EDUCA Igra: Brzo, kao što je ris, 350 sličica
158,81 Kn 144 Kn

Posljednji komad!

Akcijska obiteljska igra koja otkriva tko ima najbolji vid i najbrže reflekse! Tko je pametan kao ris, pobjeđuje! Jednostavno odvrnite ploču, promiješajte paket kartica i odaberite 3 slike.
Budite prvi igrač koji će pronaći sve svoje slike na ploči, prikupiti najviše karata i … pobijediti!

Hasbro Twister na slijepo
212 Kn

Igrajte svoju omiljenu igru s povezom na očima. I dalje se krećete na mjesta na tepihu u skladu s rotirajućim diska, ali sada to radite sa zavezanim očima i u potpunosti igrajući se s dodirom i pamćenjem. Kad otvorite oči, možete se naći u nekim doista smiješnim i neugodnim situacijama.

Hasbro obiteljska igra T-REX Rocks
217 Kn

Posljednji komad!

Pazite da ne probudite T-Rexa! U igri na ploči T-REX Rocks igrači naizmjence stavljaju plastične kosti na dinosaura. Morate biti oprezni ako bilo koji igrač probudi izgubljenog dinosaura. Posljednji igrač koji nije probudio dinosaura je pobijedio!

Hasbro BeyBlade vrtalka Precision strike launcher-21%
115 Kn 90,40 Kn

Akcija

Pobijedite u igri Burst Slingshock Tech! Vrlo precizna stanica za lansiranje „Precision Strike Launcher“ lansira u lijevom ili u desnom smjeru vrtnje – beyblad, uključujući i kolute slingshock (svaki se prodaje odvojeno prema raspoloživosti). Koluti Slingshock omogućuju promjenu vrha kako bi bitka bila atraktivnija jer se mogu bolje kretati po pistama Slingshock Beystadium (svaki se prodaje odvojeno prema raspoloživosti). Piste za kretanje Slingshock usmjeravaju „beyblady “ u krivine i vraćaju ih u središte arene gdje može svatko gledati zapanjujuće sudare. Precizan pokretač za podešavanje lansirne stanice Precision Strike Launcher se aktivira okidačem kako bi se povećala točnost okidanja.

Hasbro društvena igra Blowfish Blowup-20%
200 Kn 158,40 Kn

Akcija

Kome će se napuhati riba? Ova uzbudljiva dječja igra kombinira zabavu i jednostavan način igre sa ludim i uzbudljivim nagradama! Dajte sve od sebe da se ne uplašite ove neobične ribe na napuhavanje koja je u svom gnijezdu skupila mnoga blaga. Stavite ruku u akvarij i pokušajte uhvatiti jedno od blaga… ali pazite! Nitko ne zna kada, ali riba se može neočekivano napuhati i diskvalificirati lovca iz igre. Pobjednik je igrač kojemu se riba posljednjem napuše. Djeca se mogu natjecati. Oni tragaju za blagom i prikupljaju bodove za svako dobiveno blago. Pobijedi onaj koji dobije najviše bodova.

Hasbro igra Jenga Fortnite
214 Kn

Jenga: Fortnite Edition inspiriran je videoigrom Fortnite, u kojoj igrači napadaju toranj svojim Fortnite likom i pokušavaju doći na vrh što je prije moguće. Oprez – ako toranj padne tijekom igračevog preokreta, igrač više nije u igri. Okrenite se da vidite koji je vaš sljedeći korak, koliko slojeva se popnete i koje blokove možete postaviti. To je borba za napredak, igrači pomiču štapove, a protivnici drže dok pokušavaju spriječiti da kula ne padne.

Unikatoy igra Tombola 23871
104,70 Kn 80 Kn

Igra nije primjerena za djecu mlađu od 36 mjeseci. Pobjeđuje onaj koji prikupi određene brojeve na kartici.

Tomy gusar u bačvi (T7028)
120,40 Kn 109 Kn

Stavite Gusara u bačvu i polako gurajte mačeve unutar iste, ali pazite, mač možete ugurati u pogrešan utor, pa će gusar iskočiti iz bačve , a vi ćete biti eliminirani iz igre.

Tomy igra Pohlepna bakica
160,40 Kn

Tomy dječja igra Pohlepna bakica, je odlična igra za cijelo društvo. Prikladno za djecu stariju od 5 godina.

Singa Games Pen-Tastic društvena igra
163 Kn

Nova društvena igra s posve novim i originalnim načinom igranja. Nacrtajte ono što kartica zahtijeva, dok će drugi igrači pogađati što želite nacrtati.

Hape povrtni toranj
130,06 Kn

Izgradite toranj, bacite kockice i pokušajte izvaditi odgovarajuće povrće bez rušenja tornja!

EDUCA Pripremite svoj hamburger
105 Kn 95 Kn

Igra za pamćenje u kojoj ćete uživati! Položite kocke i premjestite komad za onoliko kutija koliki je broj na matrici. Kada igrate igru sa sastojcima odaberite karticu na sredini ploče. Je li isti sastojak na slici kao u kutiji na kojoj stojite? Iznimno! – Sad nabavite sastojke za svoj hamburger! Ako unesete kutiju za hamburger morate reći koji sastojak vam je potreban, a zatim odaberite karticu na središnjoj ploči. Ako se kartica podudara s navedenim sastojkom, dodajte je u svoj hamburger.

EDUCA Pizza Bingo
76 Kn

Zabavna obiteljska igra u kojoj su igrači kuhari i natječu se da bi prvi dodali sve potrebne sastojke u svoju pizzu i dovršili je. Igrač koji osvoji 3 medalje za pekara pizze postaje ukupni pobjednik igre.

Top time bat.
88 Kn

Top time bat. je igra vještine. Pogodna je za dječake i djevojčice (unisex).