Fillikid kišobran kolica Leon
432 Kn

Odlična cijena

Kolica imaju rotirajuće kotače s mogućnošću blokiranja. Nadstrešnica za sunce je pokretna.

Baby Design Travel quick kolica
824 Kn

Posljednji komad!

Novogodišnja kolekcija, moderna sportska kolica s novim sustavom za sklapanje. Kolica su opremljena krovom, kupovnom košarom, sigurnosnom ručkom, super kišnim prekrivačem i praktičnom prevlakom za noge. Sportska kolica koja zajedno s ergonomskom drškom olakšavaju nošenje i manevriranje. Ima kompaktne dimenzije i ne zauzima puno prostora. Osim što je bila popularna kod majki, kolica su također dobila pozitivnu ocjenu iz Instituta za majke i djecu. Stoga je vrijedno saznati koje su druge druge koristi.

GB dječja kolica Pockit+
943,50 Kn

Akcija

Dječja kolica Pockit+ imaju maksimalni nosivost od 17 kg. Opremljena su velikim kotačima i tapeciranim pojasevima za pričvršćivanje. Lagano ih je nositi.

Fillikid kišobran kolica Felix
699 Kn

Akcija

Kolica se zatvaraju prema načelu zatvaranja kišobrana. Moguće je zaključati kotače i postaviti naslon u 3 položaja.

Fillikid Glider kolica marela
314 Kn

Posljednji komad!

Sklopiva kolica Fillikid Glider su lagana, stabilna i opružena. Ima podesivu leđa i podesivi nogavac. Prikladno za djecu od dobi od 6 mjeseci nadalje.

Safety 1st dječja kolica Up To Me
796 Kn

Up To Me su lagana kolica prikladna za svakodnevnu uporabu. Zbog više položaja, uključujući onim za ležanje, prikladna su za korištenje od rođenja – 5 postavki položaja sjedenja.

Safety 1st dječja kolica Teeny
1.003 Kn

Teeny je odličan partner na putovanju, bilo da ste u avionu, vlaku ili autobusu. Zbog iznimno lagane konstrukcijekompaktnih dimenzija, uvijek će biti s vama. Usprkos malim dimenzijama Teeny kolica su vrlo udobna zahvaljujući podstavljenom sjedalu i podesivom naslonjaču.

Inglesina dječja kolica Trip
1.115 Kn

Inglesina Trip iznimno lagana i kompaktna dječja kolica. Pogodna za djecu od 6 mjeseci do 3 godine tj. do 15kg.

ZOPA Micra kolica

ZOPA Micra kolica

Ocjena: 4,4
856 Kn

ZOPA Golf kolica Micra jednostavna su za sklapanje i pogodna za šetnje s djecom. Osim toga, uz kolica dobivate zaštitu od kiše, podlogu za noge i držač bočice. Izuzetno izdržljiva kolica sa suncobranom štiti dijete od izravna sunčeva svjetla.

ZOPA dječja kolica Corsa
759 Kn

Dječja kolica Corsa su opremljena vodičima, držačem za piće, naslonom za glavu, zaštitom za kišu i naslonom za noge. 3 položaja podesivog pokrova3 položaja naslonjača. Logotip, trake na pokrovu i pokrov imaju reflektirajuće elemente.

Petite&Mars dječja kolica Musca, Basic Line
859 Kn

Dječja kolica Petite & Mars Musca osiguravaju udobnost djeteta. Lako se sastavlja. Imaju mogućnost proširenja krova kako bi se stvorile dodatne sjene. Stražnji kotač opremljen je kočnicom.

Lionelo dječja kolica golf ELIA 2020
584 Kn

Golf kolica Lionelo ELIA 2020 imaju velike pjenaste naplatke, za jednostavno upravljanje. Sigurnost vožnje zbog sigurnosnog pojasa u 5 točaka i mogućnost zaključavanja prednjih kotača. Imaju ručku, podložak za noge, kišobran i mrežu protiv komaraca.

Fillikid kolica kišobran Explorer BCSLO1881
526,50 Kn

Odlična cijena

Dječja kolica kišobran Explorer proizvođača Fillikid su kvalitetna kolica prikladna za djecu od 6 mjeseci starosti ili do 15 kg tjelesne težine. Okretni prednji kotači omogućuju jednostavno manevriranje, a stražnja s opcijom blokiranja omogućuju sigurnu vožnju. Sklopivi dizajn olakšava spremanje i nošenje.

Safety 1st dječja kolica Urby
1.127 Kn

Urby je praktičan pratitelj za putovanja, kupovinu ili samo šetnju. Zbog male mase od 4,9 kg su jednostavna za korištenjejednostavno ih je prenositi. Urby je vrlo udoban za šetnje zahvaljujući podstavljenim sjedalom s nekoliko položaja naslonjača za glavu, uključujući vodoravni položaj za ležanje.