Smart Close pregrada/sigurnosna ograda primjerno odvaja prostor kako vi želite. Izrađena je posebno, da olakšava otvaranje s jednom rukom. Možnost proširenja je od 75 do 96 cm.


ZOPA sigurnosna ograda Smart Wood
475 Kn

Zopa Smart Wood pregrada/sigurnosna ograda izrađena je od drveta – ona učinkovito dijeli prostor kako želite. Izrađena je posebno, da olakšava otvaranje s jednom rukom. Možnost proširenja je od 75 do 96 cm.


ZOPA stolac za hranjenje GROW UP
765 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Zahvaljujući jedinstvenoj funkciji podešavanja visine i dubine sjedala i naslona za noge, GROW UP stolac za hranjenje će rasti zajedno s djetetom. Stolac je dobro podstavljen pa će uvijek pružiti udobno sjedalo za dijete. Prikladan je za djecu od 6 mjeseci nadalje, s maksimalnim opterećenjem od 60 kg.