Birajte između široke ponude artikala iz kategorije Kišobran kolica na MALL.hr. Razveselite svoje najmlađe novom igračkom, ruksakom, pernicom ili nekim od ostalih artikala.

Pokaži više
  • Narudžbe dostavljamo na vašu adresu na području cijele Hrvatske.
  • Artikle možete i osobno preuzeti u našem mjestu za preuzimanje.
  • Vašu narudžbu možete platiti karticom ili gotovinom, online ili prilikom preuzimanja te karticom do 12 rata.
  • Ako vam artikl iz kategorije Kišobran kolicane odgovara, možete ga vratiti u roku od 14 dana.
  • Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, možete se obratiti našoj Službi za pomoć korisnicima.

Provjerite najnovije artikle iz kategorije Kišobran kolica po odličnim cijenama ili artikle kojima su naši kupci dali najbolju ocjenu.

MALL.hr vam nudi više od 107.000 artikala. Možda će vam trebati i Igračke, Dječji bicikli, Igre za djecu, Monopoly ili Tetra pelene.

Odredi parametre
Peg Perego Veloce kolica Peg Perego Veloce kolica
Peg Perego Veloce kolica

Okretna i lagana kolica Veloce mogu se pohvaliti kotačima Soft Ride, reverzibilnim sjedalom, podesivim naslonom, krovom s UV zaštitom, sigurnosnim pojasom u 5 točaka i mekanim podstavcima. Pogodna su za djecu od rođenja do 22 kg tjelesne težine.

Predviđeni datum otpreme: 3.4.

MALL
Peg Perego Ypsi kolica Peg Perego Veloce kolica
Peg Perego Ypsi kolica

Sportska kolica Ypsi mogu se pohvaliti sigurnosnim pojasom u 5 točaka, podesivim krovom, Soft-Ride kotačićima, podesivim sjedalom i donjom košarom.

Trenutno nedostupno

MALL

Sportska kolica – marele

Najprodavanija sportska kolica uglavnom su lagana, kompaktna i jednostavna za upotrebu. Za odmor će vam dobro doći blagdanska kolica, a zimi sportska invalidska kolica s prekrivačem za noge.

Putna kolica za avion

Ako odabirete kolica za putovanja, obratite posebnu pozornost na dimenzije i težinu. Putnička kolica izvrsna su za avion jer ne zauzimaju puno prostora i jednostavna su za nošenje. Odaberite model s podesivim naslonom koji će omogućiti djetetu da spava dok dugo čeka na spojne letove.

Terenska sportska kolica

Terenska sportska kolica za česta putovanja u prirodu trebala bi biti stabilna i čvrsta. Veliki su kotači posebno važni, a jedna ručka je također praktična. Veliki kotači olakšavaju upravljanje kolicima čak i na šumskim ili neasfaltiranim cestama.

Sportska kolica s pokrivačem za noge

Prekrivač za stopala je izvrstan posebno u jesenskim i zimskim mjesecima. Osim toga, lako se uklanja.

Sklopiva sportska kolica

Najjednostavnija sklopiva kolica su modeli s dvije zakrivljene ručke u obliku palica za golf.

Sportska kolica za blizance

Sportska kolica za blizance mogu biti dizajnirana u obliku dvije odvojene košare na jednoj bazi, pri čemu svaki dio ima svoj krov i prečku, također može biti dizajnirana u jednom komadu, odvojena u dva dijela. U slučaju jednog komada, svako dijete ima svoj sigurnosni pojas. Posebni modeli sportskih kolica imaju dvije košare jednu iza druge.