Autobusi i vozila za prijevoz za igru

Materiál: plastika

Odredi parametre
  • Materiál
    plastika
    ×
Teddies Kamion transporter + 3 automobila, sa svjetlom i zvukom Teddies Kamion transporter + 3 automobila, sa svjetlom i zvukom
Teddies Kamion transporter + 3 automobila, sa svjetlom i zvukom

Kamion s auto transporterom izvrstan je poklon za male vozače. Kamion prevozi automobile i emitira zvučne i svjetlosne efekte. Igračka također uključuje 3 automobila koja možete prevesti bilo gdje želite.

Predviđeni datum otpreme: 22.4.

Dostava MALL
Simba autobus s vozačem Sam Trevorom, 21 cm Teddies Kamion transporter + 3 automobila, sa svjetlom i zvukom
Simba autobus s vozačem Sam Trevorom, 21 cm

Ovo je Trevorov autobus iz popularnog crtića Vatrogasac Sam. Poklopac se otvara pri udaru i pojavljuje se plamen. Automobil ima vrata koja se otvaraju i krov. Kao vozač autobusa možete sve putnike odvesti tamo gdje trebaju.

Predviđeni datum otpreme: 25.4.

Dostava MALL
Lamps Pokretni autobus, crveni, na baterije Teddies Kamion transporter + 3 automobila, sa svjetlom i zvukom
Lamps Pokretni autobus, crveni, na baterije

San svih dječaka i ljubitelja javnog prijevoza, osobito autobusa, je veliki pokretni autobus na baterije, tvrtke Lamps, koji emitira zvukove i svijetli. Igračka je pogodna za djecu od 3 godine.

Predviđeni datum otpreme: 25.4.

Dostava MALL
Alltoys Teamsterz prijevoz automobila + 4 automobila Teddies Trolejbus/autobus, plastika, 45 cm, na zamašnjak, na baterije, sa svjetlom i zvukom, u kutiji, 48 x 18 x 11 cm
Alltoys Teamsterz prijevoz automobila + 4 automobila

Automobile morate prevesti ili ih samo očistiti. U tome će vam pomoći ovaj crveni kamion. Transporter je izrađen od plastike i u prikolici ima mjesta za četiri automobila. Paket uključuje 4 automobila i ograde.

Predviđeni datum otpreme: 25.4.

Dostava MALL
Teddies Trolejbus/autobus, plastika, 45 cm, na zamašnjak, na baterije, sa svjetlom i zvukom, u kutiji, 48 x 18 x 11 cm Teddies Trolejbus/autobus, plastika, 45 cm, na zamašnjak, na baterije, sa svjetlom i zvukom, u kutiji, 48 x 18 x 11 cm
Teddies Trolejbus/autobus, plastika, 45 cm, na zamašnjak, na baterije, sa svjetlom i zvukom, u kutiji, 48 x 18 x 11 cm

Izvrsna plastična trolejbusna harmonika, koja radi na zamašnjaku, jedinstvena je igračka koja će impresionirati sve male i velike ljubitelje trolejbusa. Ne bi trebao nedostajati ni u jednoj kolekciji dječaka.

Predviđeni datum otpreme: 25.4.

Dostava MALL
Spin Master Paw Patrol film 2 Set za igru patroller mini Teddies Trolejbus/autobus, plastika, 45 cm, na zamašnjak, na baterije, sa svjetlom i zvukom, u kutiji, 48 x 18 x 11 cm
Spin Master Paw Patrol film 2 Set za igru patroller mini

Pripremite se za sljedeću veliku spasilačku misiju s Pup Squad Patrollerom i kolekcionarskim trkačem automobila i pasa Mighty Pups Chase baš kao u Paw Patrol: U filmu!

Trenutno nedostupno

Dostava MALL
Teddies Vučna služba autom od 30 cm na zamašnjak Teddies Vučna služba autom od 30 cm na zamašnjak
Teddies Vučna služba autom od 30 cm na zamašnjak

Svako bi dijete trebalo imati Tow Truck Car u svojoj kolekciji. Ima funkcionalan naslon sa šarkama za lakši utovar u automobil. Također ima vozačeva vrata, koja se otvaraju. Djeca će se sigurno zabaviti s ovim automobilom. Upalite i na posao!

Trenutno nedostupno

Dostava MALL