Ravensburger Frozen 2 labirint, Junior
196 Kn

Posljednji komad!

U labirintu leda i snijega uputite se prema junacima Frozen 2 i prikupite najveći broj žetona. Igra je primjerena za 2 do 4 igrača od 4 godine nadalje.

Hasbro Monopoly Lol Suprise, engleska verzija
216 Kn

Možda ste upoznati s klasičnom društvenom igrom Monopoly, ali ovu verziju su inspirirali motivi pod licencom Lol Surprise Doll. Ova će igra sigurno privući sve obožavatelje popularnih likova Lol Surprise. Ovo je engleska verzija!

EDUCA Igra: Brzo, kao što je ris, 350 sličica
158,81 Kn 144 Kn

Posljednji komad!

Akcijska obiteljska igra koja otkriva tko ima najbolji vid i najbrže reflekse! Tko je pametan kao ris, pobjeđuje! Jednostavno odvrnite ploču, promiješajte paket kartica i odaberite 3 slike.
Budite prvi igrač koji će pronaći sve svoje slike na ploči, prikupiti najviše karata i … pobijediti!

Hasbro Twister na slijepo
212 Kn

Igrajte svoju omiljenu igru s povezom na očima. I dalje se krećete na mjesta na tepihu u skladu s rotirajućim diska, ali sada to radite sa zavezanim očima i u potpunosti igrajući se s dodirom i pamćenjem. Kad otvorite oči, možete se naći u nekim doista smiješnim i neugodnim situacijama.

Hasbro Monopoly Igra prijestolja engleska verzija
343 Kn

Popularna Monopoly igra sada dolazi i u verziji nadahnutoj likovima iz Igre prijestolja. Igrači mogu putovati oko legendarnog Westerosa i trgovati na njegovim lokacijama. Igra sadrži 6 rijetkih obiteljskih žetona, kojima obećavate svoju odanost? Ovo je engleska verzija!

Piatnik Društvena igra Shop Hop
143 Kn

Posljednji komad!

Društvena igra Shop Hop pogodna je za djecu od 6.godine. U ovoj igri sve ovisi o brzini, kao i taktikama. Za pobjedu morate kupiti predmete s cijelog popisa. Cijene se mijenjaju tijekom igre. Igra je primjerena za 2–4 igrača.

Mattel Pictionary
265,40 Kn 241 Kn

Pictionary u novom izdanju i s novim zabavnim dijelovima! Izdanje s flomasterima za crtanjepločama za brisanje. Za djecu i odrasle

Mattel Scrabble Junior igra riječi
218,40 Kn 204 Kn

Poznata Scrabble društvena igra za djecu od 5 do 8 godina. Riječi upotpunite slovima koja su već napisane na ploči i na sličicama.

Unikatoy igra Čovječe ne ljuti se + mlin
74,50 Kn 60 Kn

Posljednji komad!

Čovječe ne ljuti se mogu igrati dva do četiri igrača i primjerena je za cijelu obitelj. Nije primjereno za djecu mlađu od 3 godine.

Ravensburger labirint Frozen
123 Kn

Posljednji komad!

Ako spretno pomaknete kartice, u labirintu nastaju novi putevi gdje su prije bili zidovi i dosežete sve junake iz filma Frozen.

Spin Master društvena igra Jumanji
179,40 Kn 177 Kn

Doživite avanture uz društvenu igru Jumanji kao u poznatom istoimenom filmu. Proganjanje lavova, borba s nosorozima i napad na krokodile su samo početak opasnosti u divljini svijeta Jumanji.

Unikatoy igra Tombola 23871
104,70 Kn 80 Kn

Igra nije primjerena za djecu mlađu od 36 mjeseci. Pobjeđuje onaj koji prikupi određene brojeve na kartici.

TCG Games Wobblo društvena igra
77,93 Kn 73 Kn

U društvenoj igri Wobblo pobjeđujete sa što više postavljenih žetona na vrh stupa ili u red. Pazite da ne srušite već postavljene žetone.

Ravensburger obiteljska igra MonsterSlap
157 Kn

U ovoj obiteljskoj igri, sluzava čudovišta se ljepljivim rukama omataju po gradu. Tko će prvi pobijediti čudovišta i popeti se na ljestvama? Igra je prikladna za 2 – 4 igrača starija od 5 godina.

Unikatoy igra Sastavi riječ
59,50 Kn 48 Kn

Sastavi riječ mogu igrati dva do četiri igrača, jer se slova polažu na igraću ploču. Nije primjereno za djecu mlađu od 3 godine.

Denis Pogodi tko sam

Denis Pogodi tko sam

Ocjena: 3,3
51,84 Kn 47 Kn

Društvena igra, Pogodi tko sam, igra se postavljajući pitanja suprotnom igraču i pokušavate saznati koja je osoba.

Denis šah
51,84 Kn 47 Kn

Šah je misaona igra koja ima dugu tradiciju i pogodna je za mlađe i starije.

Piatnik Artistico
102 Kn

Zabavna obiteljska igra u kojoj morate imati neke vještine.

Hasbro Monopoly Ultimate Banking društvena igra-20%
354 Kn 280,90 Kn

Odlična cijena

Nova verzija popularne igre Monopoly Ultimate Banking dolazi s potpuno novom karticom za beskontaktno plaćanje. Pomjerajte figuru prema planu, kupujte nekretnine na kojima zaustavljate figuru. Zarađene milijune možete spremiti na svojoj osobnoj elektroničkoj kartici. Kada je približite bankomatu, možete provjeriti stanje svog računa. Postanite najbogatiji igrač u igri Monopoly Ultimate Banking!