ChiChi Love pas čivava na turneji
163 Kn

Posljednji komad!

Luksuzan pas čivava postat će najdraži ljubimac vaše djevojčice. Izuzetno je mekan i lijep. U paket je uključena i torbica za prijenos vašeg psa.

MÚ Brno mačak Mikeš, 35 cm
150 Kn

Posljednji komad!

Slatka mačka Mikesa poznata je po svojim nevjerojatnim pričama koje je doživio sam ili sa svojim prijateljima. Igračka je visoka 35 cm.

Rappa plišani orao koji stoji, 24 cm Eco Friendly
75 Kn

Posljednji komad!

Ovaj ljupki plišani orao ne smije nedostajati u niti jednoj dječjoj sobi ili među plišanim igračkama. Veličina plišane igračke je 24 cm. Igračka je napravljena od visokokvalitetnog pliša i dio je ekskluzivne kolekcije plišanih igračaka Rappa.

Lumpin Ovca Olivia, dugonoga
62 Kn

Posljednji komad!

Kada noć postane mračna i vrijeme je za spavanje, ja ću biti s vama. Nikad se više nećeš bojati. Tjera zle duhove i poziva divne snove. Sve ovce se broje zajedno dok ne zaspite.

Fruititos Cutetitos plišana igračka, mirisna
123 Kn

Otkrijte novu seriju Cutetitos Frutitosa – iznenađenja novih životinja, tekstura i voćnih tortilja. Omotajte tortilju i upoznajte svog novog prijatelja. Koga si dobio?

Rappa plišani jednorog, 80 cm
313 Kn

Posljednji komad!

Veliki slatki plišani jednorog ne bi smio nedostajati ni u jednoj dječjoj sobi! Plišane igračke veličine 80cm od kvalitetnog mekanog pliša. Jednorog je ružičaste boje i ima dugin rog, uši i šape. Ova senzacionalna plišana igračka savršen je dar za bebu.

Lumpin Miš Ticky

Lumpin Miš Ticky

Ocjena: 1
57,69 Kn

Akcija

Plišana igračka Miš Ticky je lijepa plišana igračka koja će vašoj djeci donijeti nove priče i avanture. To je igračka koja također može zabaviti vaše dijete u kolicima.

Zuru Rainbocorns 2 set, pliš, 00111
247 Kn

Zuru Rainbocorns 2 set sadrži: 2 jaja, 1 Rainbocorn, 1 ili 2 Boo-Boocorna, 1 iznenađenje (nakit), 1 naljepnica, 1 vrećica Rainbocorn Poop i knjižica s uputama.

Rappa ležeći plišani pas, 61 cm
272 Kn

Posljednji komad!

Simpatičan plišani pas nezamjenjiva je igračka u svakoj dječjoj sobi. Bernski planinski pas veličine od 61 cm izrađen je od visokokvalitetnog pliša.

TM Toys Fortnite Loot plišani Durr Burger
88,29 Kn

Posljednji komad!

Fortnite je vrlo popularna računalna igra. Pridružite se njezinim obožavateljima! Zabava virtualnog svijeta preselila se u stvarnost zahvaljujući ovom plišanom Durr Burgeru koji će se sigurno svidjeti svim ljubiteljima ove igre. Zabava virtualnog svijeta se prebacuje u stvarnost zahvaljujući ovoj plišanoj igrački koja će oduševiti svakog ljubitelja igre.

Debbie Koala, 55 cm, siva
196 Kn

Simpatična koala je uvijek spremna na maženje i počivanje na vašim policama ili jastuku.

Debbie Ovca, 70 cm, ružičasta
221,95 Kn

Posljednji komad!

Simpatična ovcaje uvijek spremna na maženje i počivanje na vašim policama ili jastuku.

Lumpin terijer Kalamity, veliki
76 Kn

Posljednji komad!

Dolazi iz cijenjene obitelji Yorkshire. Na neugodne dane, on će dočarati puno radosti gdje god idete. On prati tu reputaciju od svog rođenja. Njegovo ime je KALAMITY. Srce mu je na pravom mjestu, njegov karakter je dobar. Zato uživajte s njim kamo god krenuli.

Unikatoy My Sugar Friends – Milly (25272)
28 Kn

Posljednji komad!

My Sugar Friends – Milly je lijepa plišana igračka s privjeskom i mirisom trešnje. Pogodna je za djecu od 18 mjeseci starosti.

TM Toys Fortnite plišana Ljama Loot
103 Kn

Fortnite je također vrlo popularna računalna igra. Pridružite se njezinim obožavateljima! Zabava virtualnog svijeta se prebacuje u stvarnost zahvaljujući ovoj plišanoj ljami koja će oduševiti svakog ljubitelja igre. Visina ljame je 18 cm.

TM Toys Fur Balls igračka Snow Puppies
175 Kn

Ograničeno izdanje igračke – Snow Puppies Izgubljeni u snijegu zimi izgledaju kao snježna kugla. Koja se životinja skriva u plišanom kompletu? Da biste to saznali, prvo morate počešati. Je li to morž, pingvin ili polarni medvjed? Tu je i četka dorađenog oblika, koča i potvrda.

Teddies Džoker ručna lutka 27 cm
69 Kn

Tko ne bi znao džokera, šaljivdžiju koji ima „kapu“ i pojavljuje se u gotovo svakoj bajci s kraljem? S lutkom možete igrati svoju omiljenu bajku ili izmisliti vlastitu priču. Samo stavite lutku na ruku i odmah ju oživite, plus kvalitetan, mekani materijal vrlo je ugodan na koži.

Spin Master Hatchimals plišana igračka
132 Kn

Meke, slatke, plišane, ovo su plišane verzije vaših omiljenih Hatchanimals! Ove plišane igračke pohranjene su u jajima s ljubičastim plišanim srcem. Jednostavno otvorite vrh jajeta i upoznajte svog novog divnog prijatelja.

ChiChi Love pas čivava Glam Fashion
246 Kn

Luksuzan pas čivava postat će najdraži ljubimac vaše djevojčice. Izuzetno je mekan i lijep. U paket je uključena i torbica za prijenos vašeg psa.

MÚ Brno Jež, 28 cm, crni
133 Kn

Slatki Jež će vas očarati svojim nasmiješenim licem. Izrađen je od mekana materijala, mekog na dodir.

Rappa ležeći plišani pas, 44 cm
137 Kn

Simpatičan plišani pas nezamjenjiva je igračka u svakoj dječjoj sobi. Bernski planinski pas veličine od 44 cm izrađen je od visokokvalitetnog pliša.

TY RAINBOW šareni pudel, 24 cm
70,80 Kn

Odlična cijena

Šareni pudel će vas očarati svojim blistavim i velikim očima. Izrađen je od pliša, koji je vrlo mekana na dodir.

Rappa plišana čivava koja sjedi, 24 cm Eco Friendly
82 Kn

Ova ljupka plišana čivava ne smije nedostajati u niti jednoj dječjoj sobi ili među plišanim igračkama. Veličina plišane igračke je 24 cm. Igračka je napravljena od visokokvalitetnog pliša i dio je ekskluzivne kolekcije plišanih igračaka Rappa.

ChiChi Love psić Swap Fashion u torbici
225 Kn

Šarmantni psić chihuahua postaje popularni pratilac bilo koje djevojke. Preksan psić, vrlo mekana i ugodna na dodir. U paket je uključena i torbica za nošenje psa.

Rappa plišani labud koji sjedi, 23 cm Eco Friendly
60 Kn

Ovaj ljupki plišani labud ne smije nedostajati u niti jednoj dječjoj sobi ili među plišanim igračkama. Veličina plišane igračke je 23 cm. Igračka je napravljena od visokokvalitetnog pliša i dio je ekskluzivne kolekcije plišanih igračaka Rappa.

Rappa Plišani vuk s mladunčem, 27 cm
142 Kn

Simpatični plišani vuk s mladunčem ne smije nedostajati u vašoj plišanoj kolekciji! Vuk koji sjedi izrađen je od ekskluzivnog, kvalitetnog pliša,a njegova visina je približno 27 cm. Ova senzacionalna plišana igračka savršen je dar za bebu.

Lamps plišani lav, 50 cm
119 Kn

Plišana igraška u obliku snažnog kralja životinja, lava. Izrađen je od kvalitetnog pliša. Jednu od najvećih zvijeri možete imati u sobi. Ovaj lav je savršen poklon za sve male i velike.

Lamps plišani tigar, bijeli, 55 cm
77 Kn

Veliki plišani tigar koji će oduševiti svako dijete. Jednu od najvećih zvijeri možete imati u sobi. Igračka je velika 55 cm. Ovaj tigar je savršen poklon za sve male i velike.

Lumpin Jež Pepe

Lumpin Jež Pepe

Ocjena: 5
67 Kn

Jež Pepe je stručnjak za bajke. Kad je jež u redu, tiho sjedi na stolici i počinje pričati nevjerojatne priče. Svi su u neko vrijeme gledali naprijed, trčali oko njega i rado ga slušali. Ne propustite njegovu prekrasnu priču.

ChiChi Love Igračka mačić
79 Kn

Preslatki mačić postaje voljeni pratitelj svakog djeteta. Lijep je, mekan i vrlo ugodan na dodir. Uz to, ovaj mačić dolazi sa zvučnim efektima. Može i trčati i pomicati rep. Također, prepustite se impresioniranju.

Rappa plišani pas koji sjedi, 30 cm Eco Friendly
78 Kn

Ovaj ljupki plišani Zapadnoškotski terijer ne smije nedostajati u niti jednoj dječjoj sobi ili među plišanim igračkama. Veličina plišane igračke je 30 cm. Igračka je napravljena od visokokvalitetnog pliša i dio je ekskluzivne kolekcije plišanih igračaka Rappa.

Lamps plišani leopard
154 Kn

Darujte svom djetetu novog prijatelja – velikog i plišanog leoparda, koji izgleda kao pravi. Igračka je izrađena od mekanog plišanog materijala i ugodna je na dodir.

Lumpin Konjić Juraj, bež, veliki
72 Kn

Konj Juraj je nerazdvojni i vjerni prijatelj sa Stefanom. Stalno šire dobro raspoloženje oko svih dobrih ljudi. Može biti svugdje i posvuda. Uvijek skače, poskakuje i raduje se. Svatko tko ga vidi, odmah se pokušava igrati s njim.

Rappa plišani tuljan, 23 cm, Eco Friendly
60 Kn

Nijedan ljubitelj životinja ne smije propustiti priuštiti si prekrasnog plišanog tuljana. Igračka je izrađena od kvalitetnog pliša i stoga je dio ekskluzivne kolekcije plišnih igračaka Rappa.

TM Toys Fur Balls Plišane igračke - Cvjećarna
177 Kn

Koja se životinja skriva u plišanim loptama? Da biste saznali, prvo ju morate okupati i počešljati. Je li to zeko, mačka ili pas? Također uključuje četkicu u obliku srca, kopču i upute za korištenje.

Little Tikes igračka Springlings Iznenađenje
80 Kn

Springlings su simpatične, vesele i razigrane životinje Little Tikes! Svaki Springling dolazi iz svog posebnog doma i spreman je za igru. Iznenadite prijatelje i obitelj ovim veselim i sretnim životinjama.

Lumpin konj Stefan, veliki
72 Kn

Stefan je nerazdvojni prijatelj s Jurajem. Stalno šire dobro raspoloženje oko svih dobrih ljudi. Može biti svugdje i posvuda. Uvijek skače, poskakuje i raduje se. Svatko tko ga vidi, odmah se pokušava igrati s njim.

Lumpin Mocca majmun, srednji
88 Kn

Kao i obično, sve je to bila velika slučajnost! Nerazdvojni par MOCCA i COFEE susreli su se na trgu u Brazilu, koji su obojica posjetili, naravno. Ne samo da je Cofee sa svojim lijepim krznom odmah bila očaravajuća, nego je i njezino ime bilo još fascinantnije za sve ostale. Stoga je odlučio da će njihov put biti zajednički. Uostalom, voli kavu, baš kao i Mocca!

Lumpin Ovčica Olivia, balerina
80 Kn

Kada noć postane mračna i vrijeme je za spavanje, ja ću biti s vama. Nikad se više nećeš bojati. Tjera zle duhove i poziva divne snove. Sve ovce se broje zajedno dok ne zaspite.

Lumpin terijer Kalamity, mali
67 Kn

Dolazi iz cijenjene obitelji Yorkshire. Na neugodne dane, on će dočarati puno radosti gdje god idete. On prati tu reputaciju od svog rođenja. Njegovo ime je – KALAMITY. Srce mu je na pravom mjestu, njegov karakter je dobar. Zato uživajte s njim kamo god krenuli.