Ravensburger Frozen 2 labirint, Junior
196 Kn

Posljednji komad!

U labirintu leda i snijega uputite se prema junacima Frozen 2 i prikupite najveći broj žetona. Igra je primjerena za 2 do 4 igrača od 4 godine nadalje.

Hasbro Monopoly Lol Suprise, engleska verzija
216 Kn

Možda ste upoznati s klasičnom društvenom igrom Monopoly, ali ovu verziju su inspirirali motivi pod licencom Lol Surprise Doll. Ova će igra sigurno privući sve obožavatelje popularnih likova Lol Surprise. Ovo je engleska verzija!

Rubik rubikova kocka, 5x5
221,40 Kn 214 Kn

Rubikova kocka 5×5 najteži je izazov. Klasična kocka ima mnogo otpornije tiskane boje na kvadratima i potpuno glađi mehanizam koji je također brži, nego ikad prije.

EDUCA Igra: Brzo, kao što je ris, 350 sličica
158,81 Kn 144 Kn

Posljednji komad!

Akcijska obiteljska igra koja otkriva tko ima najbolji vid i najbrže reflekse! Tko je pametan kao ris, pobjeđuje! Jednostavno odvrnite ploču, promiješajte paket kartica i odaberite 3 slike.
Budite prvi igrač koji će pronaći sve svoje slike na ploči, prikupiti najviše karata i … pobijediti!

Rubik rubikova kocka 3X3 Speed Cube (08007)
173,11 Kn 166,60 Kn

Odlična cijena

Set sadrži upute, izvijač, mast, opruge i Rubikovu kocku 3×3 „Speed-Pro" za koju je značajno: brže pomicanje – novi mehanizam se okreće brže i jače.

Hasbro Twister na slijepo
212 Kn

Igrajte svoju omiljenu igru s povezom na očima. I dalje se krećete na mjesta na tepihu u skladu s rotirajućim diska, ali sada to radite sa zavezanim očima i u potpunosti igrajući se s dodirom i pamćenjem. Kad otvorite oči, možete se naći u nekim doista smiješnim i neugodnim situacijama.

Rubik rubikova kocka 4x4 New Design (ŠK.08003)
225,10 Kn 155 Kn

Rubikova kocka 4×4 zvana „Rubikova osveta“ nema statičnih centara i formirana je od 56 malih kockica. Preporučljiva je za djecu stariju od 8 godina.

Lamps Tepih za igranje Krtice
236,40 Kn 205 Kn

Posljednji komad!

Zabavna i brza društvena igra u kojoj se djeca puno zabavljaju. Pet noseva testira njihovu brzinu i pažnju. Cilj igre je udariti životinju čekićem čim im se upali nos. Igra razvija pažnju i budnost.

DINO Minnie društvena igra u kutiji 20x29x6 cm Disney
68 Kn

Posljednji komad!

Minnie ima puno lukova u boji koji su se raspršili po sobi. Hoćete li joj pomoći da ih ponovno pronađe? Kad ih budete tražili, pazite na kukavicu Loko. Igra trenira vašu memoriju i kombinira vještine.

Hasbro Monopoly Igra prijestolja engleska verzija
343 Kn

Popularna Monopoly igra sada dolazi i u verziji nadahnutoj likovima iz Igre prijestolja. Igrači mogu putovati oko legendarnog Westerosa i trgovati na njegovim lokacijama. Igra sadrži 6 rijetkih obiteljskih žetona, kojima obećavate svoju odanost? Ovo je engleska verzija!

Hasbro obiteljska igra T-REX Rocks
217 Kn

Posljednji komad!

Pazite da ne probudite T-Rexa! U igri na ploči T-REX Rocks igrači naizmjence stavljaju plastične kosti na dinosaura. Morate biti oprezni ako bilo koji igrač probudi izgubljenog dinosaura. Posljednji igrač koji nije probudio dinosaura je pobijedio!

Piatnik Društvena igra Shop Hop
143 Kn

Posljednji komad!

Društvena igra Shop Hop pogodna je za djecu od 6.godine. U ovoj igri sve ovisi o brzini, kao i taktikama. Za pobjedu morate kupiti predmete s cijelog popisa. Cijene se mijenjaju tijekom igre. Igra je primjerena za 2–4 igrača.

DINO društvena igra Sofia Prva igra
73,86 Kn 66 Kn

Društvena igra za vaše najmlađe. Princeza Sofija je pozvala svoje prijatelje na čaj. Gosti se moraju potruditi da do nje dođu čim prije. Ali put do nje je ometen magičnim zamkama. Brzina putovanja po podlozi određuje se šarenom kockom koju razumiju i manja djeca koje ne znaju brojati.

Rubik rubikova kocka, 3x3x1 Edge
73,61 Kn 59 Kn

Rubikova kocka 3×3×1 Edge je jednoslojna kocka koja se sastoji od 9 kvadrata u kvadratu. To donosi nove mogućnosti kako trenirati svoje logično razmišljanje i vještine. S ovom novom kockom stvarate različitih uzoraka prije nego što postignete klasični cilj, tako da svaka stranica ima istu boju.

DINO Društvena igra Cars 3: Utrka za pehar
61 Kn

Posljednji komad!

Prije nego što možete voziti automobil, doći će puno vremena. Vaša djeca mogu osjetiti uzbudljivu atmosferu utrkivanja već sada. Kupite im verziju najpopularnijeg automobila. Igraća podloga s okruglom trkaćom stazom dopunjuje obojana igraća kocka sa slikama umjesto brojeva.

Društvena igra Catan

Društvena igra Catan

Ocjena: 4,9
205 Kn

Zabavna igra za promicanje taktičkog razmišljanja. Igra je pogodna za 3 ili 4 igrača starija od 10 godina. Potrebno je oko 75 minuta.

Hasbro društvena igra Game of Life-23%
243 Kn 185,60 Kn

Akcija

U Game of Life, igrači biraju način života od početka do kraja. Tko će postati sretan i bogat? Krenite na životni put prepun odluka, neočekivanih iznenađenja, odmora iz snova, ali budite oprezni, trošite svoj novac mudro, jer igrač s najvišim saldom novca pobjeđuje na kraju igre!

Mattel Pictionary
265,40 Kn 241 Kn

Pictionary u novom izdanju i s novim zabavnim dijelovima! Izdanje s flomasterima za crtanjepločama za brisanje. Za djecu i odrasle

Rubik rubikova kocka 2x2x2, serija 2
62,35 Kn 54 Kn

Naizgled jednostavno, ali ipak – ovo je izazov sa 3,674,160 kombinacija. Igra s kockicama temelji se na rasporedu kvadrata, tako da svaki zid uvijek ima iste boje. Izvrsno za početnike koji nisu spremni za složenije izazove. Ispitajte svoju vještinu i strpljenje u novom sastavu!

Jojo, svijetleći

Jojo, svijetleći

Ocjena: 4,7
30,45 Kn 27 Kn

Svijetleći jojo omogućuje rotaciju na polu. Možete učiniti nevjerojatne trikove s njim.

Recent Toys Pyraminx Duo misaona igra
135 Kn

Posljednji komad!

Pyraminx Duo je dvostruka piramida s četiri boje i četiri plohe. Pogodna je za početnike i mlađe igrače (od 5. godine). Izazov je pravilno sastaviti piramidu u četiri poteza. Neka zabava počne!

društvena igra Tko se tamo skriva/Who's there
73,79 Kn 68 Kn

Društvena igra Tko se tamo skriva će sigurno obogatiti slobodno vrijeme obitelji. Na površini za igranje su postavljeni okviri slika osoba, a protivnik mora odrediti koja je osoba prava.

Hasbro BeyBlade vrtalka Precision strike launcher-21%
115 Kn 90,40 Kn

Akcija

Pobijedite u igri Burst Slingshock Tech! Vrlo precizna stanica za lansiranje „Precision Strike Launcher“ lansira u lijevom ili u desnom smjeru vrtnje – beyblad, uključujući i kolute slingshock (svaki se prodaje odvojeno prema raspoloživosti). Koluti Slingshock omogućuju promjenu vrha kako bi bitka bila atraktivnija jer se mogu bolje kretati po pistama Slingshock Beystadium (svaki se prodaje odvojeno prema raspoloživosti). Piste za kretanje Slingshock usmjeravaju „beyblady “ u krivine i vraćaju ih u središte arene gdje može svatko gledati zapanjujuće sudare. Precizan pokretač za podešavanje lansirne stanice Precision Strike Launcher se aktivira okidačem kako bi se povećala točnost okidanja.

Cartamundi putni Monopoly Junior (karte)
73,79 Kn 55 Kn

Izvrsna i svjetski poznata društvena igra zabavljat će 2 – 4 igrača uzbudljivim financijskim i trgovačkim pothvatima. Tko će biti najbogatiji?

Hasbro društvena igra Blowfish Blowup-20%
200 Kn 158,40 Kn

Akcija

Kome će se napuhati riba? Ova uzbudljiva dječja igra kombinira zabavu i jednostavan način igre sa ludim i uzbudljivim nagradama! Dajte sve od sebe da se ne uplašite ove neobične ribe na napuhavanje koja je u svom gnijezdu skupila mnoga blaga. Stavite ruku u akvarij i pokušajte uhvatiti jedno od blaga… ali pazite! Nitko ne zna kada, ali riba se može neočekivano napuhati i diskvalificirati lovca iz igre. Pobjednik je igrač kojemu se riba posljednjem napuše. Djeca se mogu natjecati. Oni tragaju za blagom i prikupljaju bodove za svako dobiveno blago. Pobijedi onaj koji dobije najviše bodova.

Hasbro igra Jenga Fortnite
214 Kn

Jenga: Fortnite Edition inspiriran je videoigrom Fortnite, u kojoj igrači napadaju toranj svojim Fortnite likom i pokušavaju doći na vrh što je prije moguće. Oprez – ako toranj padne tijekom igračevog preokreta, igrač više nije u igri. Okrenite se da vidite koji je vaš sljedeći korak, koliko slojeva se popnete i koje blokove možete postaviti. To je borba za napredak, igrači pomiču štapove, a protivnici drže dok pokušavaju spriječiti da kula ne padne.