EDUCA Igra: Brzo, kao što je ris, 350 sličica
158,81 Kn 132,78 Kn

Posljednji komad!

Akcijska obiteljska igra koja otkriva tko ima najbolji vid i najbrže reflekse! Tko je pametan kao ris, pobjeđuje! Jednostavno odvrnite ploču, promiješajte paket kartica i odaberite 3 slike.
Budite prvi igrač koji će pronaći sve svoje slike na ploči, prikupiti najviše karata i … pobijediti!

Rubik rubikova kocka 3X3 Speed Cube (08007)
173,11 Kn 166,60 Kn

Odlična cijena

Set sadrži upute, izvijač, mast, opruge i Rubikovu kocku 3×3 „Speed-Pro" za koju je značajno: brže pomicanje – novi mehanizam se okreće brže i jače.

Ravensburger Scotland Yard junior HR
144,64 Kn 130,15 Kn

Igra Scotland Yard Junior će znatiželjne malce odvesti prema potrazi za tajanstvenim gospodinom X, koji se skriva negdje u skloništu londonskih ulica. Želite znati gdje je gospodin X? Nemojte čekati, pomozite prijateljima u pronalaženju tajanstvenog gospodina. Više glava zna više. Kombinirajte snagu i krenite na uzbudljivu detektivsku avanturu, kakvu do sada niste iskusili. Detektivska igra Scotland Yard Junior će svakom djetetu probuditi želju za razmišljanje izvan ustaljenih okvira. Igra za 2 do 4 igrača je primjerena za djecu od 6 godina.

EP LINE Igra Cool games Pouta, oslobodi se
184,28 Kn

Posljednji komad!

U toj igri vaša uloga je svladati različite brave, s namjerom da se oslobodite lisica. Njima upravlja onaj koji dobije novčić s najvećim brojem. Igru možete igrati u različitim verzijama i različitim stupnjevima težine.

DINO Društvena igra Cars 3: Utrka za pehar
57,55 Kn 55,28 Kn

Prije nego što možete voziti automobil, doći će puno vremena. Vaša djeca mogu osjetiti uzbudljivu atmosferu utrkivanja već sada. Kupite im verziju najpopularnijeg automobila. Igraća podloga s okruglom trkaćom stazom dopunjuje obojana igraća kocka sa slikama umjesto brojeva.

Rubik rubikova kocka, 3x3x1 Edge
73,61 Kn

Rubikova kocka 3×3×1 Edge je jednoslojna kocka koja se sastoji od 9 kvadrata u kvadratu. To donosi nove mogućnosti kako trenirati svoje logično razmišljanje i vještine. S ovom novom kockom stvarate različitih uzoraka prije nego što postignete klasični cilj, tako da svaka stranica ima istu boju.

Hasbro društvena igra Game of Life-18%
243 Kn 198,70 Kn

Odlična cijena

U Game of Life, igrači biraju način života od početka do kraja. Tko će postati sretan i bogat? Krenite na životni put prepun odluka, neočekivanih iznenađenja, odmora iz snova, ali budite oprezni, trošite svoj novac mudro, jer igrač s najvišim saldom novca pobjeđuje na kraju igre!

Mattel Games Uno karte
54,80 Kn 46,24 Kn

Zabavite se igrajući društvenu igru Uno! Pogodno za djecu od 7 godina.

Recent Toys Pyraminx Duo misaona igra
125,40 Kn

Pyraminx Duo je dvostruka piramida s četiri boje i četiri plohe. Pogodna je za početnike i mlađe igrače (od 5. godine). Izazov je pravilno sastaviti piramidu u četiri poteza. Neka zabava počne!

Denis potapanje brodova
52,96 Kn

Posljednji komad!

Dobro poznata društvena igra potapanje brodova, pogodna za 2 igrača. Cilj igre je najbrže i točno potopiti brodove.

Hasbro društvena igra Blowfish Blowup-19%
200 Kn 161,50 Kn

Odlična cijena

Kome će se napuhati riba? Ova uzbudljiva dječja igra kombinira zabavu i jednostavan način igre sa ludim i uzbudljivim nagradama! Dajte sve od sebe da se ne uplašite ove neobične ribe na napuhavanje koja je u svom gnijezdu skupila mnoga blaga. Stavite ruku u akvarij i pokušajte uhvatiti jedno od blaga… ali pazite! Nitko ne zna kada, ali riba se može neočekivano napuhati i diskvalificirati lovca iz igre. Pobjednik je igrač kojemu se riba posljednjem napuše. Djeca se mogu natjecati. Oni tragaju za blagom i prikupljaju bodove za svako dobiveno blago. Pobijedi onaj koji dobije najviše bodova.

Unikatoy igra Ribolov 23331
94,10 Kn 60,64 Kn

3 osobe istovremeno mogu igrati igru, jer su priložena 3 štapa za ribolov.

Unikatoy igra Sastavi riječ
59,50 Kn 42,70 Kn

Posljednji komad!

Sastavi riječ mogu igrati dva do četiri igrača, jer se slova polažu na igraću ploču. Nije primjereno za djecu mlađu od 3 godine.

Unikatoy igra Ribolov riba 23777-41%
67 Kn 39,10 Kn

Posljednji komad!

Igra Ribolov radi na AA baterije. Ribice se okreću u smjeru kazaljke na satu i otvaraju usta.

Unikatoy igra Čovječe ne ljuti se + mlin
74,50 Kn 54 Kn

Čovječe ne ljuti se mogu igrati dva do četiri igrača i primjerena je za cijelu obitelj. Nije primjereno za djecu mlađu od 3 godine.

Modiano karte 00380
22,50 Kn 16,64 Kn

Karte različitih boja, mogu se koristiti za igranje pokera.

društvena stolna igra Jesmo li već tamo?, hrvatska
74 Kn

Posljednji komad!

Izuzetno zabavna društvena stolna igra za 2 do 5 igrača koja je pogodna za djecu tijekom vožnje autom, autobusom ili vlakom. Potiče igrače da promatraju krajolik, prometne znakove, vozila i druge objekte, te tako potiču njihov razvoj i autonomiju.

Modiano karte 00384

Modiano karte 00384

Ocjena: 4,7
45,10 Kn 34,85 Kn

S dvostrukim kartama možete igrati remi i bridž.

The Purple Cow društvena igra Bingo
52,90 Kn 50 Kn

Posljednji komad!

Bingo društvena igra savršena je za kratkotrajna putovanja na duže staze kada trebate zabaviti dijete i sebe. Namijenjena je za 2 igrača.