Automobili, vlakovi, helikopteri

Automobili su jedna od najpopularnijih igračaka Među modelima automobila naći ćete metalne i drvene automobile i verzije s daljinskim upravljačem. Na raspolaganju su i kamioni i kola hitne pomoći, policija i vatrogasna vozila.

Pokaži više

Vrste automobila za djecu

  • Automobili bez pogona – igračka ima rotirajuće kotačiće koji se u nekim slučajevima mogu okretati
  • Elastični pogon - kreću se nakon istezanja i otpuštanja elastike
  • Automobili zamašnjaka -namotati automobil i zatim se samostalno kreće
  • Pogon ključa (namotaj) - igračka se namotava pomoću ključa i zatim se samostalno kreće, prelazi veću udaljenost od igračaka sa zamašnjakom
  • Automobili na baterije –na baterije, s ugrađenim kontrolerom
  • Automobili s daljinskim upravljačem - Savršenim modelom nazivamo i daljinski upravljač RC modeli
  • Električni automobili - s baterijom dijete samostalno sjedi u motorno vozilo motorno vozilo

Kolekcionarski modeli automobila i klasični automobili

Namijenjeni su djeci od 6 godina, ali impresioniraju i odrasle. Možete birati između stvarnih kopija originalnih luksuznih modela automobila poput Porsche, Ferrari, Maserati, Lamborghini. U pravilu je moguće otvoriti vrata, poklopac motora i prtljažnik. Nisu najprikladniji za igranje, namijenjeni su prvenstveno izlaganju.

Trkaći automobili

Automobili dizajnirani za automobilske staze i složene linije. Možete ih kupiti pojedinačno ili u kompletu.

Dječja garaža za automobile i auto-komplete

U automobilskim setovima naći ćete modele iz iste serije od 3 ili 5 komada, postoje i kompleti s 50 komada. Oni su također dostupni klasični automobili legendarnog dizajna. Svakako će dobro doći i za neke komplete garaža.

SAVJET!

Nije potrebno da su garaže za dječje automobile uvijek izrađene samo od plastike. Pogledajte ponudu drvene garaže.

Modeli autobusa, tramvaja

Veći modeli vozila koji su prikladni i za mlađu djecu. Uključuju favorite autobusi, tramvaji, kao i kamioni za smeće, motorne sanke i posipači. Automobili mogu imati uklonjive dijelove ili biti prikladni za otvaranje. Veliki modeli mogu se koristiti i kao elise.

Kamioni Tatra

Među najpopularnijim modelima su građevinska vozila, uključujući legendarne velike modele Tatra. Ovdje ćete naći kamioni, bageri, cisterne, dizalice i miješalica. Izvrsna izrada Tatra kamioni uklonjivim dijelovima sigurno će privući pažnju mlađe djece.

Vatrogasci, policija i hitna pomoć

Modeli automobila vatrogasne jedinice, policija i spasilačke službe. Automobili su opremljeni autentičnim zvučnim i svjetlosnim efektima.

Kombajni i traktori

Vozila kmetijske mehanizacije sodijo med večje modele. Oni spadaju u ovu kategoriju kombajni, traktori i utovarivači, ali i druga vozila koja se koriste u poljoprivredi . Modeli imaju pomične i uklonjive komponente.

Modeli tankova i vojne opreme

Vojna vozila uključuju tenkovi, oklopna vozila, borbena vozila pješaštva i druga motorna borbena vozila.

SAVJET!

Modeli automobila obično privlače uglavnom dječake. Vlakovi i željeznički kompleti popularni su i kod djevojaka.

Hot Wheels Zmajski napad iz zraka
62x

Hot Wheels Zmajski napad iz zraka

452 Kn

Zabavite se s ovim odličnim motoriziranim setom za igru. Grad Hot Wheels ™ City je napao ogroman zmaj. Grozni zmaj lebdi nad gradom i čeka na priliku da vas zaposjedne vozila. Lebdi nad gradom i čeka da vam odnese vozila.

Dostava MALL
Hot Wheels City Garaža s T-Rexem
69x

Hot Wheels City Garaža s T-Rexem

1.239 Kn

Jeste li spremni na novi izazov? Pođite sa svojim vozilom u garažu Hot Hot Wheels ® i otkrijte što se skriva u njoj! U garažu možete pohraniti do 100 svojih vozila, iako to nije sve, jer garažu čuva strašni T-Rex

Dostava MALL
Hot Wheels Track Builder Motorni komplet
82x

Hot Wheels Track Builder Motorni komplet

583 Kn

U ovom odličnom igraćem kompletu Hot Wheels® vas čekaju akceleratori, zahvaljujući tome će vaše utrke biti još zabavnije Udružite akceleratore i dva križanja koja ćete pronaći u paketu i suočite se sa novim izazovom. Akceleratori imaju svestranu upotrebu i ovisno je o vama kako ćete ih uključiti u svoj put.

Dostava MALL
Spin Master Šape na patroli Variable Hovercraft sa efektima
21x

Spin Master Šape na patroli Variable Hovercraft sa efektima

459 Kn

Pripremite se za veliku spasilačku misiju s Chaseom i njegovim redizajniranim vozilom. Chaseov Variable Hovercraft ima različite uzbudljive značajke i može se koristiti kao klasično vozilo ili u lebdećem načinu rada. Pritisnite gumb i izvedite jedinstvenu promjenu. Vozilo emitira svjetlosne i zvučne efekte, također može lansirati rakete.

Dostava MALL
LENA Bager s plastičnim kotačima, 65 cm
255x

LENA Bager s plastičnim kotačima, 65 cm

136 Kn

Veliki dječji bager s plastičnim kotačima možete imati doma, u pijesku ili ga djeca mogu koristiti kao vozilo. Bager je velik 65 cm i pogodan je za djecu od 3.godine nadalje. Iznimno kvalitetna izrada popularne marke Lena.

Dostava MALL
Woody željeznica, električni vlak i šina za vijadukt
115x

Woody željeznica, električni vlak i šina za vijadukt

346 Kn

Željeznica s dodacima, dizajnirana od strane čeških dizajnera, sadrži 60 dijelova. Komplet također sadrži električni vlak. Kolosijek se može graditi različito svaki put, pojedinačni dijelovi također se mogu kombinirati s ostalim željezničkim prugama koje su dostupne za kupnju.

Dostava MALL
Dickie AS kiper, 16 cm
1x

Dickie AS kiper, 16 cm

73 Kn
Posljednji komad!

S ovim kiperom veliko opterećenje neće predstavljati problem. Ovaj pomoćnik ne smije nedostajati ni na jednom gradilištu. Auto je u praznom hodu Utovar i istovar vrši se ručno. Sada je u akciji.

Dostava MALL
Hot Wheels Utovarivač Morski pas
11x

Hot Wheels Utovarivač Morski pas

147 Kn

Serija Hot Wheels® Shark Chomp Transport pretvara kultni utovarivač Shark Bite ™ Hot Wheels® u sjajni novi traktor. Zahvaljujući posebnom mehanizmu grizenja koji se aktivira kad ga djeca gurnu, morski pas zgrabi automobil izravno u čeljusti i smjesti ga u trbuh.

Dostava MALL
Jamara Rupter Buggy, 1:14, 2,4 GHz, zeleni
1x

Jamara Rupter Buggy, 1:14, 2,4 GHz, zeleni

461 Kn

Rupter Buggy impresionirat će i početnike kao i iskusne modelere. Snažni motor koji postiže 18 km / h i stabilna šasija omogućuju adrenalinsku vožnju. Ekstravagantan dizajn i mekani gumeni kotači osiguravaju ugodnu vožnju i driftanje.

Dostava MALL
Bruder 3623 kiper kamion Mercedes-Benz Acros, plavo-žuti
6x

Bruder 3623 kiper kamion Mercedes-Benz Acros, plavo-žuti

406 Kn

Detaljan dizajn kamiona Mercedes Benz Arocs s prostranim prevrtačkim tijelom oduševit će svakog dječaka. Ima otvaranje vrata, sklopiva ogledala ili kabinu ostakljenu izdržljivim polikarbonatom. Ovaj luksuzni model izrađen je od trajne plastike u mjerilu 1:16.

Dostava MALL

Automobili

Modeli automobila dostupni su i u manjim verzijama od klasičnih automobila ili kao nešto veći električni automobili. Daljinski upravljači su među najpopularnijim.

Modeli automobila

Modeli automobila podijeljeni su na one dizajnirane za uobičajenu igru mlađe i starije djece te na prave kolekcionarske dragulje. Moći ćete ih izložiti u svom domu vitrine.

Metalni automobili

Metalni automobili izrađeni su od tiskanog lima. U ovu kategoriju ubrajamo veće modele i klasične male automobile.

Automobili na daljinsko upravljanje

Daljinski upravljani automobili mogu imati kontrolu na automobilu, gdje se prebacujemo između normalne i daljinske funkcije, onakve kakve znamo RC modeli.

Električni automobili

Električni automobili su motorna vozila, namijenjen za prijevoz jednog, dvoje ili više djece koja sjede. Dijete samostalno vozi i vozi vozilo. Automobil je opremljen upravljačem, pedalama, regulatorom brzine, svjetlima, pa čak i muzičkim uređajem.