10 ideja za poklon za muškarce


Pokloni za sportaše u duši

1. Sportski sat

Svaki muškarac koji voli vježbati, obradovati će se sportskom satu. Sat će nadgledati njegove aktivnosti, mjeriti sagorijevanje kalorija i kvalitetu spavanja te mu pomoći na putu do bolje kondicije. Sportski satovi su nezaobilazan partner svima koji se aktivno bave sportom - bilo da je to biciklizam, trčanje, planinarenje, fitnes ili ekstremni sportovi.

2. Utezi i ostala oprema za fitnes

U hladnim zimskim danima ponekad je teže skupiti volju i otići u teretanu. Za one koji treniraju na otvorenom, trening je čak i onemogućen u lošem vremenu. U tim slučajevima dobro će mu doći različita oprema za trening kod kuće: utege, ručke za vježbanje, konope, trake za trening s utezima i ostala oprema i pribor za fitnes.

3. Poslastice za sportaše

Nakon aktivnog treninga, dobro dođe poslastica! Počastite ga jednom od poslastica za sportaše. Odaberite zdravi namaz od lješnjaka ili bijele čokolade, eko maslac od kikirikija ili paket ukusnih proteinskih čokoladica, s kojima će se zasladiti bez grižnje savjesti.

Pokloni za lijepe, uredne i njegovane

4. Pribor za njegu brade

Je li vaš primatelj poklona ponosni vlasnik brade? Poklonite mu trimer za bradu kojim će bradu moći ošišati kod kuće. Pomoću jednog od trimera koje nudimo u našoj internetskoj trgovini, lako će postići savršen oblik brade, brkova ili zaliski.

5. Parfem za muškarce

Tko kaže da muškarac ne bi smio lijepo mirisati? Suvremeni muškarci ne brinu samo za uredan izgled, već i za ugodan miris. Poklonite mu parfem za muškarce u kojem neće uživati samo on, već i vi.

6. Muški modni dodaci

Modni dodaci nisu samo za modno osviještene, već i za sve muškarce koji žele izgledati uredno. Poklonite mu novi kožni remen, naramenice za hlače, moderan novčanik, moderan šešir ili topli šal. Neka u novu godinu uđe u stilu!

Pokloni za ljubitelje tehnologije

7. Računalna igra

Ako tražite poklon za "gamera", ne možete pogriješiti s kupnjom računarske igre. U njih će moći zajedno s Larom Croft otkrivati hramove, testirati vojnu taktiku u Call of Duty ili zabijati koševe u NBA 2k19. Nisu li praznici savršeno vrijeme da svi prizovemo dijete u sebi?

8. Bežične slušalice

Bežične slušalice gotovo su neophodne svima koji žive aktivan život. S njima će vaš primatelj poklona bez brige slušati svoju omiljenu glazbu, a da se svaki put ne zaplete u kablove. Neke slušalice omogućuju i hands-free telefoniranje i povezivanje s Siri ili Google asistetnom, dok su druge vodootporne. Završite s zapletenim kablovima!

9. Elektronički čitač

Ljubitelji pisane riječi bit će oduševljeni e-čitačem koji će im pomoći da pristupe svojim knjigama bilo gdje i bilo kad. Zašto nositi desetine teških knjiga na putovanje kad možete ponijeti samo jedan lagani e-čitač? Neki od njih omogućuju vam i slušanje audio knjiga, što će biti posebno korisno onima koji provode puno vremena za volanom.

10. Pametni uređaji za dom

Ako vaš primatelj poklona voli modernu tehnologiju, dajte mu jedan od pametnih uređaja za dom. Možete birati između pametnih saksija za cvijeće, automatskih uređaja za štednju vode, pametnih postaja i kućnih pomoćnika koji će njegov dom pretvoriti u pametnu kuću. Dobrodošli u budućnost!

Ako trebate još originalnih ideja, sigurno ćete ih pronaći u našoj internetskoj trgovini s 130.000 različitih predmeta koje dostavljamo na vašu kućnu adresu. Pored poklona, nemojte zaboraviti i na topao zagrljaj i prijateljski osmijeh.