Mattel Games Uno karte-21%
61 Kn 48,17 Kn

Odlična cijena

Zabavite se igrajući društvenu igru Uno! Pogodno za djecu od 7 godina.

Hasbro igra Jenga Fortnite
164 Kn

Jenga: Fortnite Edition inspiriran je videoigrom Fortnite, u kojoj igrači napadaju toranj svojim Fortnite likom i pokušavaju doći na vrh što je prije moguće. Oprez – ako toranj padne tijekom igračevog preokreta, igrač više nije u igri. Okrenite se da vidite koji je vaš sljedeći korak, koliko slojeva se popnete i koje blokove možete postaviti. To je borba za napredak, igrači pomiču štapove, a protivnici drže dok pokušavaju spriječiti da kula ne padne.

Igroljub društvena igra Catan
199 Kn

Zabavna igra za promicanje taktičkog razmišljanja. Igra je pogodna za 3 ili 4 igrača starija od 10 godina. Potrebno je oko 75 minuta.

Mattel Uno Flip

Mattel Uno Flip

Ocjena: 4,9
56 Kn

Svima dobro poznata igra s kartama, ali ovaj put s tamnom stranom. Pogodno za starije od 7 godina.

društvena igra Tko se tamo skriva/Who's there
68 Kn

Društvena igra Tko se tamo skriva će sigurno obogatiti slobodno vrijeme obitelji. Na površini za igranje su postavljeni okviri slika osoba, a protivnik mora odrediti koja je osoba prava.

Rubik rubikova kocka 2x2x2, serija 2
55 Kn

Naizgled jednostavno, ali ipak – ovo je izazov sa 3,674,160 kombinacija. Igra s kockicama temelji se na rasporedu kvadrata, tako da svaki zid uvijek ima iste boje. Izvrsno za početnike koji nisu spremni za složenije izazove. Ispitajte svoju vještinu i strpljenje u novom sastavu!

Denis Domino drveni-18%

Denis Domino drveni

Ocjena: 4,1
49 Kn 39,97 Kn

Odlična cijena

Denis Domino drveni je prikladan za dva ili više igrača.

Unikatoy igra Čovječe vel. 21489
63 Kn

Posljednji komad!

Igra Čovječe ne ljuti se je namijenjena za 2 do 4 igrača. Kocka se baca pritiskom na hemisferu.

Hasbro društvena igra Blowfish Blowup-13%
179 Kn 155,43 Kn

Odlična cijena

Kome će se napuhati riba? Ova uzbudljiva dječja igra kombinira zabavu i jednostavan način igre sa ludim i uzbudljivim nagradama! Dajte sve od sebe da se ne uplašite ove neobične ribe na napuhavanje koja je u svom gnijezdu skupila mnoga blaga. Stavite ruku u akvarij i pokušajte uhvatiti jedno od blaga… ali pazite! Nitko ne zna kada, ali riba se može neočekivano napuhati i diskvalificirati lovca iz igre. Pobjednik je igrač kojemu se riba posljednjem napuše. Djeca se mogu natjecati. Oni tragaju za blagom i prikupljaju bodove za svako dobiveno blago. Pobijedi onaj koji dobije najviše bodova.

Ravensburger labirint Frozen-18%
120 Kn 97,54 Kn

Odlična cijena

Ako spretno pomaknete kartice, u labirintu nastaju novi putevi gdje su prije bili zidovi i dosežete sve junake iz filma Frozen.

Igroljub društvena igra 24-31%
26 Kn 17,74 Kn

Odlična cijena

24 je zanimljiva kartaška igra za dva do pet igrača koji su stariji od osam godina.

Huzzle Donuts T4, misaoni izazov-18%
95 Kn 77,46 Kn

Posljednji komad!

Zanimljiv misaoni izazov iz dva isprepletena prstena koji izgledaju poput krafni. Prikladno za djecu od 8. godine.

Infinity Nado Advanced Fiery Dragon 38210 set-27%
206,90 Kn 150,75 Kn

Odlična cijena

Komplet za igru ​​uključuje spinner, pomagalo za rastavljanje, rotirajući okidač s magnetom, obrambeni napadački prsten, dodatni vrh i nazubljeni kabel za ispucavanje. 5+ godina

Hasbro BeyBlade vrtalka Precision strike launcher-12%
100 Kn 87,04 Kn

Odlična cijena

Pobijedite u igri Burst Slingshock Tech! Vrlo precizna stanica za lansiranje „Precision Strike Launcher“ lansira u lijevom ili u desnom smjeru vrtnje – beyblad, uključujući i kolute slingshock (svaki se prodaje odvojeno prema raspoloživosti). Koluti Slingshock omogućuju promjenu vrha kako bi bitka bila atraktivnija jer se mogu bolje kretati po pistama Slingshock Beystadium (svaki se prodaje odvojeno prema raspoloživosti). Piste za kretanje Slingshock usmjeravaju „beyblady “ u krivine i vraćaju ih u središte arene gdje može svatko gledati zapanjujuće sudare. Precizan pokretač za podešavanje lansirne stanice Precision Strike Launcher se aktivira okidačem kako bi se povećala točnost okidanja.

EDUCA komplet igre Princess, 4 u 1
84 Kn

Posljednji komad!

Educa set igara 4 u 1 – Princess je prekrasan set dječjih igara sa slikama omiljenih princeza iz Disneyevih bajki. Djeca se mogu igrati sama ili s roditeljima ili prijateljima. Set sadrži 2 zagonetke (2× 25 komada), 1 memorijsku igru ​​i 1 domino.

Rubik rubikova kocka, 5x5
208 Kn

Rubikova kocka 5×5 najteži je izazov. Klasična kocka ima mnogo otpornije tiskane boje na kvadratima i potpuno glađi mehanizam koji je također brži, nego ikad prije.

Hasbro Dječja igra Porcupine Pop
197 Kn

Odlična cijena

Obožavat ćete cijeđenje njuške ovog simpatičnog ježa, ali pazite! Možda ćete se iznenaditi. Umetnite mekane, pjenaste šiljke u tijelo ježa, a zatim okrenite kotačić i stisnite njušku onoliko puta koliko pokazuje kotačić. Nikad ne znate kakve će nevolje uzrokovati trnje! Pobjednik je onaj koji neće biti pogođen trnjem.

Ravensburger obiteljska igra MonsterSlap
153 Kn

Posljednji komad!

U ovoj obiteljskoj igri, sluzava čudovišta se ljepljivim rukama omataju po gradu. Tko će prvi pobijediti čudovišta i popeti se na ljestvama? Igra je prikladna za 2 – 4 igrača starija od 5 godina.

SELIS karte Poker
23,15 Kn

Posljednji komad!

Igraće karte za poker, bridge ili canasto. Set sadrži 56 igraće karte. U crvenoj ili plavoj boji.

Unikatoy igra Mala raketa 24416
27 Kn

Posljednji komad!

Igru s kuglicama i štapovima može igrati nekoliko igrača, a minimalni broj je dva.

igre 6u1

igre 6u1

Ocjena: 4,5
127 Kn

Posljednji komad!

Igre 6u1 sastoje se od zanimljivih igara, kao što su nogomet, košarka, hokej, kuglanje, biljar i golf. Prikladno za djecu stariju od 5 godina

Hasbro Dječja igra Plumber Pants-6%
166 Kn 155,07 Kn

Posljednji komad!

Zabavna igra koja će vas zasigurno nasmijati na glas. Igra se temelji na načelu slučajnosti i bujnog i maštovitog humora. Igrači postepeno postavljaju alat na vodovodni pojas s alatom. Pozor! Svaki put kada postavite alat, vodovodne hlače pomalo padaju. Ako padnu prenisko, vidjet ćete sve njegovo donje rublje i SVATKO će biti poprskan vodom!

Infinity Nado Advanced Cracking Panzer 38212 set
203 Kn

Posljednji komad!

Komplet za igru ​​uključuje spinner, pomagalo za rastavljanje, rotirajući okidač s magnetom, obrambeni napadački prsten, dodatni vrh i nazubljeni kabel za ispucavanje. 5+ godina

Merco 300 set za poker
393 Kn

Poker set Merco 300 praktičan je set pogodan za početnike i napredne igrače.

Unikatoy karte Uno (23692)
51 Kn

Posljednji komad!

Svima poznata i aktualna igra Uno uvijek je tu kako bi vas zabavila.