10 najljepših ideja za poklone za djecu


Pokloni za kvalitetno provođenje slobodnog vremena

1. Dječji šator ili tunel

Zašto ne biste stvorili jedinstveni prostor za igranje usred dnevne sobe pomoću šatora ili tunela? Dočarajte čarobni svijet mašte s indijanskim šatorom, kućicom za jednoroge ili dvorcem za male kraljeve i kraljice. U toplim danima, možete ga smjestiti u prirodu, gdje će predstavljati vrlo posebno igralište.

2. Nova prijevozna sredstva: skuter, role ili skateboard

Skuteri su posljednih godina preplavili svijet, a posebno su popularni među mladima. Potaknite svoje dijete da svoje slobodno vrijeme provodi aktivno, na svježem zraku kupnjom skutera, skateboarda ili rola.

3. Zabavna društvena igra

Društvene igre su izvrsna prilika za obiteljsku zabavu. Vrnite se u povijest s Cro-Magnonci, rješite detektivske slučajeve s Sherlockom Holmesom, preuzmite kontrolu nad otokom Catan ili se pretvorite u arhitekte. Društvene aktivnosti, koje će udaljiti vaše dijete od zaslona, posebno su važne zimi, kada provodimo više vremena između četiri zida.

Pokloni za poticanje kreativnosti

4. Glazbena igračka

Potaknite razvoj kreativnosti u djetetu i odvedite ga u čudesni svijet glazbene umjetnosti. Možete birati između gitare, harmonike, klavijature, violine, flute, trube i niza drugih glazbenih instrumenata za djecu.

5. Tabla za crtanje

Samostojeća tabla za crtanje gotovo je nezamjeniv dodatak u svakoj dječjoj sobi, jer najmlađima omogućuje razvijanje mašte crtanjem i pisanjem. Nikad se ne zna, možda izraste u velikog umjetnika ili umjetnicu!

6. Kreativni set

Božićni blagdani su idealni za razvijanje dječje mašte uz pomoć raznih kreativnih setova. Neka stvara na temu svojih omiljenih crtića, izrađuje hvatače snova, nacrta blistavu tetovažu ili osmisli vlastiti nakit. Izbor je beskrajan!

7. Set za izradu igračaka iz recikliranih materijala

Razgovarajte o važnosti recikliranja na opušteniji način prilagođen djeci. Pomoću Re-cycle-me kompleta moći ćete stvoriti razne zanimljive motive na temu svemira, znanosti, džungle itd. Tko bi pomislio da se mogu tuba od WC papira ili kutija od jaja odjednom pretvoriti u zabavnu igračku? Neka briga za okoliš započne sada!

Pokloni za mlade istraživače

8. Istraživačke igračke i setovi

Da li se u vašem djetetu skriva smisao za znanost? Poklonite jedan od setova koji omogućuje istraživanje elektronike i magnetizma, izradu vodenih kristala ili džepnog vulkana i učenje o kemijskim zakonima. Otkrijte svijet zabavnih eksperimenata!

9. Svijet iz druge perspektive: mikroskop, teleskop ili dalekozor za djecu

Sve male znatiželjnike zanima kako izgledaju svakodnevni predmeti povećano. Poklonite jedan od mikroskopa za mlade istraživače koje nudimo u našoj internetskoj trgovini. Ako biste s vašim djetetom radije gledali zvijezde noći, mini teleskop je pravi izbor. Buduće detektive vjerojatno će najviše impresionirati dječji dvogled.

10. Popularna sluz

Izrada domaće sluzi u posljednje vrijeme je veliki trend među mladima. Miješanje ove skliske stvari na prvi pogled vam se može činiti čudnim, ali je stvarno zabavno i opuštajuće! Oduševite svoje dijete popularnom sluzi različitih boja ili čitavim kompletom za izradu sluzi.

Trebate još više ideja za poklone? Pregledajte našu s čak 90.000 artikala koje vam dostavljamo na kućnu adresu. Najbolji poklon je, naravno, vrijeme koje provodimo s najmilijima. Poklonite ga sebi što više.