Bruder prikolica za utovarivanje klada + 4 klade, 43 cm, 02252

Bruder prikolica za utovarivanje klada + 4 klade, 43 cm, 02252

Broj: 758264
Prikolica za natovarivanje klada mjeri 43 cm. Marke je Bruder koja je sinonim za kvalitetne igračke koje su vjerna kopija pravih vozila u mjerilu 1:16. Cijeli opis
44,55 €
41,44 €
-6%
Dostava MALL

Trenutno nedostupno

Broj: 758264

Opis

Slogan „Just like the real thing“ opisuje Bruder vozila koja su precizan i kvalitetan smanjeni prikaz pravih radnih strojeva, kamiona i terenskih vozila najvažnijih marki. Vozila su izrađena od visokokvalitetne plastike i odlična su didaktička igračka. Vjerna su kopija pravih vozila u mjerilu 1:16. Funkcionalnost igračke pomaže djeci pri razumijevanju tehničke pozadine različitih zadataka. Zato su Bruder igračke izrađene s realnim podacima i funkcijama što će vašim mališanima nuditi potpuno iskustvo igara i mnogobrojna otkrića.

Bruder prikolica za natovarivanje klada posebno je izrađena za prijevoz velikih klada. Okvir prikolice omogućava micanje krakova koje možete ravnati prema vlastitom ukusu. Također ima dizalicu za natovarivanje s kojim će natovarivanje i istovarivanje biti mačji kašalj. Krak dizalice pomoću rotirajućeg gumba moguće je produžiti i zaključati ga u položaju koji želimo. Tijelo dizalice može se zavrtjeti za 360°. Šumarska prikolica opremljena je gumenim gumama koje se prilagođavaju zahtjevnom terenu. Uz to dobijete još i 4 klade.

Igračka je primjerna za djecu od 3. godine starosti. Djeca se mogu igrati s njom na vani ili u zatvorenim prostorima. Da bi bila igra još zanimljivija, prikolica se može kombinirati sa svim Bruder traktorima i kamionima koji imaju nastavak za priključke.

Tehnički detalji:

  • spol: dečki
  • starost: od 3. godine dalje
  • dimenzije [cm]: 43 × 17 × 23,5

tekst

Sigurnosna upozorenja