ZOPA ručna izdajalica Basic
209,90 Kn

Posljednji komad!

ZOPA ručna izdajalica majčinog mlijeka Basic s 3D tehnologijom usisa, što je izvrsna i jedinstvena tehnologija, koja imitira sisanje dojenčeta. Osigurava maksimalnu učinkovitost i bezbolno vađenje. Za udobno držanje ima niz sofisticiranih dodataka za usisavanje i silikonsku površinu, što pridonosi dobrom držanju. Izdajalica je kompatibilan s AVENT bočicama.


ZOPA Zábrana Simply
205,90 Kn

Zopa zábrana Simply je prodlužovatelná zábrana, která rozdělí prostor dle vašich představ. Manipulaci usnadní možnost otevření jednou rukou. Je vhodná pro otvory od 60 do 97 cm.


ZOPA zimski vreća za bebe za kolica Polar
249 Kn

Odlična cijena

ZOPA zimska vreća za bebe za kolica Polar u ugodnim kombinacijama boja – postat će vaš idealni pomoćnik tijekom hladnih dana. Ukoliko pada kiša, snijeg ili samo puše, dijete će ostati na toplom i suhom. Otvori za remen od 5 točaka, 3 dvostrana zatvarača, pranje u perilici rublja. – Pogodno za djecu od 12. do 36. mjeseci.


ZOPA kolica Mion 2018
1.605,16 Kn

1.541 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Zopa Mion sportska dječja kolica imaju moderan dizajn i dijelove od eko kože. Podesivi naslon za leđa i noge osiguravaju maksimalnu udobnost djeteta. Ostale prednosti su zaštita za glavu na izvlačenje s mrežom i kotači s oprugom. Rukovanje je lagano zbog male mase od 6,8 ​​kg, mogućnosti postavljanja s jednom rukomremena za prenošenje.


ZOPA dječja deka Hug Me
213,34 Kn
210,90 Kn

ZOPA dječja deka Hug Me je dječja lagana deka s dimenzijom 80 × 100 cm. Idealna za proljetne i ljetne mjesece. Izvorni dvostrani dizajn s natpisom. 100% pamuk, periva u perilici rublja.


ZOPA dječja kolica Mystic
4.982,34 Kn

4.770 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

ZOPA Mystic je kombinacija kolica za djecu od rođenja do 3 godine (15 kg) što je posljedica automatskog zaključavanja prednjih kotača i ovjesa prednjih i stražnjih kotača, pogodno za jednostavan teren. Kolica imaju ručke kojima se može podesiti visina. Sportsko sjedalo se može namjestiti u pravcu suprotnom od smjera vožnje.


ZOPA električna izdajalica za mlijeko Comfy
454 Kn

ZOPA električna izdajalica majčinog mlijeka Comfy s 3D tehnologijom usisa, što je izvrsna i jedinstvena tehnologija, koja imitira sisanje dojenčeta. Osigurava maksimalnu učinkovitost i bezbolno vađenje. Električna izdajalica ima dva načina – stimulacija i sisanje. Za svaki način se može regulirati snaga vakuuma u 9 koraka kako bi dobili željeni efekt koji će odgovarati svakoj mami s postavkama da bi joj bilo ugodnije. Izdajalica je kompatibilan s AVENT bočicama.


ZOPA sigurnosna ograda Smart Close
415 Kn

Zopa Smart Close pregrada/sigurnosna ograda primjerno odvaja prostor kako vi želite. Izrađena je posebno, da olakšava otvaranje s jednom rukom. Možnost proširenja je od 75 do 96 cm.


ZOPA stolac za hranjenje GROW UP
766 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Zahvaljujući jedinstvenoj funkciji podešavanja visine i dubine sjedala i naslona za noge, GROW UP stolac za hranjenje će rasti zajedno s djetetom. Stolac je dobro podstavljen pa će uvijek pružiti udobno sjedalo za dijete. Prikladan je za djecu od 6 mjeseci nadalje, s maksimalnim opterećenjem od 60 kg.


ZOPA stolac za jelo Dolce
736 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Zopa Dolce stolac za bebe namijenjen je za djecu od 6 mjeseci do 15 kg. Dopadljiv je uglavnom zbog iznimno modernog i minimalističkog dizajna. Pladanj za jelo se može podesiti na tri različite pozicije, gornji pladanj je lagan za održavanje jer se može prati u stroju za pranje posuđa. Poklopac stolca je vrlo udoban i ugodan na dodir, omogućuje udobno sjedenje i može se vrlo lako očistiti s vlažnom krpom.


ZOPA Dětská deka Premium
268,40 Kn

Zopa dětská deka Premium je lehká, ale hřejivá v moderním designu. Díky bavlněné podšívce poskytuje pocit tepla a bezpečí i pro nejmenší. Je vhodná do postýlky, kočárku, autosedačky nebo na hraní.


ZOPA Zábrana Smart Wood
475 Kn

Zopa zábrana Smart Wood je prodlužovatelná dřevěná zábrana, která rozdělí prostor dle vašich představ. Manipulaci usnadní možnost otevření jednou rukou. Je vhodná pro otvory od 75 do 96 cm.